Şimdi Ara

1. Kalite 10 Kg Loyal Basmati Pirinci 99,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
9.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son yıllarda çeşitli pazaryeri sitelerinde satmış olduğumuz gıda ürünlerini, pazaryeri sitelerinin komisyon ve kargo ücretlerindeki aşırı yükselişlerinden dolayı kendi olanaklarınız ile satmaya karar vererek evcimik.com e-ticaret sitemizi kurduk.

Sitenin tanıtımı için yapacağımız kampanya çerçevesinde, 1. Kalite uzun taneli Hindistan menşeli Loyal Basmati pirinç 10 kg için 15 TL’lik indirim kuponu tanımladık. (LOYAL15)

Besin değerleri olarak, sporcular, şeker hastaları ve gluten intoleransı olanlar için doktor tavsiyesi ile, lezzet olarak da tadımcılar tarafından tavsiye edilen Basmati pirinçlinin en kalitelisini, şimdi en uygun fiyatlar ile satın alabileceksiniz. Kuponsuz fiyatı bile yerli pirinçlerin altında olan, 1. Kalite 10 kg Loyal Basmati pirincini, LOYAL15 kupon kodu ile 99,99 TL’ye satın alabileceksiniz.

Satın alımlarınızı kredi kartı veya EFT/Havale yöntemi ile yapabilirsiniz.

Alışverişleriniz için www.evcimik.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Not:

1. Haftasonuna özel (6-7 Şubat 2021) LOYAL15 kupon kodu sadece 10 kg Loyal Basmati pirinçte geçerlidir.
    2. 150 TL altında 9,99 TL kargo ücreti bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evcimik.com -- 6 Şubat 2021; 20:8:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dalga geçeceğinize yapıcı bir eleştiride bulunun da biz de faydalanalım. Sporcu olduğum için sürekli pirinç tüketiyorum ve şeker oranı düşük olduğu için basmati tercih ediyorum. Şu an da ihtiyacım var. Arkadaşın verdiği fiyat da gayet makul. Sıcak bile denebilir. Kullananların yorumu var mı diye konuya giriyorum ama saçma sapan mesajlar görüyorum.

Öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz.

Pirinç dahil bütün bakliyat çeşitleri uygun şartlarda korunmadığı zaman çok çabuk böceklenebilir. Bu sebebten düşük sıcaklık ve nemde korumanız iyi olur. Fakat yüksek miktardaki Pirinci dolapta tutmak da kolay değil. O yüzden ben nasıl koruduğumu anlatayım size: Pirinci ilk aldığımda 2-3 gün kadar derin dondurucuda muhafaza ediyorum. Daha sonra pirincin miktarına göre içine kuru defne yaprağı koyarak, yine mümkün olduğunca serin ve güneş görmeyen yerde bekletirim. 10 kg kadar pirinç bizde 2-3 ay kadar bir zamanda tüketildiği için, şimdiye kadar bozulma yaşamadık.

2. sorunuza gelince: Yemek kültürü ve alışkanlıklar damak tadınızı etkiler. O yüzden bir yöntem doğru, diğeri yanlış diyemeyiz. Fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki uzak doğuluların buharda pişirme yöntemleri gıdaların besin değerlerini korumak için birebir. Her ne kadar ben bu şekilde pişmiş Pirinci pek yiyemesem de özellikle sporcuların ve şeker hastalarının böyle pişirmeleri daha doğru. Çünkü haşlama yöntemi hem besin değerini azaltıyor hem de gıdanın içindeki şeker oranını arttırıyor.

• Birazdan efsane yorumlar gelir

• Dalga geçeceğinize yapıcı bir eleştiride bulunun da biz de faydalanalım. Sporcu olduğum için sürekli pirinç tüketiyorum ve şeker oranı düşük olduğu için basmati tercih ediyorum. Şu an da ihtiyacım var. Arkadaşın verdiği fiyat da gayet makul. Sıcak bile denebilir. Kullananların yorumu var mı diye konuya giriyorum ama saçma sapan mesajlar görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

Bu mesaj silindi.

Merhaba, Trendyol mağazamızın ismi de Evcimik’tir. Hiçbir müşterimize bu şekilde bir yorumda bulunmayız. Fakat maalesef, ticaret ile alakası olmayan bir çok kişi e-ticaret’e girdiği için, bazen böyle tatsız hadiseler olabiliyor.

Ek not: Bu şekilde terbiyesizce yorum yapan firmaları pazaryeri sitelerine şikayet edebilirsiniz. Ağır yaptırımları var pazaryerlerlerinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evcimik.com -- 6 Şubat 2021; 12:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Dalga geçeceğinize yapıcı bir eleştiride bulunun da biz de faydalanalım. Sporcu olduğum için sürekli pirinç tüketiyorum ve şeker oranı düşük olduğu için basmati tercih ediyorum. Şu an da ihtiyacım var. Arkadaşın verdiği fiyat da gayet makul. Sıcak bile denebilir. Kullananların yorumu var mı diye konuya giriyorum ama saçma sapan mesajlar görüyorum.

• punqer P kullanıcısına yanıt
    Boş insan
  • fiyat gayet makul. ben de spor yaptığım için basmati tüketiyorum çok yeni 5 kilosunu 55 tl den aldım erken görsem bunu tercih ederdim. hayırlı satışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat iyi ayrıca basmati lezzetli pirinçtir.

• Gecen ay 10 kg aldim baska marka 140 tl’ye. Fiyat gayet uygun, bir sonraki ihtiyacımda fiyatlar bu seviyede olur umarim.

• Ben de sporcu olmayarak tüketiyorum. Gayet güzel. Fiyat da güzel. Tavsiye ederim. Yalnız loyal hiç almadım. Kalitesi nasıldır bilmem.

• Pi kullanıcısına yanıt

Loyal şu anda Türkiye piyasasında satılan en kaliteli ve en uzun taneli Basmati pirincidir. Basmati’de önemli olan pirincin karışım olmamasıdır. Fiyatı düşürmek için, içine daha ucuz olan pr11 Pirinci karıştıranlar var. Pr11 besin değerleri Basmati ile aynı değil. Spor yapıyorsanız veya şeker hastalığınız varsa ya da gluten intoleransınız varsa karışım pirinçler sağlığınıza zarar verir. Bizim fiyatımızın uygun olmasının sebebi, sitemizden sattığımızda pazaryeri komisyonları ve yüksek kargo ücretleri ödemiyoruz. Loyal 10 kg trendyol ve n11 fiyatlarına bakarsanız aradaki farkı görebilirsiniz.

• Şimdiye kadar müjde ve Zerrin mehr aldım. Loyali de denemek isterim hocam. Trendyolda kupon var diye niyetim vardı. Henüz karar vermedim. Sizin dükkanda 170 lira. Bu kadar fark harbiden komisyon mu
  • Pazaryerlerine fahiş komisyon verileceğine açılacak web mağazalrıne indirimlerle müşteriye yansıtılırsa bu sektör daha da büyüyecektir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.