1.5tsi act dsg Passat vs 1.5 dci edc megane4
-
-
Daswagen isem passat muson isem megane.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri elma biri armut.
Çok km yapıyorsanız ve nispeten DSG ile uğraşmayayım diyorsanız Megane, geri kalan her şey için Passat.
-
megane daha kullanışlı.
-
Tamirine harcayacak çok paran varsa Passat, tamire az paran varsa Megane, tamire verecek hiç paran yoksa Corolla. Durumuna göre seç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Megane mi golf mu deseniz bir nebze ama passat nereeee megane nere… akil var izan var hocam. Passat nice premium araclardan musteri calan bir arac. Premium olmadan daha ucuz fiyata premium konforu veriyor arac. Su anki rezalet piyasada sifir fiyatiyla tam bir f/p canavari. Yakit olarak ayni motor a3 kullaniyorum sehirici 8-9 lt sehirdisi 6 lt civari. Hic dikkat etmeden. Dikkat ederseniz bu degerler 1 lt asagi iner.
Kisacasi yakit haric kalan her sey icin passat. Ha arabaya bu kadar para verip 2-3 lt az yakacam diye dusunup megane almak da ne bileyim.., degil bu dunyada 7 cihanda mantikli gelmez ve gelmeyecek bana, ama butce meselesi tabi saygi duyarim.
Siz en iyisi ikisini de deneyin, sonra donun bi cebinize bakin. Kalbiniz karari verir ama son sozu cebiniz soyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 19 Temmuz 2021; 3:42:39 >
Çok boş D segmenti ile nispeten dolu C segmenti.Üstelik benzin-dizel farkı var.Yani arka kol dayamayı falan geçtim makyaj ayna ışığı bile yok passatta.
-
3-5 sene sonra satarken passat harcadığı ekstra yakıt parasının daha fazlasını satış fiyatı ile karşılar.
Arac konforu olarak passat önde. Donanımsız aracı sorun etmiyorsanız passat.
passata boş diyenler olmuş fanboy değilim 2 yıldır passat variant kullanıyorum. arabamdaki donanımlar ve konfor megane icon en dolusundan iyidir. şirket aracım megane çok kalite farkı var. 1.5 tsi act ile çok az yakan bir araç. dsgyi de düzgün kullanırsanız olması gerektiği gibi sıkıntı yaşamazsınız.
saygılarımla
-
Körü körüne de Passat şöyle böyle demeye gerek yok. Kimse Passata kötü araç demiyor D sınıfı gemi gibi araç, bizde de var. Ama şehiriçi kullanımı ağırlıklı bir kullanım olacaksa ve yürütme maliyeleri önemliyse Megane yada başka bir şey de alınır. Passatın motorlu dış aynasının sadece aynasını bir servise sorun bakalım kaç lira diyecek.
-
yuzde 80 otv diliminin parlayan yildizi passat business. dusunun 375 bine 2021 model business veriyor bayiler. golften ucuz octaviadan ucuz leondan ucuz. as daha koy 30 daha koy zorla business al impression bombos oglu bombos sadece direksiyon klima fren var
İki araç da çift kavrama şanzımanlı. Dsg, yaygın olduğu için tamiri ve bakımı dışarıda daha ucuz. Dci gerçekten çok az yakar. Eğer çok yol yapan biriyseniz dci size daha çok yarar. Kısa mesafem çok derseniz dizelden uzak durmak lazım, dpf baş ağrıtır.
-
Arada sınıf farkı var.
Şimdiye kadar bindiğim hiç bir araçta donanım ilk planda olmadı.
Kaldı ki boş donanım araçlar bile bir çok donanımla birlikte geliyor.
Benim tercihim %90 passat olurdu.
2018 yılında sıfır km 1.5 dci edc li megan kullandım 2 yıl.
Edc güzel lakin dsg gibi değil.
Dsg çok daha seri ve kararlı, edc gazı köklediğinde 1 sn kadar bekleyip sonra atak yapıyor.
1 sn deyip geçmeyin, sollama yaparken çok aranıyor.
-
Hocam passat al geç ne konfor ne de performans bakımından pişman olmazsın, benzinli olduğu için tabiki bir miktar daha fazla yakacak ama gözünü korkutmasın çok tutumlu bir motor.
