Şimdi Ara

1.6 TDI CAY Triger bakimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 model arac 108.000 km'de. Servis bakimli. Bu bakimda triger degisimi icin servisten fiyat aldim. Indirimleri ile beraber 3000 tl. Eger v kayisi ve devirdaim'de degisirse (kontrol edeceklermis - normalde degismesi en sagliklisi bildigim) rakam 4000 lira oluyor.

Disarda orjinal parcalarla bu islemler ne kadara biter fikri, duydugu veya yaptiran var mi aramizda?

• triger

İna marka iyi diye biliyorum. İyi bir yerde taktırırsan işçilik yağ bakımıda filtreler dahil en kötü 2000 liraya çıkarsın diye düşünüyorum.
  • Orijinal Parcalari VW grubunda sadece yetkili servisten guvenle edinebilirsiniz. Hatta baska bir servise parcalari hesaplatip iscilikte yaparlarsa parcalarda 30%'a yakin indirim yapiyorlar.

Ancak SKF(devirdaim),Sachs(Baski balata), Continental(kayis) gibi markalar ile n11'den parcalari alarak da yapmak mumkun.

Devirdaim degisirken AntiFriz'i de tahliye edip degismeyi unutmamak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 25 Ağustos 2020; 14:47:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ever aracın yaşı nedeniyle parça ve işçilikte %30 indirim uygulanmış fiyatlar yukarıda bahsettiklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwar

Ever aracın yaşı nedeniyle parça ve işçilikte %30 indirim uygulanmış fiyatlar yukarıda bahsettiklerim.
    Çok uygunfiat devirdaimi de değiştir sağlam olsun 4000 iyi fiat cidden

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Nasıl cidden iyi fiyat ?

İna marka devirdaim + triger seti 900 lira olması lazım. Bunun üzerine 400 işçilik olsa 1300 lira+ 100 lira antifiriz desen 1400 liraya değiştirirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2011 cay motor polo 4 ay önce yaptıklarım 110 bin km de triger devirdaim,baskı balata, yağ filitre bakımları, enjektor bobin değişimi revizyon , 2 adet vites teli değişimine 8500 tl para verdim. ama bunları yaptırırken iki kere iscilik parası verdim.
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Yalnız birde normal bakım var. Yağ, yağ filtre, hava ve polen.

• worldwar kullanıcısına yanıt
    400 parça + 150lira daha işçilik eklersek 2 bin yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İNA marka orjinal ürün tüm sitelerde bulabilirsin
    Mutlaka devirdaim ile birlikte değiştirin servisden çıkma ustaları bulabilirseniz onlara yaptırmakda fayda var
    Rutin yağ filtre bakımı da eklenirse 2bin lira bile olmaz masrafınız

• Sadece VW grubu ile uğraşan bir yerde değiştirebilirsiniz.İNA devirdaimli set 950 TL civarı.Gayet kalitelidir gözünüz kapalı kullanabilirsiniz.Antifriz çok kaliteli olmasına özen gösterin.Ve nerede yaptırırsanız yaptırın devirdaimi değiştirin.Ayrıca CAY motorlar için geliştirilmiş triger kapağı satılıyor.Fabrikasyon kapakta aksesuar kayışı kopunca içine alabiliyor ancak geliştirilmiş kapak trigeri tamamen koruyor.Tavsiyem ona da baktırmanız.
  • 2012 Model 1.5 Dcı Megane 3 Tum parcalar orjinal MAIS Mazot Filtresi,Hava Filtresi,Polen Filtresi Carbonlu,Yag Filtresi,5W30 Dpf Motor Yagı,Su Devir Daim Pompası,Triger Kayıs Seti Gergi Kayısı ve Rulmani dahil 900TL Parca+300 TL iscilik 1200TL ye yaptırmıstık Ustaya 2 sene once simdi olsun 1600-1800TL bandında olsun.
    Ustelik bu fiyatlar amiane tabirle kazık yedigimiz fiyatlardı.Aynı parcaları Aloparca,Parcafilosu ndan 735TL ye alabiliyorduk.

4000TL pahalı geldi acıkcası Orjinal Parcalar,Triget Kiti ve Su Devir daim Pompası dahil Duzgun bir usta ile 2200-2500 badına cıkar diye dusunuyorum.yalnız saglam usta sart sente falan atlamaması lazım...
  • Buyur? 😀 Gates marka set olarak devir daim triger 790 +350 iscilik 4 bin tl naptınız yaızk günah

• Youtubede tamirhane sayfasindaki arkadaş sadece woswos grubuna bakiyor yeri neresi bilmem ama ne zaman izlesem denk gelse ina marka kayişlar triger devirdaim değişimi yapiyor..ve işin üstünde duran arkadaş 4000tl az para değil..dişarda ve yerkili servis arasinda nerden baksan 1500 2000tl oynar..

• evet görünen durum 1500 lira gibi bir fark olacak gibi. Ancak aracım daha önce servis bakımlı olması ve serviste yapılacak bu ağır bakıma ait 2 yıl garanti sunması nedeniyle sanırım kararım servisten yana olacak.
  • 2012 A3 1.6 TDI Sportback 105 bin km deki aracıma Bu güne kadar tüm bakımlarım DOĞUŞ tarafından yapıldı.

Triger paket için 7000₺ fiyat çıkardı DOĞUŞ.

Bende 4. Levent otosanayide HİKMET usta diye iyi bir tamirci araştırdım buldum.

Triger set GATES
    Salıncak burçları
    Amortisör takozları
    Viraj demir lastikleri
    Askı rotları
    Ön ve arka fren diskleri
    Ön ve arka balatalar
    Külbütör kapak contası
    Enjektör oringleri ve pulları
    Yağ ve bakım filtreleri

Parçalara 2750₺
    Mekanik işçilik 1500₺
    Enjektörcü 250₺
    Torna ücretsiz
    Rot balans ücretsiz

Maliyet ile bu badireyide atlattık bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.