Şimdi Ara

1.82'den kısa erkeklerin çocuk gibi görünmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.82'den kısa erkeklere adam yerine koyup muamele edemiyorum. biliyorum bu çok kötü bir şey ve allah'ın gücüne gidebilir ama gerçekten çocuk gibi duruyorlar.

ALLAHIM paradan kıs akıldan kıs ahlaktan kıs her şeyden kıs ama boydan kısma

bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şey 1.82 den kısa olup çocuk gibi görünmesidir

ilginç bir istatistik daha paylaşayacağım. 182'den kısa erkeklerin %95'i bakir. (kaynak: TUIK.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 16 Eylül 2024; 20:47:23 >

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Kalan yüzde 5 te evlenesiye kadar 182 oluyor anca çok saçma bir araştırma olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.82 den uzun olan gördüğüm kişilerin çoğu kanser hastası gibi etrafta geziyor dirsek kemikleri gözüküyor bütün

• 174 üm kadınlar ortalama olarak hep benim altımda dert etmiyorum artık. Dahada kısa olabilirdim annemle babamın boyu 1.60 şükretmek lazım. En önemli nokta boyun yanında ortalama bir tip bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.78 olarak buna kahkaha attım.

Boyumdan memnunum. Tipimden memnunum. Kiloyu versem daha güzel olacak.

• Nasıl oluyor hocam tipini paylaşır mısın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.90 küsür boyu olanlar da 1.82 ve aşağısını adam yerine koymuyordur.. sen de bunlara göre cüce gibisin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Eylül 2024; 21:37:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim neyi kınarsa başına gelmeden ölmezmiş

• 1.80 den büyük olanlar da zürafa gibi görünüyor, daha mı iyi oldu şimdi, neyse ödeştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 16 Eylül 2024; 22:1:13 >
  • Your opinion -->Trash.

Bu sefer olmadı.

• 1.82'den kısa erkeklerin çocuk gibi görünmesi
  • 205'lik kuzene bir sorayım 182'lik boyları nasıl görüyorsun diye 1.82'den kısa erkeklerin çocuk gibi görünmesi 

• La saçma sapan konu açmayın uzun boylu oldun başın göğe mi erdi
    Boyunuz 1.65 den kısa değilse dert edilecek şey değil
    Kız konusuna gelirsek
    Tip>boy

• Ne saçma bı post. Nasıl böyle bı varsayımda bulundun anlamadım.

• dekareme kullanıcısına yanıt

2.03 üm ben dayı

dünya nüfusunun %99.8'inden uzunum

• emin ol 1.77 über yakışıklı 10/10 elemandansa sen kızların gözünde daha çekicisin boyundan dolayı. bu içgüdüsel bir şey.

vücut yap adam akıllı saç sakal kesimi ve güzel giyim bitti gitti

• 1.50 falan değilseniz boyunuzu takmayın beyler. Çok garipsiyorum boyum şöle böle diye dert yananları.

• nice kısa boylu kızlar üni puanlarından yüskek puanlar almışlar, odtü, boğaziçi, itü ye gitmişler, niceleri kariyer yapmışlar .. bunlar cüce boylarını kafaya taksalardı, bunalıma girer, ders çalışamaz, hepsi üni sınavından sıfır çekerlerdi, evde kalırlar, ev kızı olurlardı. bunlar bile cüce boylarını sizler kadar kafaya takmıyorlar be...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.