Şimdi Ara

1.4m’ye Kadar Doğu’da Kullanılacak Araba Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sıfır i20 alma arifesindeydim ancak eşimin tayini doğu’ya çıkacağı için istanbul’dan ayrılacağım. i20’nin karda kışta çok işe yarayacağını düşünmüyorum.

uzun yolda yormayacak, karda rampada üzmeyecek araç öneriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• b segmentten memnunsanız b suv alın. mokka olur bayon olur. elektrikli araç almayn sogukta şarjı yetmez. ha dert istemiyorum dersenız 4x4 pickup veya suv alın. en kotu fiat panda 4x4 alın .

• Şehir merkezinde olacaksanız, hangi model olduğu fark etmez . Herhangi bir şey alabilirsiniz. Ama bir köye filan gidiş geliş yapacaksanız Toyota modellerinden şaşmayın derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir ford al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl karsta çalıştım. Seat Leon kullandım bu süreçte. Hangi il ve ilçe olduğunu yazsanız daha iyi yardımcı oluruz ancak önceliğiniz mutlaka benzinli bir araç olsun. Doğuda çoğu noktada mazot donuyor ve araç sürüşte ısınmıyor. Ayrıca bölgede yakınlarda mümkün mertebe servisi olan bir marka. misal ardahanda yaşayan biri 300 km uzakta erzuruma gitmesi gerekiyor çoğu marka için. Doğuda çoğu yerde yollar batıdan daha iyi. Her yer Bölünmüş yol ancak şehir içleri kötü durumda suv almanız size ekstra bir artı olur. 4 çeker olsa güzel olur ancak sağlam bir kış lastiği işinizi fazlasıyla görür. Ben bu süreçte şahsi aracımda nokian, şirket aracımda Lassa kullandım çok rahattım. Çok ekstrem yerler hariç yolda kalmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2M'ye kadar araç tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.