Bildirim
1.85 boy ve görüşümü olumsuz etkilemesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam görememekten kastınız nedir? Mesela yeni clio yu kullandım ama rahattı araba kaldı ki benim boyum 1.73.. qashqai yi kullandım, tedirgin oldum sanki sağ aşağı tarafa dönüşlerde hakim değildim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyum 1.94. İ20'de hiç sıkıntı yaşamıyorum.
İyi bayramlar olsun
Segmentten ziyade markalara göre değişiyor. Renoların geneli dar oluyor, fluence geniş
Misal C180 de dar gelir
B sınıfı 1.75 ten uzun birini rahatsız eder.
Doblo al. -
1.88 im C3 aynalarinda ve gorusunde sikinti yasiyorum.Tank gibi olan 7 serisini daha rahat kullaniyorum mesela.
Not:ehliyetim 1 yillik bile degil ona ragmen
quote:
Orijinalden alıntı: ugurr10
Hocam görememekten kastınız nedir? Mesela yeni clio yu kullandım ama rahattı araba kaldı ki benim boyum 1.73.. qashqai yi kullandım, tedirgin oldum sanki sağ aşağı tarafa dönüşlerde hakim değildim..
Hocam şiirlerinize konu ve ilham kaynağı olan Golf'ü Qashqai ile mi aldatıyorsunuz yoksa ?
Clio 4 ise koltuğun sol tarafındaki kolu aşağıya indirin koltuğu en geriye alın rahat kullanırsınız arada ben de kullanıyorum sorun olmuyor 87 boyum
quote:
Orijinalden alıntı: SPECIALIZED
quote:
Orijinalden alıntı: ugurr10
Hocam şiirlerinize konu ve ilham kaynağı olan Golf'ü Qashqai ile mi aldatıyorsunuz yoksa ?
Yok hocam allah korusun:) ama araba bende bir merak.. çevremde kim hangi arabayı alırsa illaki kullanırım:) iş gereği kiralıyorsam mutlaka farklı araç bulmaya özen gösteriyorum.. şimdilik b segmentini bitirdim sayılır.. clio,polo,ibiza,corsa,208,i20,c3,rio..( fabia bulamadım)
C de golf,astra,bmw 1,a180,v40,corolla kullanabildim focus,megane,ceed bulamadım.
Suv larda qq kullandım, güzeldi ama arkasını bırakıyor gibiydi
D segmentte de mondeo ve 3 serisi tecrübe etmek nasip oldu.. birde üretimi bitmiş olarak getz,almera ve 206 kullandım. Tabiki hiçbiri bir golf değil..ibret almak için deniyor ve biniyorum:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam kendiniz de söylediniz bide boyunuzun üzerine 15 santim gibi olarak düşünün clio ile başım tavana değdi değecek şeklinde idi:)
c segmenti yeter, clionun camları bile küçük geliyor bana -
quote:
Orijinalden alıntı: Revial
B sınıfı 1.75 ten uzun birini rahatsız eder.
Neye göre bu kriteri oluşturdun? Boyum 1.94 2.5 yıl getz kullandım, 2 yıldır da i20 kullanıyorum. 7 saat İzmit'ten Antalya'ya tatile gidip akşama kadar da havuza denize giriyorum.
1.92. Corsa c 'de hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür ama bugüne kadar hiç broadway kullanamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 1.5 bluehdi motor ömrü
- dikiz aynası kırıldı ne kadar
- oksijen sensörü iptal edilirse ne olur
- araç ruhsat sahibinin vefatı halinde varislerine devri
- suriye"den araba getirmek
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- kia ev5
- engelli araç 10 yıl geçmişi kapsıyor mu
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- mustang mach-e fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X