Bende 1.5 fluence var alalı 6 ay felan oldu extreme edition(110hplik) araçım gayet iyi memnunum konfor olsun yol tutumu olsun gayet iyi ondan yana sıkıntım yokta aklımın bi köşesinde hep bi clio kaldı 1.5 icon clio bakıyorum 2015 altı 60 70 arası sizce fluence ile clio arasında belirgin olarak diyebileceğiniz farklılıklar varmı fluence biraz fazla yakıyor onu biliyorum Değiştirme sebebm ise park sıkıntısı birde çok resmi gibi durması
Hocam resmiden ziyade şirket aracı, filo aracı görüntüsü oluyor. Hele bir de beyazsa..Clio daha şık bir araç bence. Performan karşılaştırması yapamam ayrıca Fluence daha geniştir muhtemelen ama ben Clio seçerdim ikisi arasında. Üst paket de alırsanız memnun kalırsınız.
Attan inip eşeğe binme lafını çok iyi yaşarsın. Ha fluenceda öyle aham şaham bir araç değil ama dediğimi yaşarsın
quote:
Orijinalden alıntı: YozgatLee0666
Attan inip eşeğe binme lafını çok iyi yaşarsın. Ha fluenceda öyle aham şaham bir araç değil ama dediğimi yaşarsın
Araçları kullanmadığınız ne kadar belli. Clio 4 - Megane 4 ile kıyaslanır. Megane 4, Clio 4 ten fersah fersah iyidir. Fakat fluence ile clio4 arasında süspansiyon yumuşaklığı dışında öyle aman aman bir fark beklemek abes olur. Öyle at-eşek kıyaslaması yaparak yanlış yönlendirmeyelim.
AntikaHesapA
kullanıcısına yanıt
Biri C segmenti biri B segmenti hatta B segmentinin şirket aracı... İçine oturduğundaki malzeme kalitesini görünce dumur olur. Fluenceda göğüs yumuşak malzeme iken Clioda yumuşak malzemeden eser yoktur...