Şimdi Ara

1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
8.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha önce burada askerliğini yapmış olan arkadaşlar lütfen gerekli olacak malzemeleri vs. bildirirseniz buradan çok yardımcı olursunuz...

• süper yere düştün kardeş.

kuzenim orda yaptı askerliğini deniz er olarak ve anlattığına göre usta birliğinde paso kitap okumuş... rahatmış yani... :)
  • çok iyi o zaman bol miktarda kitap götüreyim :)
  • Bende oraya gidiyorum. Bende senin konuyu görmeden konu açmıştım. Konulardan birini seçelim ve o konu altında toplanalım. Birde dedeler nerede. Yokmu iskenderunda askerlik yapan??
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weber -- 16 Şubat 2008; 21:14:25 >
  • Aday No 30154
    Adı ve Soyadı HALİS EMRAH ÇAKMAK
    Baba Adı MEHMET
    Doğum Yeri MALTEPE
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

arkadaşlar hepimize hayırlı olsun eski dönemlerden tecrübeleri paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weber

Aday No 76595
    Adı ve Soyadı ÖZGÜN KAPUCU
    Baba Adı HASAN
    Doğum Yeri HOPA
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

şimdi merak ettiğim konu acaba acemilik bitince buradan bizi dağıtıma göndeririler mi başka yere?

benim kuzen acemi iskenderun, usta marmaris te yaptı kardeş... kıyak yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,

birkaç gündür forumu takip ediyordum, katılım bugüneymiş :)

Aday No 91336
    Adı ve Soyadı MUHAMMED EDİP OKUR
    Baba Adı ALİ
    Doğum Yeri ÇUMRA
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
  • Aday No 80223
    Adı ve Soyadı İSMAİL KAPAN
    Baba Adı OSMAN
    Doğum Yeri GÖKÇEBEY
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi

dedeler nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 9 Ağustos 2007; 23:08:56 >
  • internette yaptığım hızlı bir araştırma sonucu elde ettiğim bilgiler..

1) Öncelikle arkadaşlar piyade, komando ve sınır bölgelerindeki arkadaşlara göre nispeten güzel bir askerlik bizi bekliyor.
    2) Söylenenlere göre İskenderun çok güzel bir yer deniz kızlar vs açısından :)
    3) Gelelim kötü yanlarına öncelikle ağustos ayında gitmemiz dolayısıyla aşırı sıcakta eriycez resmen
    4) Fakat geceleri de tam tersi aşırı ayaz ve rüzgar adamı mahvediyomuş yanınıza krem almadan gitmeyin diyolar..
    5) En büyük problem sanırım yemekler bir adam 9 kilo vermiş yemekhanede acayip bir koku varmış bakalım gidince görcez
    6) Eğitim karacılara göre oldukça hafif ve eğer usta birliğine de orda kalırsanız gayet rahat bir askerlik oluyomuş
    7) Burdan marmarise gölcüğe izmire hatta bodruma bile düşülebilir :))
  • Aday No 33459
    Adı ve Soyadı MEHMET BİLGİN
    Baba Adı MURAT
    Doğum Yeri SİVAS
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Sahil Güvenlik
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi

ben sahil güvenlik olarak gidiyorum acaba bu orada kalıyorum mu anlamına geliyor :) ayrıca yanımızda ne gtürmemiz gerekiyor dedelerden bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Valjean_83

internette yaptığım hızlı bir araştırma sonucu elde ettiğim bilgiler..

1) Öncelikle arkadaşlar piyade, komando ve sınır bölgelerindeki arkadaşlara göre nispeten güzel bir askerlik bizi bekliyor.
    2) Söylenenlere göre İskenderun çok güzel bir yer deniz kızlar vs açısından :)
    3) Gelelim kötü yanlarına öncelikle ağustos ayında gitmemiz dolayısıyla aşırı sıcakta eriycez resmen
    4) Fakat geceleri de tam tersi aşırı ayaz ve rüzgar adamı mahvediyomuş yanınıza krem almadan gitmeyin diyolar..
    5) En büyük problem sanırım yemekler bir adam 9 kilo vermiş yemekhanede acayip bir koku varmış bakalım gidince görcez
    6) Eğitim karacılara göre oldukça hafif ve eğer usta birliğine de orda kalırsanız gayet rahat bir askerlik oluyomuş
    7) Burdan marmarise gölcüğe izmire hatta bodruma bile düşülebilir :))

Bilgiler için teşekkürler. Bende araştırmadayım. Bunları bulamamıştım.

• kaç kişi geliyor

kızları görünce askerliği unutursunuz
  • Aday No 32472
    Adı ve Soyadı ÖZGÜR ÖRNEK
    Baba Adı HÜSEYİN
    Doğum Yeri İMRANLI
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
  • Bu arada nasıl ulaşmayı düşünüyorsunuz? Kesin olmamakla birlikte Adana'ya uçup sonra da otobüsle iskenderun yapacağım.
  • adana iskenderun arası 3 saatten az. haberiniz olsun diye yazim dedim :) otoyol hemde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizildere

adana iskenderun arası 3 saatten az. haberiniz olsun diye yazim dedim :) otoyol hemde.

2 saat hocam
  • AHMET  OKUR 

BOLU 
    Deniz Kuvvetleri  
    Deniz  
    Er  

1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: orneko

Bu arada nasıl ulaşmayı düşünüyorsunuz? Kesin olmamakla birlikte Adana'ya uçup sonra da otobüsle iskenderun yapacağım.

bende öyle düşünüyorum. ama 12 ağustos için adanaya 13.40 da inen bir uçak var bulunduğum yerden. acaba ordan iskenderun a hemen vasıta bulabilir miyiz. teslim saati falan var mı?
  • http://www.dzkk.tsk.mil.tr/turkce/BunlariBiliyormuydunuz/ErEgtAlayTbKliklari.doc

burada yazdığına göre, alay içinde bir garanti şubesi ve atm'si varmış.

ayrıca, garajdan birliğe ücretsiz ring oluyormuş, celp haftalarında...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.