Şimdi Ara

1 AĞUSTOS OTOMOBİL ZAMLARI (GÜNCELLENEN FIYATLAR ILK MESAJA EKLENDI) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
49.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Semersiz eşek 103.900
    Semerli eşek 120.000

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Bayilerdeki sıfır araçlardan 5-10 tane alıp bitirip, aldığı fiyatın çok çok üstüne satılığa çıkaranlar, hiç mi duymadınız insanlar isyan ediyor 0 araç yok diye.
  • Bayilerde olmayan araca zam yapıyolar ne değişik bi ülkede yaşıyoz.ilginç valla

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt
    komedi degil malesef. euro 3-5 ayda %20 deger kazanirken ne bekleniyordu acaba. lafim size degil insanlar balon saniyor haberlere bakiyor enflasyon %5 ee araba fiyatlari artmamasi lazim fln diyor.. yok tuketici guveni artmis falan. aldaniyor. biraz daha bilincli olmak lazim. doviz sepeti bu sene %30 la kaparsa iyi.

• funmanias F kullanıcısına yanıt
    Fiyatların düşmesi gerektiğini düşünmek başka şey, ama bu fiyatların düşmeyeceğini bilmek te realite. Evet fiyatlar, yüksek, daha da yükselecek, normal olan bu zaten, bunu neden göremiyor insanımız. 5 serisi veya E serisinin fiyatı doktor alamıyor diye düşmeyecek. Eskiden 10 kişi alabiliyorsa artık 3 kişi alacak ama fiyat düşmeyecek. Düşmesi için bir neden yok çünkü. 80 Li yılları yaşayanlar ne demek istediğimi anlamışlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Valla hocam normalde 207 ye leon mu alınır diye sana söverdimde ikinci el çöplerini ve fiyatlarını görünce 207 ye gayette leon alınır
    2015 leona yazarlar 200 iyice kafayı yediler iyi yapmışsın
    Arabanız varsa satıp sıfır alın bu son alışlarımız zaten oda elinde araba varsa elinde arabanda yoksa artık 10k maaş alan orta üst kesimde araba falan alamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cıtroenlover

Bu mesaj silindi.
    binmedim ama çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

Valla hocam normalde 207 ye leon mu alınır diye sana söverdimde ikinci el çöplerini ve fiyatlarını görünce 207 ye gayette leon alınır
    2015 leona yazarlar 200 iyice kafayı yediler iyi yapmışsın
    Arabanız varsa satıp sıfır alın bu son alışlarımız zaten oda elinde araba varsa elinde arabanda yoksa artık 10k maaş alan orta üst kesimde araba falan alamaz
    Hocam arabam pert olmasaydı almazdım zaten. Ben 2016 mart ayında sıfır fr almıştım 1.4 ecotsi dsg act 82 bin küsürdü büyük ekranlısı. Takasla 78.500’e almıştım. Şimdi 4 yılda fiyatlara bakıyorum 78.500 nerede 207.000 nerede, 231.000 nerede. Aynen öyle araba artık lüks oldu. Millet nasıl ev almak için bir taraflarını yırtıyorsa yıllarca, aynı hareketi araba için de yapmak zorunda kalacak.

• IG I kullanıcısına yanıt
    Fiat egea Ağustos ayı fiyatını güncelledi mi

• Ya Açın bakin. Danimarkada 5008 satış fiyatı vergi %110 _150 olmasına rağmen 230.000 TL demekki 5008 ı isteseler 250 civarı satar pejo. Siz böyle almaya devam ederseniz nah satar tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kator -- 3 Ağustos 2020; 23:13:42 >
  • Volkswagen’de bir değişiklik yok gibi duruyor.

• 23 yaşındayım, yemin ediyorum benim neslim nasıl ileride ev, araba alacak hiç hayal dahi edemiyorum, yaşayamadan bitirdiler hayatımızı...

• neyse ki başganlık geldi de uçuyoruz. "evetttt "diye yeri göğü inletenler, bu tebrik sizler için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kator

Ya Açın bakin. Danimarkada 5008 satış fiyatı vergi %110 _150 olmasına rağmen 230.000 TL demekki 5008 ı isteseler 250 civarı satar pejo. Siz böyle almaya devam ederseniz nah satar tabi.
    Hocam saçmalamayın, açın peugeot denmark sitesini,

5008 in fiyatı 364.000 danimarka kronu

Bu da 400.000 TL yapıyor..

https://www.peugeot.dk/personbiler/modeller/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 4 Ağustos 2020; 0:4:58 >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsun biz 80 kuşağı yine şanslıydık. İyi kötü evimiz arabamız oldu mesleğe başladık.

• educationist E kullanıcısına yanıt
    şimdi çalışmaya başlayıp, sigortalı olanlar 65 yaşında emekli olabilecek. yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yurtdışındayım corona dan sonra araba fiyatları aşırı düşüyor. tr de 2 yıldır yükseliyor ilginç şekilde. bence para birimimiz istikrarsız olduğu için firmalar 2 sene sonranın kuruna göre satıyor zarar etmemek için. çünkü kimse 2 sene sonra doların 7 tl kalacacağının garantisini veremez. kuru 8 den falan alıyorlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

23 yaşındayım, yemin ediyorum benim neslim nasıl ileride ev, araba alacak hiç hayal dahi edemiyorum, yaşayamadan bitirdiler hayatımızı...
    23 yaşında ne araba ne ev umurumdaydı... Bu yaşlarda olup bu kafada olan arkadaşlara sesleniyorum, zorunuz ne... Rahat olun gezin tozun dünyayı keşfedin. İleride herşey olur ama bu yaşa dönemeyeceksiniz... Sizin en büyük yatırımınız hala kendiniz için yaptığınız yatırımdır unutmayı n...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 4 Ağustos 2020; 0:39:4 >
  • murmuro M kullanıcısına yanıt
    Yalnız şuan 2020 yılında yaşıyoruz 80 lerde değil ! Realty i görücez bakalım ne olucak. Senin mantığına göre önümüzde ki yıl yap ve benzin kuyruklarına girip karaborsadan sanaya almamız gerekiyor çünkü 80 lerden bize anlatıcaklara sana yağ tereyağ satılmıyormuş ö demen oder ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.