Yakıt önemli ise bomboş benzinli Passat alacağına dolu dizel Megane al daha iyi. Hem az yakar hem de donanımlı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I IArada sınıf farkı var.
Şimdiye kadar bindiğim hiç bir araçta donanım ilk planda olmadı.
Kaldı ki boş donanım araçlar bile bir çok donanımla birlikte geliyor.
Benim tercihim %90 passat olurdu.
2018 yılında sıfır km 1.5 dci edc li megan kullandım 2 yıl.
Edc güzel lakin dsg gibi değil.
Dsg çok daha seri ve kararlı, edc gazı köklediğinde 1 sn kadar bekleyip sonra atak yapıyor.
1 sn deyip geçmeyin, sollama yaparken çok aranıyor.
DSG'de gaza basınca 1 saniye bekleme, düşük hızda yarım debriyaj, dur kalk trafikte adım adım ilerlerken bir anda vitese atıp gaza basmış gibi öne atılma sorunları var.
araba bütçesi dışında arabaya para harcarım konfor önemlidir masraflar koymaz --> passat
araba bütçesini zor toparladım ve daha ucuz yollu bir şey bakıyorum --> megane
yalnız megane da iyi araba ben olsam bir arabaya o kadar para gömmem otomatik 1.3 tce megane alırım çünkü vw parçaları daha pahalı diye biliyorum
-
İmpression denen donanim elindekini avcundakini gelecegini yatirip passata binebilsinler diye getirilmis tuhaf bir paket. Obur yanda icon paket. Ayrica tsi dizelden az yakiyor tapa gaz gitsen 4lt yakiyorcular hayal dunyasinda yasiyor. Yakit onemliyse dci+edc candir. Yok arabanin cakasi daha onemli deniyorsa her turlu passat.
tabiki passat
Edc de sorun çıkartabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Daswagen isem passat muson isem megane.
|
Megane mi golf mu deseniz bir nebze ama passat nereeee megane nere… akil var izan var hocam. Passat nice premium araclardan musteri calan bir arac. Premium olmadan daha ucuz fiyata premium konforu veriyor arac. Su anki rezalet piyasada sifir fiyatiyla tam bir f/p canavari. Yakit olarak ayni motor a3 kullaniyorum sehirici 8-9 lt sehirdisi 6 lt civari. Hic dikkat etmeden. Dikkat ederseniz bu degerler 1 lt asagi iner.
Kisacasi yakit haric kalan her sey icin passat. Ha arabaya bu kadar para verip 2-3 lt az yakacam diye dusunup megane almak da ne bileyim.., degil bu dunyada 7 cihanda mantikli gelmez ve gelmeyecek bana, ama butce meselesi tabi saygi duyarim. Siz en iyisi ikisini de deneyin, sonra donun bi cebinize bakin. Kalbiniz karari verir ama son sozu cebiniz soyler |
Boş değil de nedir? Analog klima, yağmur sensörü yok, otomatik fark yok, hız sabitleme bile yok. Neresi boş değilmiş?
Kalite farkına diyecek yok da donanım farkı olduğu da bariz yane. |
Çok boş D segmenti ile nispeten dolu C segmenti.Üstelik benzin-dizel farkı var.Yani arka kol dayamayı falan geçtim makyaj ayna ışığı bile yok passatta. |
Tamirine harcayacak çok paran varsa Passat, tamire az paran varsa Megane, tamire verecek hiç paran yoksa Corolla. Durumuna göre seç.
|
İmpression denen donanim elindekini avcundakini gelecegini yatirip passata binebilsinler diye getirilmis tuhaf bir paket. Obur yanda icon paket. Ayrica tsi dizelden az yakiyor tapa gaz gitsen 4lt yakiyorcular hayal dunyasinda yasiyor. Yakit onemliyse dci+edc candir. Yok arabanin cakasi daha onemli deniyorsa her turlu passat.
|
Benzer içerikler
- easy-r şanzıman kronik sorunları
- golf 7 1.2 tsi yorumlar
- termostat arızası nasıl anlaşılır
- lpg"li araç beyaz duman atıyor
- tescil seri no-plaka eşleşmiyor. lütfen kontrol ediniz
- renault 2. el fabrika
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- kia 2024 fiyat listesi
- zeekr 001 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X