Şimdi Ara

1 ay geçti internet baglanmadí yasal hakkím varmì ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydír superonlinedan internet baglatmaya çalísíyorum. Iki kere modemimi kendim almaya gittim 1 hafta önce yeniden müsteri girisi yaptílar ama yine gelisen birsey yok. Musteri hizmetleri hic bir ise yaramiyor. Sadece oyaliyolar onlarin yaptigi isin bin katini yaparim hergun ariyorum hep ayni laflar.. Ayni bilgiyi 2-3 kere istiyolar birde "bu bilgiyi vermediginizden gecikiyor" diye dalga geçer gibi konusuyorlar.. 7 is gunu diyorlar max dogrumu sikayetci olabilirmiyim.. Yasal olarak belli bir zamanda baglamalarí için sínír varmí.. Yasal bir hakkím varmí.. Bilgisi olan yardímcí olsun lütfen. Yeniden uyelik yenilediklerinden dolayí pazartesi 7. is günü olarak görülüyor.. Pazartesi de gelmicekler sikayet etmeye gidecegim gidip sikayetci olmadan bir soriyim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enterasan bir durum...

Ben bu hafta başı İzmir den sabah 11:00'da başvuru yaptım 1 saat sonra aradılar "saat 17:00 gibi bağlantıya gelelim mi" diye sordular....

Saat 18'den sonra gelin, ancak evde olurum dedim.. okey dediler...18:30 gibi aradılar gelin dedim.....19:00 da geldiler bağlantı yapıldı fakat modem arızalı çıktı...

Biraz mahçup oldular "sıkmayın canınızı isterseniz yarın gelin problem yok dedim" Teşekkür ettiler, biz sizi arayacağız deyip gittiler...

20:00 de tekrar aradılar, aksaklık için özür dilediler ve istersem hemen gelip işlemi tamamlayabileceklerini söylediler...

Okey dedim, ben evdeyim gelin...

20:15 de geldiler, modem kuruldu, aktivasyon yapıldı, 20:20 de face'de gırgır şamata yapıyordum....

İzmir'de Barış İletişim ilgileniyor bu işlerle ben hizmetten memnun kaldım

• Aga iyi nispet yaptında benin hiç bir yasal hakkım yokmu bilen kimse yokmu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.