Şimdi Ara

1.9 gb geçici dosyalar silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.9 gb geçici doaya oldu sil diyorumn silmiyo hala aynı napcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok uzun,surıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: while06

Arkadaşlar 1.9 gb geçici doaya oldu sil diyorumn silmiyo hala aynı napcaz

Senin gene iyi bnm 2.4 ama shrink storage diye Bi uygulama var onu dene olmazsa mecbur format lıyacan oradaki adımları takip et

• Benim 12 gb idi aldığımdan beri format attım,,şimdi 1 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Benim 12 gb idi aldığımdan beri format attım,,şimdi 1 gb

Kardeşim formattan sonra Bi sorun yaşadın mı bn de atmayı düşünüyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Benim 12 gb idi aldığımdan beri format attım,,şimdi 1 gb

12 mi
    benim telefon hafızasından fazla

• while06 W kullanıcısına yanıt
    Su an icin diger klasorunu silme ihtimalimiz yok. Benim de 1.9 gb diger klasorum var. 8.1 ile cozulur belki ama bilmiyorum. Alistim artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 3-4 ayda bir format atıyorum baya etkisi oluyo en son 2 ay önce attım şuan 1.3 GB

• @maaamiii. @ kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamadım kardeşim

• O geçici değil kalıcı olmuş.

şaka maka kapasite kontrolden dene büyük boyutlu oyun varsa onu sil yeniden dene azalır.

• Asphalt 8 ile alakalı sanırım senin sorunun da. Ya da yüksek boyutlu uygulama, oyun yüzünden. Bende de olmuştu güncelleme falan yapayım derken en son sildim öyle kaldı. Önce geçici dosyaları sile bas, silmeyecek. Sonra yeniden başlat telefonu. Tekrar sil. O zaman silecektir. Yine silmezse bunu birkaç saat aralıklarla tekrarla. Bende işe yaramıştı.
  • İnternet Explorer'den internet ön belliğinizi temizlemeyi deneyin. Geçici dosyaların büyük bir kısmının silindiğini göreceksiniz.
  • Beyler sorunu hallettim ben geçici dosyalardan bahsetmiştim oncelikle geçici dosyaları silme yontemini anlatıyım :)
    Once ayarlardan saat ve tarihi manuele alıp telefon tarihini bi 5 yıl ileri alıp kaydediyoruz ve sonra telefonu kapatıp açıyoruz ardından tekrar geçici dosyalara gelip sile tıklıyoruz be hallediyoruz :) Tarihi tekrar duzeltirsiniz :)
    2.olarak şu diger dosyalar için film izledikçe felan çogalıyor orası fabrika ayarlarına dondurmekten başka çaremiz yok gibi :( sabırsızlıkla Wp 8.1 :)

• quote:

Beyler sorunu hallettim ben geçici dosyalardan bahsetmiştim oncelikle geçici dosyaları silme yontemini anlatıyım :)
    Once ayarlardan saat ve tarihi manuele alıp telefon tarihini bi 5 yıl ileri alıp kaydediyoruz ve sonra telefonu kapatıp açıyoruz ardından tekrar geçici dosyalara gelip sile tıklıyoruz be hallediyoruz :) Tarihi tekrar duzeltirsiniz :)
    2.olarak şu diger dosyalar için film izledikçe felan çogalıyor orası fabrika ayarlarına dondurmekten başka çaremiz yok gibi :( sabırsızlıkla Wp 8.1 :)

ne kadar azaldı geçici dosyaların boyutu bu yönetemle.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    geçici dosyalar 10 mb düştü
  • quote:

geçici dosyalar 10 mb düştü

ne güzel işte.fazladan bir mp3 atarsın telefona

bu arada geçici dosyalar dediğiniz diğer klsörü değil değil mi? diğer kalsörü bende 1 gb a yakın ama geçici dosyalar 300mb civarı oluyor ve silinebiliyor.150 mb falan kalıyor ama 0 olmuyor hiçbir zaman.(lumia 720)
  • quote:

Beyler sorunu hallettim ben geçici dosyalardan bahsetmiştim oncelikle geçici dosyaları silme yontemini anlatıyım :)

Hocam nereden aklına geldi tarihi değiştirmek

• Bi kerede oyle oldu kardeşim şimdi akşan deli etti telefon neyse yatıyorum dedim sabah kalktım yine olmadı sonra antremandan çıktım telefonu kapatıp açayım dedim bi daha deneyim sonra zaten telefonun açıklamasındada yazıyo bi zaman sonra kendiliginden silinir demekki zamanı ileri alsak silebiliriz vallaha oldu işte :D

• Diger dosyalar ciddi ciddi silinmiyor onada sıfırlamak gerekiyo 350 mb şimdi

• quote:

Hocam kusura bakma hortlatmış olacağım ama tarif ettiğin gibi yaptım olmadı gram düşüş yok. Sizce neden olmamıştır. L720

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.