Şimdi Ara

1.6 Dizel Otomatik Araç Tavsiyesi Max. 70.000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa araç bakıyorum fakat adam akıllı jetta dan başka araç bulamadım onunda tedarik sıkıntısı var 1 yıl sonraya gün veriyorlar maşallah.
    Max. İndirimsiz Fiyat 70.000 TL ye 1.6 Dizel Otomatik sedan araç arıyoruz. Engelli İndiriminden faydalanıp alınacak o yüzden fiyatta pek önemli sayılmaz.

Liste Yapıyorum Tavsiye Üzerine Gelen Araçları F/P olarak tavsiyede bulunursanız sevinirim. Merak eden diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olur bu liste.
    Tavsiyeler Üzerine Gelen Araçlar, İndirimli Fiyatlar Yaklaşık Değerlerdir.

** Yeni cee'd 1.6 Dizel 128 PS Sportywagon CONCEPT PLUS : İndirimli Fiyat: 42.500 TL

** Jetta 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Comfortline : İndirimli Fiyat: 48.200 TL

** Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Confortline : İndirimli Fiyat: 57.500 TL

** S60 DRIVe 1.6 Dizel 115PS Powershift: İndirimli Fiyat: 65.600 TL

** Skoda Octavia Elegance 1.6 Dizel CR 105 HP DSG Tiptronik: İndirimli Fiyat: 45.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0thingLose -- 4 Ocak 2013; 20:36:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Arkadaşa araç bakıyorum fakat adam akıllı jetta dan başka araç bulamadım onunda tedarik sıkıntısı var 1 yıl sonraya gün veriyorlar maşallah.
    Max. 70.000 TL ye 1.6 Dizel Otomatik sedan araç arıyoruz. Engelli İndiriminden faydalanıp alınacak o yüzden fiyatta pek önemli sayılmaz.

Engelli indirimi sanırım 1.6 motorlara kadar uygulanıyor. Bu durumda Cee'd, i30, vw modelleri, c5, delta, aklıma gelenler. Bütçeniz müsait olduğu için benim tavsiyem volvo s60 olurdu. R-design özellikle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat 1.6 tdi+dsg derim.s60 a bulaşma motor hantal ve çok yakıyor ist. şehiriçinde 7.9 dan aşağı inmiyor.passatta ise bu değer 6.4/100 km de.hem ikinci el değeri,hem konfor ve ferahlık olarak s60 tan çok iyidir.gidip karşılaştır derim.
  • @kahraman202
    Cevaplarınız için teşekkür ederim Hyundai Cee'd SW sayenizde gördüm incelemeye gideceğim hoş duruyor.
    S60 DRIVe 90.000 TL İndirimle 65.000 TL ye flan geliyor bayi indirimi hariç.

@onboardx
    Teşekkürler passat 1.6tdi aslında en iyi seçim benim içinde yalnız bayiye gittim adamların hiç umrunda değil aracı alıp almaman çünkü piyasada araç yok ister al ister git hesabındalar 1 yıl sonraya gün verdiler :S
    Passat 1.6 TDİ DSG confortline 78.000 TL den 55.000 TL ye flan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0thingLose -- 2 Ocak 2013; 10:30:40 >
  • Passatı tavsiye ederim, zaten min 5 sene binmek zorundasınız bu nedenle passat doğru tercih olur.
  • bence listenize ford c max ide eklemenizi öneririm.güzel araba
  • S60.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya da mondeo yazayım :)

Ama 1,6 dizel otomatigi varmi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alisude

bence listenize ford c max ide eklemenizi öneririm.güzel araba

Otomatik Vites seçeneği yok malesef.

quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Buraya da mondeo yazayım :)

Ama 1,6 dizel otomatigi varmi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0thingLose -- 2 Ocak 2013; 12:32:26 >
  • Cevap: 1.6 TDİ Otomatik Araç Tavsiyesi Max. 70.000TL
    Merhaba, bende arkadaşın fikrine katılıyorum, Volvo biraz sıkıntılı. Ayrıca tarihine bir bakarsanız elektriksel çok kötü donanım hataları olmuş bir marka, her ne kadar artık aşıldığı söylense de serviste çok yaygın değil ve pahalı diğer markalara göre... Ama volvo deyince, ki çarpışma testlerinde önü alınma şekilde sağlamlık, lüks v.s. de geliyor olsa aklıma, EN ÇOK çeşitli forum sitelerinde acente almış olanların arz ettikleri hataları kabullenmemeleri, düzeltmek içim mahkemeleşme yoluna başvurmanızı istemeleri, bilirkişi raporlarına itiraz etmeleri, bunların hepsine 5 dakika ayırsanız ulaşırsınız internetten.... Şimdi Passat hem 1.6 dizel, hem DSG şanzıman, hem de 7. versiyon yani herhalde bir 5 yıl daha değişmeyecek şekilde yüz değiştiriyor, tam elektronik klima, iç mekan kalitesinde artış falan olacak. Passat'ın ikinci eli daha güven verici şekilde kıymetli. Haa VW grup çok mu süper, kalite-servis ve sağlamlık anlamında evet, fakat Volkswagen’de de Türkey distribütörü sıkıntı veriyor. Hani bu kadar sıra beklemek, fiyatlar v.s. tek sebebi VW in kendisi değil, birazda distribütör firmanın daha fazla kazanmaya yönelik politikaları var.... Fakat yine de en iyilerden biri VW.
    Bu arada 1.6 ile ilgili GÜYA, bu yılın ortalarında E Class Mercedes de kullanacak diye umuluyor :) O ne tartışmaydı öle.... 1.6 çeker di çekemezdi diye.... Ben hiç teknik kısmını deşmeden söyleyeyim ki Mercedes konforu olsun, rahatı ve sağlamlığı olsun, çekmezse çekmesin... nasıl çekmeyecekse o....
    Bir de yine şubat sonunda belli olacak BMW 3.16d olayı var ki, gerçekten çok güzel arabalar bu ikisi.

