Şimdi Ara

1 kişi yok mu focus ile civic i tartacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 99 model temiz 1.6 ies 120 hp sedan araca sahibim

max 19,500 e kadar başka tarz bir araç almayı planlıyorum.

Ama acaba honda yı aratırmı diye de düşünmüyor değilim.

Focus tan yana biraz aklım kayıyor.2003-2004 Ama mekanik ve motorsal prolem çıkartmasın istiyorum.Düşünceniz ??? ve hangi modelini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamamba -- 29 Mayıs 2010; 23:55:02 >

• günceldir ve acildir
  • Hiç bu kadar yanıt verilmeyen konum olmamıştı
  • ilk cevabı ben vereyim hocam kullandığınız araç sorunsuzluk olarak ilk sıralarda gelir herhangi bir sorunu yoksa BENCE değiştirmeyin çünkü bahsettiğiniz fiyatlara alacağınız arac modelli olmayacaktır ve büyük ihtimalle kullandığınız araç kadar temiz de olmayacaktır zaten havalar ısındı herkes fiyatına kabartma tozu atmış vaziyette en azından 25000 e çıkarabilirseniz 2005 2006 50-60 bin km lerde güzel focuslar bulabilirsiniz haricinde değeceğini sanmam. kimse parayı kolay kazanmıyor macera aramaya gerek yok:)
  • BENCE ARABANI ELİNDE TUT. DERTSİZ BAŞINA DERT ALMA. ARACIN HEM HONDA, HEM 120 BG . NE İSTİYORSUN Kİ?
    ARACIN MODELİNİN 99 OLMASINI DA PROBLEM ETME...
  • Aracından memnunsan riske girmene gerek yok.99 civic anca 2001 passat,2005 üstü focus almak için satılır.Yani ya araç yeni olsun, ya da üst sınıf olsunki verdiğin paraya ve girdiğin riske değsin.Para biriktirmeye devam et.
  • Bencede değiştirme biriktir paranı. Elinizdeki kasa hondanın en sağlam en stabil kasalarından biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence paranı biraz daha biriktir honda civicin yakıtı focuslara göre daha az focuslar 9-10 lt yakıyor elindeki arabayı kullanmaya devam et biraz daha para biriktirdikten sonra istediğin arabayı al bence.
    almanı tavsiye ettiğim araçlar :peugeot 307 hb-honda jazz -
  • Çok teşekkürler valla umut serptiniz

birde kasko yaptırabilsem asla düşünmem böyle bir şey.

1200 liradan başlıyor kasko fiyatları.yaptıramıyorum.En büyük korkum da bu.

Aslında sırf bu nedenden dolayı düşünmüştüm değiştirmeyi.Aksi halde cidden honda dan çok memnunum[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamamba -- 30 Mayıs 2010; 16:22:03 >
  • araç temizse maceraya gerek yok bence

ilerde daha iyisini alırsınız biz de tavsiyelerde bulunuruz :)
  • hondaya biniyorsun focus tartışıyorsun ilginç kardeş

focus 2000 zetec s tek geçerim

tabi yakıtıda düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamamba

Çok teşekkürler valla umut serptiniz

birde kasko yaptırabilsem asla düşünmem böyle bir şey.

1200 liradan başlıyor kasko fiyatları.yaptıramıyorum.En büyük korkum da bu.

Aslında sırf bu nedenden dolayı düşünmüştüm değiştirmeyi.Aksi halde cidden honda dan çok memnunum[simage][/simage]

dubai sigortadan fiyat aldınız mı ?
  • hayır oradan almadım.5 yerden fiyat aldım.isimlerini hatırlamıyorum. ama en ucuzu 1200 lira dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: microq

hondaya biniyorsun focus tartışıyorsun ilginç kardeş

focus 2000 zetec s tek geçerim

tabi yakıtıda düşünmek lazım

Focus u tartışmıyorum.sadece aracı değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Fikir alayım istedim
  • değiştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

değiştirme

açıklamasını da yaparsan sevinirimhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

değiştirme

açıklamasını da yaparsan sevinirimhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

altındaki araba focustan daha iyi

• quote:

hayır oradan almadım.5 yerden fiyat aldım.isimlerini hatırlamıyorum. ama en ucuzu 1200 lira dedi

dubaiyi arayın derim. en uygun fiyatları onlar veriyor bu aralar. forumdan da birçok kazalı araç sahibi ordan sigorta yaptırdı.
  • Nasılsa zorunlu trafik sigortası var.Öyle riskli işler yapıp mercedes,bmw gibi araçlara çarpmazsanız sorun olmaz.Birde kasko niye öyle pahalı çıkıyor acaba?
  • Trafik sigortası var evet ama hata 8/8 karşıdaysa karşılıyor diye biliyorum.Zaten böyle bir düşünceye girmemin tek sebebi budur.

benim aracın aynısından tanıdığınım var.Arkadan vurdular.meretin kaporta aksamı pahalı.7 milyar tutmuş .gerçi suç karşıda diye ödeme yapmadı trafik sigortası karşıladı ama ,hepimiz hata yapabiliriz değil mi.

Şu dubai işini araştayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.