Bildirim
1.5 - VGT - km 110 binde GETZ, makyajlı kasa / 20 bine alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Model yılı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajlı kasa dediğine göre 2006 sonrası tahmin ediyorum.
110 bin dizel için gayet normal belki az. Son bakımıyla ilgili bilgileri almalı ve belki de ustaya -servise- göstermelisin. Bence ucuz da sayılır. -
Km sıfırlama geriye sarma olabilir bu yüzden kesinlikle servis kaydına baktır.bu işlemi yaptırmak ücretsizdir.
quote:
Orijinalden alıntı: biuu
Model yılı?
2007 hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Geo
Makyajlı kasa dediğine göre 2006 sonrası tahmin ediyorum.
110 bin dizel için gayet normal belki az. Son bakımıyla ilgili bilgileri almalı ve belki de ustaya -servise- göstermelisin. Bence ucuz da sayılır.
bakımları vs. ile ilgili görüşeceğim, bakmaya gideceğim. fiyat için acaba 20 bin fazla mı diyordum ama uygun gibi duruyor. birçok kişi çevremde getz i övüyor aklımı çeldi bu kasa tipi de çok hoş geldi gözüme.
bu arada VGT ile ilgili ne düşünüyorsunuz CRDI ile arasında fark var mı yakıt tüketimi açısından? bu kullanacağım ilk dizel araba olacak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadir1983
Km sıfırlama geriye sarma olabilir bu yüzden kesinlikle servis kaydına baktır.bu işlemi yaptırmak ücretsizdir.
eyvallah hocam, düşündüm ben de ama genel olarak 100-120 çevresinde km ler dolanıyor dizel ve 20-22 bin aralığında fiyatlar da şöyle bir baktım. umarım öyle bir durum yoktur. araç çok hoşuma gitti makyajlı kasa çok daha toplu görünüyor. fiyat uygun mudur sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: ygly
quote:
Orijinalden alıntı: kadir1983
eyvallah hocam, düşündüm ben de ama genel olarak 100-120 çevresinde km ler dolanıyor dizel ve 20-22 bin aralığında fiyatlar da şöyle bir baktım. umarım öyle bir durum yoktur. araç çok hoşuma gitti makyajlı kasa çok daha toplu görünüyor. fiyat uygun mudur sizce?
Kaç model araç önce onu bilmek lazım ama piyasaya göre normal bence gecen seneye göre belki biraz pahalı olabilir ama şimdi herkes aracını 2 lira 3 lira fazla istiyor bence norma dizel getz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
VGT -variable geometry turbocharger- turbonun kodu. CRDi Motorun kodu. Yani Araç VGT CRDİ.
CRDİ motorlar -Common Rail Diesel Injection- KIA ve Hyundai'nin kullandığı -hyundainin kendi ürettiği- motorlar.
Gayet iyi bir motor. Hyundainin son yıllardaki çıkışı, üst segmentlerde yer arayışını bu motora da borçlu biraz.
Hatta bence Getz'e de.. Accentler başarılı araçlar olmasına rağmen Hyundainin gelecekteki hedeflerini yansıtmıyordu.
Bu tip çok araç olmasından. Getzle ileri doğru gideceğini göstermeye çalıştı bence.Ve "i" serisiyle de daha da ileri gidiyor.
Fiyat bana 1-2 bin lira ucuz geldi. KM meselesine gelirsek benim aracım 93binde 1 sene sonra -söz konusu aracın yaşına gelince- 110 olmayacak bile. Aldığımnda hergün 85km yaparken şimdi 12km yapıyorum. Pazartesileri yapmaya başladığım 270kmyi saymazsak benimki daha az bile olacak.
Dizel binilmek için alındığından bana sorarsanız ideal bir kullanımla -abartılı olmayan- 110bin km yapılmış.
Sonuç:
Her türlü kontrolü yapmayı yine de gerektirir. fiyat uygun... bence.
Dip not: Start yada full mü? ÇHY: çift hava yastığı -HY: hava yastığı- KLM: Klima- yol bilgisayarı, dört cam otomatik, ön camlar otomatik. ön sis farı gibi özelliklerden hangileri var?
-
Bence çok uygun ... -
2007 dizel vgt
tek kapı lokal boya
değişen yok
140 bin km
Ederi nedir deneyimli arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur. Çok teşekkür ederim.
20.500 e alınır mı ? istenilen 21750 -
BANKACIDAN GETZ 1.5crdi çok temiz bakımlı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-bankacidan-getz-1.5crdi-cok-temiz-bakimli-201374502/detay
Temiz araç
quote:
Orijinalden alıntı: silivrilimehmet
BANKACIDAN GETZ 1.5crdi çok temiz bakımlı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-bankacidan-getz-1.5crdi-cok-temiz-bakimli-201374502/detay
Temiz araç
Ee insaf 1.5yıl olmuş konu açılalı.
Bankacıdan, para kokusu içinde getz :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X