Şimdi Ara

1.4 tsi 140 hp dsg golf 5 tekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta 2007 1.4 tsi 140 hp dsg gollf aldım, araç 95000km de sürekli servis bakımlı, istanbuldan aldım, alanya ya gelirken yolda bayırlarda gaza yüklendiğimde teklemeler yapmaya başladı ve gittikçe çoğaldı ama sadece gaza yüklendiğimde oldu, alanyada ilk işim ustama gitmek oldu, aracı denedikten sonra bobinlerden olabileceğini söyledi, deneyerek 2 bobin tespit etti bosh marka bobinlerle ikisini değiştirdi araç düzeldi, ancak bugün rampaya çıkarken ilk defa denemek istedim ve araç yine teklemeye başladı, bu konu hakkında bilginiz var mı?
    teşekkürler...

• Aynı teknolojinin 170hp versiyonunu kullanıyorum. Sorununuz bujilerden. Orjinal buji kullanılmayınca başta tekleme yapıyor daha sonra bobinleri bozuyor. Tavsiyem 4 bobinle birlikte bujileri değişltirmeniz. Bütçeniz uygun değilse sadece bujileri değiştirip deneyin. Almanız gereken bujiler ngk marka. Kesinlikle iridyum buji falan almayın. Tırnak aralıkları uymuyor. Servisten talep edip dışarda taktırabilirsiniz yada güvendiğiniz bir vw parçacısından getirtin. Orjinal ngk bujilerin tane fiyatı parçacıda 50tl bu arada.
  • Merhaba mesajınızı şimdi gördüm, diğer 2 bobinle bujileri bosh marka ile değiştirdik şimdilik düzeldi, inşallah tekrarlamaz 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccihan14

Merhaba mesajınızı şimdi gördüm, diğer 2 bobinle bujileri bosh marka ile değiştirdik şimdilik düzeldi, inşallah tekrarlamaz 😉

Arabayi kaca aldin cihan vede navi varmi icinde

• Navi yok, 35750tl

• Ucuz almissin tramerde toplambkac tl hasar, arti degisen?

• Değişen yok, toplam 850 tl kaydı var

• Babandan falanmi aldin:) satsan 45 edicek araba cok ucuza gelmis. Bobin bujiler, kavrama ne zaman degismis

• Araca double in almayı düşünüyorum, zenec ile avqo arasında kararsızım, tavsiyesi olan var mı?

• ccihan14 kullanıcısına yanıt
    hocam aracının dsg si 6 mı 7 ilerimi ?

teyp olarak rns yada rcd 510 alın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKVll -- 22 Kasım 2015; 20:28:45 >
  • 6 ileri

• quote:

Orijinalden alıntı: ccihan14

Araca double in almayı düşünüyorum, zenec ile avqo arasında kararsızım, tavsiyesi olan var mı?

Tekleme sorunu duzeldimi..galiba yanlis yonlendirme var...2bin devir alti cekis dusmesi devirdaim zamani geldigine delalet...ust devirler ise muhtemelen n70 valfiyle alakali...tabiki atesleme sistemi oncelikli

• evet düzeldi bobin ve bujileri değiştirdikten sonra bir daha yaşamadım
  • 1.4 tsi motora lpg takılır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

1.4 tsi motora lpg takılır mı ?

Malesef hocam. Zengin motoru tsi:))
    her gulun bir dikeni var..
    millet 20 krs ortalama yapiyo. Biz 40krs varsin yaksin diyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.