dostlar 1.5-1.6 milyon arasında sıfır araba bakıyorum, genellikle şehir içi ev-iş arası kullanacağım yılda 2-3 sefer uzun yola çıkıyorum, benzinli veya benzinli hibrit önceliğimdir marka model fark etmez hatchback veya crossover suv olursa daha iyi olur, aklımda bayon, fabia, 2008 ve astra var. 8-10 sene boyunca kullanmayı düşünüyorum, motor mekanik vites vb şeylerde uzun süre sorun çıkarmayacak araba tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler. |
1.5 - 1.6 milyon civarında sıfır otomatik araba önerisi
-
-
1570 e full paket taigo aldı arkadaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
style donanım mı ?
-
Aynen sunrooflu bu hafta alındı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 3 Ocak 2025; 16:24:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dsg şanzıman konusunda biraz kafam karışık. bir tanıdığımız 2021 yılında bayiden sıfır 1.5 tsi dsg superb almıştı 2bin km sonra şanzıman arıza verdi ve garantiden yenisi ile değiştirdi şu an 30 bin km ve vites geçişlerinde takırtı sesi geliyor diyor ayrıca youtube da gördüğüm kadarıyla şehir içi kullanımda şanzıman ısınması sorunu 50-60 binde kavrama sorunu yaşayanlar varmış. sizin bu konu hakkında bilginiz var mı ?
-
Merhaba,
Yaris Cross Hybrid tercihlerinize uyuyor gibi.
-
yani evet ama bütçe anlamında birazcık beni aşıyor ama bayi pazarlıklı fiyatı nasıl olur bilemem. 1.64 fiyatından başlıyor giriş paketi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0F438754Byani evet ama bütçe anlamında birazcık beni aşıyor ama bayi pazarlıklı fiyatı nasıl olur bilemem. 1.64 fiyatından başlıyor giriş paketi.
Marka önyargınız yok ise, Urban plus, Lounge donanım 1.5 Hybrid Egea Cross da tatmin eder.
-
evet egea cross düşünüyorum ama 1.6 dizel otomatik, benzinli hibrit ikinci elde biraz zayıf gibi. eğer bilginiz var ise yeni çıkan makyajlı 1.0 tgdi bayon hakkındaki düşünceleriniz neler? (motor ve şanzıman anlamında)
-
Fiat'ın 1,5 hybrit motoru yeni, çok fazla araç olmadığı için ikinci elde ilan sayısı azdır. Dizel yerine, benzinli ya da hybrit araç tavsiye ederim.
1.0 Bayon da tercih edilebilir, motor ve şanzıman anlamında problem yaşamazsınız. Ayrıca orta paketlerin de bile sunroof bulunuyordu epey donanımlı araç.
Yalnızca crossover/suv kategorisinde olmasına rağmen hatchbak görüntüsü mevcut,bu sizin için sorun değil ise Bayon alınır.
-
cevabınız için teşekkürler. fabia 1.0 tsi premium, egea 1.5 hybrid ve bayon 1.0 tgdi arasında kaldım fiyatında göre sunduğu donanımlarda bayon önde gibi gözüküyor, ayrıca yaris cross u incelemek ve fiyat bilgisi almak için bayii ile görüşeceğim.
-
Fabia diğerlerine göre küçüktür hacim olarak, 3-4 kişilik aile iseniz tatmin etmeyebilir. Hepsi güzel araç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oldbeerFabia diğerlerine göre küçüktür hacim olarak, 3-4 kişilik aile iseniz tatmin etmeyebilir. Hepsi güzel araç.
tek yaşadığım için küçük olması benim için daha iyi olur.
-
Dsg ile üstlerde bir yorumunuz var, Fabiada da dsg şanzıman var, bilginiz olsun.
-
evet biliyorum vakit buldukça kullanıcı yorumlarını da inceliyorum. baktığım araç modellerinin artısını eksisini not alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F438754B -- 3 Ocak 2025; 17:28:46 > -
ağırlıklı şehiriçi kullanım olacaksa az yakan tam hybrid toyota modellere bakmak mantıklı olur, corolla cross hybrid-yaris cross hybrid gibi. bayon fiyat-performans araç benimde aklımda ama şehiriçi sıkışık trafikte çok yakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X