Bildirim
1.3 fiorino yıllık vergisi?????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bildiğiö 6-7 sene en yuksek vergiden veriyorsun. 697 tl yıllık şu anda. -
sadece panorama lar binek olarak geçiyor onlarada fazladan 8000-10.000 lira para ödemek zorunda kalıyorsunuz -
up -
Ticari olarak alabilirsin. Yani 1.3 olmasının bir artısı yok. Binek olsaydı da fiyatı zaten uçardı. Yani bana göre gereksiz bir araç. Ticari yük arabasında 1.3 motorun ne işi var? -
Ruhsatta kamyonet olarak geçer ve vergisi 697 TL, binek olarak almanın pek de bir mantığı yok..
@kesbi
Senin mantığına göre bu araçta 1.3 turbo beslemeli motor yerine 1.6-1.8 atmosferik bir motor olsaydı daha iyiydi öyle mi? Hiç fiorino kullandın mı? Çekişi gayet yeterli(75lik de 95lik de), ömür konusunda da sıkıntısı yok, bu motorla 600 bini deviren albealar dolaşıyor. Senin gözünde bu motorun dezavantajı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 24 Temmuz 2011; 19:30:24 > -
348tl cıvarında bir taksiti arkadaşların dediği gibi, 1301-1600litre otomobil ile aynı vergiye sahip bildiğim kadarıyla ama bir dezavantajı otomobilin 4 yaşında vergisi düşerken bunun 7 yaşında düşüyor ;) -
ben yeni sattım 28 e almısım.3 sene bindim 21.5 e verdim gitti.şimdi imzamdaki araca biniyorum süper ötesi. -
Ruhsatta kamyonet geçen ticari bir araç. 1.3 75lik puntoya bile yetersizken ticari bir araçta tamamen saçmalık. Vergi avantajı da yok. Aynı vergi sonuçta. Küçücük araba ama fiyatı kangoo ile aynı nerdeyse. Saçma ve gereksiz bir model bana göre. 32-33 bin liraya 1.3 75 bg ufacık fiorino alacağıma gider 1.5 kangoo alırım. Palio kadar ticari araba yapmışşlar ama fiyatı hiçte öyle değil. Tamamen şahsî görüşümdür. Ticari araçta vergi avantajı da olmadığına göre ödediğim parayla alabileceğim en güçlü, rahat, geniş ve az yakan aracı tercih ederim. Akrabamızda var bunun kopyası nemo. Biliyorum yani ne olduğunu. -
quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Ruhsatta kamyonet geçen ticari bir araç. 1.3 75lik puntoya bile yetersizken ticari bir araçta tamamen saçmalık. Vergi avantajı da yok. Aynı vergi sonuçta. Küçücük araba ama fiyatı kangoo ile aynı nerdeyse. Saçma ve gereksiz bir model bana göre. 32-33 bin liraya 1.3 75 bg ufacık fiorino alacağıma gider 1.5 kangoo alırım. Palio kadar ticari araba yapmışşlar ama fiyatı hiçte öyle değil. Tamamen şahsî görüşümdür. Ticari araçta vergi avantajı da olmadığına göre ödediğim parayla alabileceğim en güçlü, rahat, geniş ve az yakan aracı tercih ederim. Akrabamızda var bunun kopyası nemo. Biliyorum yani ne olduğunu.
27bin civarı ne gibi araç önerirsin?? -
27bine 1.3 75 beygir dizel mi veriyorlar?
1.4 COMBI ACTIVE EURO 5 29,190 25,770
1.3 MJET 75HP COMBI ACTIVE EURO 4 32,830 28,970
1.4 COMBI DYNAMIC EURO 5 31,050 27,400
1.3 MJET 75HP COMBI DYNAMIC EURO 4 34,730 30,640
1.3 MJET 75HP COMBI EMOTION EURO 4 36,890 32,540
1.3 MJET 95HP COMBI EMOTION EURO 5 39,230 34,600
Yeni Kangoo Multix Authentique Edition 1.5 dCi 85 bg 30.700 TL 28.950 TL
Yeni Kangoo Multix Extreme Edition 1.5dCi 85 bg 34.700 TL 33.700 TL
Yeni Kangoo Multix Extreme Edition 1.5dCi 105 bg 36.150 TL 35.150 TL
Kangoo, scenic ile aynı platformu paylaşıyor. Fiorino gibi minicik te değil. Deyim yerindeyse onun yanında deve gibi. Güvenlik, konfor ve iç hacim çok farklı. Fiorino 23-24 olsa hadi tamam diyeceğim. Ama değil. Minicik araba, minicik motor ama fiyat abileriyle yarışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Temmuz 2011; 22:31:22 > -
27.400 e buldum. 75 hp olması cok canımı sıkıyor ama cokta istiyorum bu aracı -
quote:
Orijinalden alıntı: confusion.
27.400 e buldum. 75 hp olması cok canımı sıkıyor ama cokta istiyorum bu aracı
En boş fiorino ile en boş kangoo aynı para. Aynı vergiyi vereceksin. İçine bin fikrin eminim değişecek. Fiorino ticari filan değil. Çok küçük, sandero ile nerdeyse aynı iç hacmi. Bayiye git ikisini de incele, donanımlarına bak. -
Bence o kadar para verip alıcqak bişey değil kesinlikle.Çünkü ruhsatta kamyonet geçiyor her yıl vize,fahiş vergiler ile hız limitleri vs malum.Bu kadar dezavantajına göre hadi içi veya bagajı geniş olsa değer belki.Ama o da yok.Misalen bende Kangoo var,tüm bu olumsuz yönlerine rağmen geniş hacim,yükseklik ve bagaj gibi avantajları yüzünden satmaya da kıyamıyorum.Dayı gitti kardeşi olan Bipper aldı.O kadar söyledim alma diye ama dinlemedi.Birkaç ay sonra biz sığamıyoruz buna diye zarar edip sattı ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X