Şimdi Ara

1 ay önce aldıgım macbooku yenısıyle değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.26 nısanda macbook pro retına 2.5 ghz gt750m ekran kartlı modelını almıstım.yenı cıkan macbooklarla degıstırme fırsatım olur mu ? bilgisi olan arkadaslar lutfen yardım edebılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteghost

merhaba arkadaşlar.26 nısanda macbook pro retına 2.5 ghz gt750m ekran kartlı modelını almıstım.yenı cıkan macbooklarla degıstırme fırsatım olur mu ? bilgisi olan arkadaslar lutfen yardım edebılır mı?

15 gün içerisinde iade hakkınız var fakat ondan sonrasında maalesef herhangi bir şey yapamıyorsunuz.
  • mebrar kullanıcısına yanıt
    anladım tesekkurler...
  • Apple store dan aldıysan şansını dene bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mümkün değil değiştirmezler artık yok paraya satıp force touch olandan alıcaksın
  • Hangi ara çıktı bu yeni model. Duyurusu falan yapılmış mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Hangi ara çıktı bu yeni model. Duyurusu falan yapılmış mıydı?

Duyuru yapılmadan, bugün çıktı hocam.

Şahsen Force Touch'un pek bir avantajını göremedim. Sırf onun için geçilmez diye düşünüyorum. Geçmeye değer tek şey GPU olur, o da bilgisayar değiştirtmeye değer mi tartışılır. Ne kadar fayda sağladığınızla alakalı GPU'dan.
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Tabir yerindeyse, biraz "şapkadan çıkma tavşan" gibi oluverdi. Ben Amerika kaynakları (Mac Rumors gibi...) dahil, hiçbir yayında, sitede böyle bir ürünün çıkabileceği konusunda bir söylenti dahi görmedim.
    "Oldu da bitti maşallah"a getirdiler!... Eh bu da başarı sayılır...

Bu dediklerim "hafifletilmiş" 5K 27" iMac için de geçerli haliyle...
  • İyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım ben 1 ay önce eski fiyattan (6200 TL) son kalan yerlerden alıyordum az kalsın. Sonra bekleyeyim dedim. Belki USB-C entegreli yeni modeller gelir dedim ama gelen model ekran kartı güncellenmiş ve trackpad değişmiş model oldu. Alsaydım keşke diyorum o fiyata. Şimdi 8bin küsür TL çok pahalı oldu. Forumlarda baktım ama yeni ekran kartının eskisiyle kıyaslaması daha çıkmamış :(
  • Ben de 8 gün önce Zorlu Apple Store'dan 15" Retina Macbook Pro almıştım. 14 gün içinde yasal olarak iade hakkım olduğundan yarın gidip yenisiyle değiştireceğim fakat 14 günden sonra böyle bir hakkınız yok malesef.
  • eylül 2014 te vatanın 1 günlük kampayasından 4444 e almıştım ey gidi günler hey fiyatlara bak şimdi nasılda uçmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.