Şimdi Ara

1.5accent lpglı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar 1.5accent adm alıp lpg taktırmayı dusunuyorum nasıl olur sızce onerısı olan varsa sevınırım

• ZATEN ENJEKSİYONLUDUR O...VE AZ YAKAR... BENCE DEĞMEZ...AMA SEN BİLİRSİN...
  • enjeksiyonlumu karbüratörlümü

enjeksiyonlu ise benim arkadaşta vardı 2000 model

sürekli sorun yaşadığı için söktürdü

mikserli tipti çünkü

ama yeni sistemlerde sorun olmayabilir ama onlarda 1750 lira civarı

yani değip değmeyeceğine sen karar vermelisin

çok yol yapıyosan her halukarda mantıklı bence lpg
  • Araç enjeksiyonlu ise sıralı sistem LPG öneririm, en iyileri 1800 YTL civarında JD'nin de dediği gibi.

Enjeksiyonlu araçta mikserli tip LPG her zaman sorun yaratıyor, kesinlikle bu hataya düşmemek gerek.
  • hayırlı olsun arkadasım.bak sana tavsıye ınan bız bıktık bu lpg den her gun servıste bır suru sorun sorun sorun taksımı yapacaksın yoksa gunde 100 km.mı? boşver sen lpg yı benzınlı olarak bın arabana keyıf al basın dertten kurtulmaz benden soylemesı:=)))
  • 1.5 Accent 90 Km'yi geçmeyen sakin kullnaımlarda 6 litre civarı yakar. Buda 165-170 Ykr. eder kilometrede. LPG için 1.5 mpi için sıralı sistem gerekir oda 1.5-2 milyar arası maliyete sahip. İyi uygulanmazsa sorunlar yaşarsın, tüketim de ne kadar düşebilir. Km'de 130-135 Ykr. olsun en çok. Bence değmez çok km yapmayacaksan.
  • Bne de 99 Accent 1.5 var. Hergün Istanbul icinde 70 km yapıyorum.Benzin fazla yakıyor.100KM de 10 Litre goturuyor. Arabayı satacagim icin LPG takmıyorum. Ama zorluyor beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de yakıttan biraz dertliyim 98 accent 1,5 gls aldım 4 ay önce ama yakıtı beni düşündürüyo acaba lpg taktırsam mı diyorum ben de...

km. de 257.000 ytl benzin yakıyor
  • bi de lpg taktırma masrafı ne kadar olur acaba bilen var mı?

enjeksiyonlu olduğu içün ücretin artacağı söyleniyor...
  • sıralı sistem 1500YTL civarında. Ayrıca 165-170 Ykr den çok yakar. Şehir dışı için ne kadar olur bilmiyorum . Şehir içi 250ykr geçiyor . Tam olarak ölçmedim. lpg de net %40 tasarruf olduğu söyleniyor. Eğer günlük km çoksa iyi bir yerde montaj yaptırırsan sorun olmaz sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turaç

sıralı sistem 1500YTL civarında. Ayrıca 165-170 Ykr den çok yakar. Şehir dışı için ne kadar olur bilmiyorum . Şehir içi 250ykr geçiyor . Tam olarak ölçmedim. lpg de net %40 tasarruf olduğu söyleniyor. Eğer günlük km çoksa iyi bir yerde montaj yaptırırsan sorun olmaz sanırım.

arkadaşım sıralı sistemden kasıt nedir acaba?
  • Forum içinde LPG başlığına bakarsan daha ayrıntılı bilgi bulursun. Konunun uzmanları var
    quote:

Orjinalden alıntı: mpower14

quote:

sıralı sistem 1500YTL civarında. Ayrıca 165-170 Ykr den çok yakar. Şehir dışı için ne kadar olur bilmiyorum . Şehir içi 250ykr geçiyor . Tam olarak ölçmedim. lpg de net %40 tasarruf olduğu söyleniyor. Eğer günlük km çoksa iyi bir yerde montaj yaptırırsan sorun olmaz sanırım.

arkadaşım sıralı sistemden kasıt nedir acaba?
  • quote:

Şehir içi 8-10 litre, yani 250-270 yakması normal. Ş. dışı ise 90 km. geçilmez ise normal kullanımda 6 lt civarı yakıyor. (5.8-6.3 arasında değişiyor). Tecrübe edilmiştir. Çok km yapılmayacaksa LPG'ye gerek yok bence.
  • 1.3 ler nasıl hem tüp de hem benzinde
  • turaç teşekkür ederim ..
    bu arada araştırdım sıralı sistem 1400ytl den başlıyor %40-60 arası tasarruf tahmin ediliyor ama %40 garanti ...

quote:

• arkadaşım bende 1,5 var. 1,3 lerin 1,5 lerden fazla yaktığını duydum kasa aynı kasa olduğundan 1,3 motor kaldırmıyor deniliyor buna birde lpg eklenirse büyük sıkıntı olacağını düşünüyorum ama yine de bir bilene sormak gerek....

quote:

Orjinalden alıntı: panzehirtr

1.3 ler nasıl hem tüp de hem benzinde
  • ARKADAŞLAR AZ KM YAPIYORSANIZ VE BENZİNLİ ARAÇ KULLANIYORSANIZ LPG TAKTIRMAMANIZI ÖNERİRİM

SAYGILAR.............
  • BUGÜN TAKSİYE BİNDİM ACCENT ADMİRE 1,6 LPGLİYMİŞ ADAM LPG(SIRALI)NİN 180 YKR YAKTIĞINI SÖYLEDİ........
    1,5 CRDİ DİZELLER 165YKR YAKIYOR.......
    HANGİSİ MANTIKLI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.