Şimdi Ara

1.4 tsi golf başıma gelmedik kalmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i siz siz olun kesinlikle kartel koruma alın servisin dediği araç kaza yapınca motoru bıraksın safsatalarına sakın ha inanmayın teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafii -- 26 Haziran 2011; 0:18:50 >

• Geçmiş olsun kötü bir durum parça orjinaliyle değişiyor sonuçda bir farkı olacağını zannetmiyorum ama fabrikasyon gibi olurmu orası değiştiren ustaya kalmış,tramer sorgusunda kaza sonucu oluşan tutar bilgisine ulaşılabiliyor aracınıza kasko ne ödemişse aynen çıkar
  • Geçmiş olsun, gerçekten üzücü

Fiyatında fazla bir düşüş olmayacaktır emin olun ve performansında da düşüş olmaz hatta bence cesaretli bir alıcı aracın temiz olduğuna kanaat getirip fazla sorun çıkartmayacağını(ki zaten sorun çıkartmaz) düşünüp motorun inmiş olmasından kaynaklanan küçük fark için bile aracı alabilir.
  • geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
  • geçmiş olsun, bizim de arabanın pistonları eğilmişti triger kayışı kopup kaçmıştı motorun içine :(( salak usta yüzünden megane , şu an bir sorun yok normal şekilde kullanıyoruz ama yıllar önce oldu bu olay.
  • teşekkürler arkadaşlar bakalım aracı daha almadım alıyım bi zorluyum 220 bi görüyüm rahatlayacam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam işlemlerin yetkili serviste yapıldığına dayanarak temiz bir iş yaptıklarını düşünmeyin.zaten aracınızda sizden önce farkedilmeyen sente ve diğer sorunlarınız da bu anlamda ölçü olacaktır.
    Bu sebebden ötürü aracınızı iyi bir usta ile kontrol ederek alın.
    Bir önceki triger değişimim yetikili servisde yapılmıştı.yeni değişimde gördükki egzantirik mili egsoz tarafının kilitlenme ucunu kırmışlar ve öyle ce kapatmışlar.
    Geçmiş olsun.
  • evett

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafii -- 26 Haziran 2011; 0:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafii

arkadaşlar aracımı geçen perşembe aldım sorun yok gibiydi ama bir gün sonra tekrar arabada vuruntu olunca servise geri bırakmak zorunda kaldım olaydan tam olarak 20 gün oldu aracım hala servisten çıkaramadım ve hala sorunu bulamdılar e nediyim valla pesssssssssss

Tüh ya bende sorun çözülür diye düşünmüştüm

İnşallah en kısa zamanda tekrar kavuşursunuz aracınıza
  • bugün çarşamba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafii -- 26 Haziran 2011; 0:22:21 >
  • servisi sıkıştırın .
  • Esasında başta yazdığınız gibi sıfır parçalarla sorun olurmunun cevabı olmuş son sorun: sıfır parçalarla sorun olmaz, sorunsuz usta bulmak dışında. Çok geçmiş olsun.
  • evet arkadaşlar aracımı aldım şu an sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafii -- 26 Haziran 2011; 0:22:53 >
  • bugünde aracıma alt koruma yaptırdım kesinlikle tavsiye ederim alt çelik koruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafii -- 26 Haziran 2011; 0:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafii

bugünde aracıma alt koruma yaptırdım o kadar olay başımıza geldi inşallah bundan sonra bişey olmaz arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim alt çelik koruma

kaldırıma girip 4 metre gittim diyorsn. torpille ehliyet aldn heralde
  • evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.