Şimdi Ara

Yeni 1.5 TSI Motor - 4.000 deviri geçemeyen araç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abimizi bilen bilir Matt Watson, İngiliz Otomobil Gazetecisi, Yeni Seat Ibiza'nın basın lansmanında aracı test ederken, hızlanma denemesi yapmak istiyor, ilk denemesini 1.0 TSI ile yapıyor, onda problem yok, 2. denemesinde ise 1.5 TSI 150 beygirlik versiyon olan test aracının biri 4.000 deviri geçememiş, araçta bir problem olduğunu söylüyor. Başka bir 1.5 TSI'da ise bu problemle karşılaşmamış ve hızlanma testini gerçekleştirmiş.

Yeni 1.5 TSI Motor - 4.000 deviri geçemeyen araç!

58. saniyede problem baş gösteriyor.

Not: Videonun sesi çok düşük, sesi sonuna kadar açın.

Daha çok yeni olan bir motorda böyle bir sıkıntı eğer kronikse, birçok kullanıcı kararını ona göre verir.

Gerçi bu firma yıllardan beri müşterilerini deneme tahtası olarak gören bir firma...

• Kronik demek için çok erken bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca özgü bir sorun'da olabilir.
  • EPC VW'nin sensör arızaları, kötü benzin, bujiler, bobinler vs bir çok arızada yaktığı ışık, motoru gücünü limitler. DSG arızası verseydi buralar birbirine girerdi.

Bu arada Ibıza 1.0tsi 9 saniyede 100kmh yaptı resmen, maşallah.

edit:ibiza imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 3 Mayıs 2017; 21:24:44 >
  • Şimdi samanı ithal eden bizimkiler kendileri üretmiş gibi birbirini yiyecek iyi izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockabye -- 3 Mayıs 2017; 21:21:11 >
  • Sensör arızası vs olabilir. Motor, kendini korumaya alıp devri limitliyor.
  • It's not an issue, it's just an software limiter. Can be removed quite easily.. yazılmış yorumlarda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 Düz motor Golf 5 ESP
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynisini gecenlerde bi reno da gormustum. ama onunki delirmis gibi dortlu far vs yakip sonduruyodu ama araba belli bi hizda gidebiliyodu maks. korumaya almis sanirim
  • sanki yazilim hatasi gibi. tam 4000 devire gelince durmasi biraz garip.
  • Araç koruma moduna girmiş, her markada var bu mod. Bazı markalar(mesela bmw) direk 2 silindiri kapatıyor. Arkadaşların dediği gibi sensör hatası veya kalitesiz yakıt gibi görünüyor. VAG-COM ile hatayı silince eski haline dönüyor. Tabi hatayı niye vermiş ona bakmak lazım. Pek kalitesiz yakıt kullanacaklarını sanmıyorum. Kronik bir problem de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri geliyor dizelle 5bin yapıyorum bu araçta bi sorun vardır. Yoksa kimse yüzüne bakmaz yada sanayide felan bi yolunu bulup alanlar olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.