Son olarak, emin olduklarım arasında Ford MONDEO 1.6 diesel mükemmel ötesi bir hal alıyor, her halde 5. jenerasyon-versiyon olacak bu da 5-6 yıl boyunca bu yüzle üretilecek güncel kasa olacak. Bu arada Çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği de ekleniyor...

Engelli araçlarını 5 yıl boyunca satamazsınız. (Daha doğrusu bu 5 yıl içinde satarsanız mutlaka bu ödemeden aldığınız ÖTV yi ödemek suretiyle satabilirsiniz). Bunun için 5 yıl sonra satarken değer çok düşmeyecek hatta değer kazanacak bir şeyler seçmek lazım diye düşünüyorum. Bu arada arkadaşınız %90 ve üzeri mi özürlü, yoksa 90 dan az mı? Eğer 90 dan az ise, mutlaka bir ortopedik özürü ile kullanabilecek aparat taktirması gerekecektir, ayrıca H sınıfı bir de ehliyet. Fakat, 90 ve üzeriyse bu kez, 1. ve 2. seviye akrabaları hiç bir aparat v.s. gerekmeden orijinal arabayı kullanabilecek ancak o kadar detayları var ki, okumak lazım.

Bu konuda EN ÖNEMLİ OLAN belki, bu kısıtlı insan eğer akıl özürlü veya konuşma - kendini ifade etme yetilerinden mahrum ise, adına araç alırken, bu aracı 5 sene sonra SATAMAMA durumu olduğunu unutmayınız. Bu sıkıntıyı aşmak için, Sulh Hukuk Mahkemelerinden sadece VASİ lik kararı (TMK 413) çıkarmak yetmeyecektir. Ayrıca, aynı Sulh Hukuk Mahkemelerinden TMK 462 ye dayanarak "kısıtlı haklarını korumak, onun adına tasarruflar etmek ve işlemler yapmak için taşınır malların alımı-SATIMI" konulu bir YETKİ nin de bu Vasilik belgesine ekletilmesi UNUTULMAMALI....

Herkese Merhabalar tekrar,

DemirDamlası,
    BirDamlaTürkDemiri,

• vw passat candır
  • @DemirDamlası
    Ayrıntılı yazın için çok teşekkür ederim bunların hepsinizi biliyoruz daha önceden almış olduğu megane 2 2007 aracı var onu satıp bir araç alacağız. Hiç bir aparat takılmayacak engel oranı %90 üzeri olduğu için aile içi fertler kullanacak bu yüzden bir başlık altında alınabilecek 1.6 dizel otomatik sorunsuz araç tavsiyesi bulmak için açtım başlığı yinede bilmeyenler için yazdığın yazıda çok açıklayıcı teşekkürler. En az problem çıkaran araç arıyoruz Buda vw gibi dürüyor tedarik sıkıntısı olmasa alırdık fakat 1 yıl çok uzun. Ayrıca Ford mondeo için internet sitelerine baktım 1.6 dizel otm görünmüyor acaba ben mi bulamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo dizel araç alıyorsanız dsg almayın bir zahmet yani passat olmaz. ceed f/p olarak en iyisi bunların.
  • S60 varken digerlerine bakmak bence anlamsız. Tabi tercih sizin yinede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s60ın olduğu yerde diğerlerinden bitter çikolata olur.
    Sınıf farkı var arada premium D nire,D sınıfı nire.
    DSG şanzımanlı araçlara bulaşmayın.
  • s60 için o fıyatı gercekten cok ıyı almışsınız bence s60 alınır gayet guzel bı araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

S60 varken digerlerine bakmak bence anlamsız. Tabi tercih sizin yinede.

İtina ile bilgi verilir

• S60 alabiliyorken şahsen diğer araçlara bakmazdım.
  • 20bin lira farka değer diyorsanız s60, tabi jetta da çok güzel araba, eğer s60 almayacaksanız düşünmeden jetta alın.
  • passat yada s60
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.