Şimdi Ara

1.5 dci fluence geç çalışma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda bir çok yerde okudum. Herkesin başına gelen bir hadise hemen hemen. Ama çözüm nedir net bir şey yok ben olayı daha detaylı anlatacağım. İnşallah aynısını yaşayan vardır:
    2012 1.5 dci fluence kullanıcısıyım. Araç dynamic model yani kartlı.
    Sıcaklık 5 derecenin altına düşmeye başlayınca öksürerek çalışma problemi yaklaşık 2 yıl önce falan başladı. Hala da devam ediyor. Ayrıca 0'ın altına düşünce tek marşta almıyor. Hatta bir defasında kar altında -15'de çalıştırmaya çalışınca marş dinamosu yandı. Ama kapalı garaj ya da sıcak ortamda sıkıntı olmuyor. Bunun yanında 3-5 gün bekleyince de aynı problem oluyor.
    Isıtma bujisi denildi. Değişti. Sonuç aynı...
    Enjektör denildi. Bakıldı-ölçüldü-düzenleme yapıldı. Yakıt 100 km'de 1 litre düştü. Çalışma sorunu devam ediyor.
    Mazot filtresi kaç defa değişti. Sonuç aynı...
    Sorun nedir? Çözen var mı?

• Arkadaşlar çok sık rastlanan bir problemmiş yok mu kimsede ?
  • aynısı bende de oldu. aracım 2011 dynamic paket kartlı 1.5 dci edc flence. elm cihazı ile hata koduna baktım. kızdırma bujilerinde hata olduğunu söyledi. kızdırma bujileri değişmesi gerekiyor muhtemelen. ama henüz yolum düşüpte gidemedim. havalar da çok ekstra soğuk olmadığı için birazda ihmal etmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 16 Aralık 2019; 17:43:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.