Şimdi Ara

1 dakika tavsiyeniz gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim canım çok sıkıldığı için 1 yıl sonra bidaha geldim sroya.
    elimde eskı bı charım var 190 k sp var ustunde ve skiller verilmedi.ancak elınde ve ustunde sun blader ıtemlerı var set halinde 8 d. blade shield falan filan.

80 lvl kendileri diyorum ( str ayrıca ) bunu bow mu yapsam blader mı kalsa yanı blader mı oynasam yoksa glavie falan mı yapsam. bana bi el atın can sıkıntısından bomboş oyunu bile oynayabilirim ( 10b gold da kalmıs ıcerde parada var yani dizmeye yönelik ekstradan )

• Str pek tat vermiyo yalnız diyeyim. Ben olsam blade yapar en azından yatmaz tank görevi görürdüm. Çok afilli charlar. İnt olsaydı daha fazla zevk verirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Level 100'e ulaştığında; stat sıfırlama ve skill sıfırlama kazanacaksın. Blader olarak devam edebilirsin yani. İstersen level 100'de int'e bile çevirebilirsin char'ını.
  • 108 charlarımda var nasıl yapıyoruz kısacık bı ozetlesenız ? onlara gecerım olmadı
  • Nasıl sıfırlandığını yazar mısın?
  • alperaltemur kullanıcısına yanıt
    Level 100'e ulaştığında, çantana 2 adet hediye geliyor: Stat sıfırlama ve skill sıfırlama. Onlara sağ tıklıyorsun ve karakterini yeniden yapılandırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 17 Ekim 2013; 20:56:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.