Şimdi Ara

1.3 Fiat Palio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım bu konu daha önce açılmıştır ama üzerinden hayli zaman geçmiş bazılarının. 1.3 Fiat Palio düşünüyorum yüksek modelli birşey değil de km bazında arama yapmaya çalışıyorum. Şuan babamın aracını kullanıyorum Honda Civic 1.6 i es var 2001 model gayet seri bir araç bana göre (gerçi çok da usta bir şoför değilim) . Asıl sorum şu olacak Palio için 1.3 , 1.4 , 1.6 motor mu daha avantajlı olur ? Daha önce 1.3 al diyen oldu kasa hafif taşır performansda düşme yaşanmaz dediler ama sizlerin de görüşlerini almak isterim.

Hayırlı forumlar

• 1.3 ler dizel torktan dolayı zaten bir çekmeme bayılma konusu olmaz palioda.ama benzinlisi bnce daha ideal acemiye göre,bir arıza açtığında daha az maliyetle hallediliyorlar.ayrıca lpg takılıpta dizelden daha ekonomik gezilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar 13multijet palio var eksantrik kapa catladi bu kapagin orjinali 1000tl yansanayi yani cin 300tl yani bu sonucta ust kapak cin mali bu parca taktirsak bi sikinti yasarmiyiz bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goktughan -- 27 Eylül 2016; 22:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.