Bildirim
1 gb. ram i 512 mb. olarak gösteriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunları yapmadan önce farklı slotlara takmayı denedin mi rami?...Ayrıca sistemin eski ise tek parça 1024 ü görmeyebilir...anakartın kitapçığından bir kontrol et istersen... -
boardda onboard ekran kartımı var? -
anakartın max 512mb ı destekliyodur,bendede 800mhz vardı ama 533 çalışıyodu -
quote:
Orjinalden alıntı: ozangoren
anakartın max 512mb ı destekliyodur,bendede 800mhz vardı ama 533 çalışıyodu
hız düşer ama hafıza öle düşmez hem max 512 destekleyen ddr slotlu anakart malesef yoq =)) -
birazdan ramin yerini değiştirmeyi denicem ayrıca anakartın kitapçığını tabi bulabilirsem bakçam. ekran kartı onboard deil. durumu yazcam. -
arkadaşlar ram slotunu değiştirerek denedim yine de 512 olarak görmekte. bordu yazayımda siz ona göre bişey söylersiniz MSI ın sitesine girdim bişey anlamadım. :(
board: MSI N1996MS-7222 PM8PM-V
ahanda bu anakart -
RAM ın çalışma frekansı nedir?
bu arada anakart özelliklerinde destekleyeceği yazıyor.
bu problem yenimi çıktı yoksa PCyi aldığımdan beri böyle ? -
Anakartın özellikleri aşağıda...Desteklediği görülüyor...Senin elindeki ramin 1024 olduğuna emin misin?...Başka makinada deneme imkanın var mı?...
http://www.msi.com.tr/html/products/mbd/PM8PM-V.htm -
valla hocam aslını istersen pc benim deil bi yakınımın. oda birinden almış aldığı adam 512 ram takıncada 256 gösteriyor demiş. ama elimde 512 ram olmadığı için deneyemedim. ram da 1 gb. 533 mhz ddr 2 işte bilemiyorum sorun acayip ben anlayamadım ve bi mantık kuramadım. yani board destekliyorsa niye böyle gösteriyor. baştada belirttiğim gibi win. yeni ve bios ta resetledim. inan hiç aklıma bişey veya bi bağlantılı bir sorun filan gelmiyor. -
belki bios güncelleyip bu sornu çözebilirsin ama bios güncellemeyi bilmiyorsan hiç bulaşma b işe bence anakartın desteklemesi lazım 1 gb ram i sen genede bi ram i başka bilgisayarda dene 1024 olarak gösterdiğinden emin ol.....
-
ram i başka bir pc de denedim 1024 olarak gözüküyor. şimdi sorun anakartta mı oluyor. iyide ne gibi bi sorun olabilirki acaba. -
bu arada malesef bios güncellemeyi bilmiyorum. daha önce hiç yapmadım. sorunumu çözecekse deneyebilirim. riskleri nelerdir. ram başka pc de 1024 olarak gözüküyor. -
hocam anakart sorunlu değil ama max 2gb destekliyor buda 4 slot dolu olduğu takdirde demektir yani senin slotlara max 512mb bellek takabilirsinsanırım anlatabildim....onun yerinde gidip 2*512mb ram almalısın... -
Arkadaslar Lütfen biri yardımcı olabilirmi aynı sorunu bende yasıyorum 1 GB Ram takılı Suan 512 mgbyt Gösteriyor. cpuz Programıyla bakıyorum 1024 gösteriyor ne yapmam lazım lütfen biri bana yardımcı olabilirmi !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgahanTanASLANAGA -- 28 Mayıs 2012; 0:15:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X