Şimdi Ara

1 kereden fazla izlediğiniz filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izlemeye doyamadığınız 2 defa 3 defa izlediğiniz filmler var mı? Muhtemelen bu filmler güzel olur bende bu cevaplarınızdan seçip izliycem sizin tekrar tekrar izlediğiniz filmleri

• LOTR serisinin filmleri..
  • Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti (~10) Güzeldir normalde bu kadar izlemez hatta bizimkiler bu filmi DVD oynatıcıya taktıklarında yine mi aynı filmi izlicez derdim ama sonunu getirmeden bırakmazdım o derece bağlardı.
    Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı (2)
    Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2) ilkinden sonra en güzel filmi
    Güneş'in Göz Yaşları (~10) KK Siyah İncinin Laneti için söylediğim şey bunun için de geçerli hatta Titanic için de
    Salak ile Avanak (3-4) Hep İngilizce
    Ronin(8-9) Bir ve son kez TR altyazılı izledim güzeldi zaten Jean Reno abimiz bulunuyor; halen o çantanın içinde tam olarak ne olduğunu merak ediyorum.
    Leon (2) Jean Reno'un konuştuğu konuşturduğu bir film.
    Titanic (10) Etkileyici
    Buz Devri sadece ilk filmi (~8) serinin en güzel ve komik animasyonu.
    Kayıp Balık Nemo (5) <---- Önyargıları ortadan kaldırıcı bir animasyon
    Terminator 2 (6) Kanal D 90 yıllarda bize bu filmi ezberletmişti, aşmış
    Matrix(15-20) <---Tartışmasız mükemmel
    Matrix: Reloaded (4)<---Tartışmasız mükemmel
    Matrix: Revolution (3)<---Tartışmasız mükemmel
    Desperado (~20)< yaklaşık 20 kere izledim 20sinde de altyazısız İngilizce dublaj izledim
    Testere 3 (2)
    Testere 4 (2)
    Testere 5 (2)
    Oyuncak Hikayesi 2 (3-4)<---- Bunun 3. de 2010'da gelecek, güzel anlamlı bir animasyon şekilsel değil de fikirsel bakmak lazım.
    Fare Şehri (3)<--- Güzel bir animasyon TR dublajla iyi gider
    Gün Işığı (3)<--- On numara bir film 4-5 yıl önce izleseydim bu sayı 20'ye çıkardı zaten.
    İkili Takım (2-3)<---şimdi olsa izler mitim bilmem de zamanında bol bol izlediğim Jean Cloud Van Damme abimizin hoş bir filmi)
    Sinbad: Yedi Denizler Efsanesi (7-8)<---DreamWorks kendini bu animasyonda iyi kanıtladı TR dublaj da müthiş
    Atlantis: Kayıp İmparatorluk (7-8)<--- Disney'in harikalarından
    Bir Zamanlar Meksika'da (3) <--- izlemeye değer
    Kurtuluş Günü (9-10)<----sadece bir ve son kez Tr dublaj izledim (tartışmasız mükemmel)
    Wishmaster 1(3-4)<--- yakın zamanda bir ve son kez Tr altyazılı izledim(idare eder)
    Wishmaster 2(3-4)<--- yakın zamanda bir ve son kez tr altyazılı izledim(3. sınıf birkaç sahnesi var zaten Andrew Divoff'un hatırına izledim)

Bu uzar gider sadece son 3 yıldır izlediğim filmleri genellikle tekrar izlememeye başladım. Şimdi bu filmleri bu kadar çok izlediysem tamam kesin güzeldir diye bir anlam çıkmasın. Önceden ne bir pc ne bir internetimiz vardı paso VCD/DVD takılırdım. O zamanlar (10-11 yıl önce), bırakın TR dublajı TR altyazılı film elime geçmiyordu, İngilizce izliyordum, canım sıkıldıkça takıyordum DVD oynatıcıya mesela Kurtuluş Günü'nü hiç Türkçe ya da Türkçe altyazılı izlemedim, diyalogları ezberlemekten filmi çözmüştüm artık.

• Şimdiye kadar sadece 3 filmi birden fazla izledim. Dark Knight (4 defa izledim) Rquiem for a dream (5-6 defa izlemişimdir hep farklı arkadaşlarla), bir de lotr serisi. ilk izlediğimde sinemada hiçbişey anlamamıştım theatrical versiyon olması sebebiyle kırpmış bırakmışlar güzelim filmi. genişletilmiş versiyonlarını izledim tekrardan.

Ha hababam sınıfı şaban filmleri falan saymıyorum tabi. onlar yüzlerce izlenmiştir şimdiye kadar çocukluktan beri.
  • Testere serisi
    Back To The Future Serisi
    The Bourne Serisi
    Resident Evil Serisi
    LOTR(Henüz 1 kez izledim ama bir kaç kez daha izlerim eminim)
    Forrest Gump
    Fight Club
    Truman Show
    The Shawshank Redemption
    The Message
    The Green Mile
    Jumanji
    Titanic
    Matrix Serisi
    Day Light
    Buz Devri 1-2
    Batman Begins
    Batman Dark Knight
    Kemal Sunal'ın her filmi
    Cüneyt Arkın'ın çoğu filmi

Daha epey vardır eminim. Bunlar ilk aklıma gelenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 28 Ağustos 2009; 23:16:31 >

• Titanic
    Bide Barda'da geçen sahneleri tekrar tekrar izlerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.