doğruysa gerçekten çok yazık. ama t24 taraflı fetö'cü bir gazete. burdan da okuyun o halde bu adam da gazeteci: https://x.com/zafersahin06/status/1880976109279264770 |
1 milyar 500 milyon dolara mal olan Osmangazi Köprüsü'ne 15 milyar dolar ödenecek.. (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yandaş gazeteci değil mi bu adam?
-
sorun bu, doğru bilgiye ulaşmak çaba istiyor.
diğeri yandaş gazeteci, diğeri de fetöcü gazete:)
----
en doğru kaynak: cimer'e sor, onlar sana bilgi versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 19 Ocak 2025; 17:28:50 > -
olur sorarım..
-
Yani hiç birimiz maliyet fiyatlandırması yapacak bilgiye sahip olamayız.
Coğrafi şartlar , tüneller , viyadükler hepsi bir şekilde maliyeti etkiliyordur .
2012 yılında avrupa daki fiyatlandırmalar
düz yollarda ortalama maliyet km başına 10 milyon dolar
dağlık yollarda 25 milyon dolar .
Bakıyorum balkanlarda bir yolun km si 100 milyon euro falan da yazıyor.
Burada adam otoyolu belki 1 milyara mal etti belki 5 milyara cidden bunun üzerine konuşabileceğimizi sanmıyorum.
Mesele bunun yap işlet devret ile yapılması yalnız ne olursa olsun
Ha şu maddeyi yazmışsın ha karşındakine aptal demişsin.
Adamlar projeye inanmış ki 700 milyon dolarlık risk almışlar.
-
Tamam işte, Büyük şehir belediyeleri sizde, BEDAVA FİNANSMAN ile DEV PROJELERİ yapın İKTİDARDA GÖRSÜN.
HİZMET ETMEK YERİNE, ağaçların alkışı ile yetinen tipleri destekleyenlere bak hele.
ÇALIŞIN, İCRAAT YAPIN. HALK SİZİ SEÇER ZATEN.
BİK BİK BİK diye ötmek en kolayı. YAPIN ELİNİZDEN TUTANMI VAR?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zeka eksikliği var sen de anladım bunu. icraat yapmak için hükümetin başına geçmek lazım. bunu o olmayan beynine nasıl anlatsam bilmiyorum. böyle büyük köprüleri devlet yapar. bu dediğimi aklın alıyor mu bilmiyorum.
-
BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYELERİ sizde pampa.
DEV PROJELERİ SAY, FİNANSMANI ÇIKART.
Sonra yapılmışa laf et.
Ama seninkiler HEYKEL HEYKEL HEYKEL.
Ha birde KONSER kılıfı altında SANATÇILARA finansmam aktarımında bir numaralar.
KENT LOKANTASI 40tl PAMPA ;)
sen de zihinsel engel var onu anladım. hayde şimdi defol. bozuk plak gibi tekrarlayıp durma
-
MURTAZA seninkilerin herhangi bir tamamlanmış ALTYAPI PROJESİ varmı?
ÇAM SAKURA hastanesine bağlantı yolu bile yapamam dedi yahu ;))
OLM beğen beğenme, AKP binlerce projeleri var, ister ALTYAPI, ister BELEDİYECİLİK üzerine.
OLM
Muhaliflik yapmak için lafazanlık yapma,
"YAPARSA AKPARTİ YAPAR" diyor mille
t
ERDOĞAN a zirvede bıraktırıyor olmanız bile sizin başarasızlığınızdaki başarıdır ;))
senin düşünme engelli olduğunu az önce bana söylediler. ben de arkadaşlara katılıyorum. anlaman için yazdıklarımı büyük harfle yazıcam. belki kafan alır.
BİZ HİZMETE KARŞI DEĞİLİZ. bu kısmı anladın mı düşünme engelli? bak tekrar ediyorum iyi oku.
BİZ HİZMETE KARŞI DEĞİLİZ. . bilale anlatır gibi anlatıyorum sana.
BEN SENİN OĞLUN DEĞİLİM. OLSAM OLSAM BABAN OLURUM. KONUŞTUĞUN KELİMELERE DİKKAT ET..
YAPTIĞINIZ HİZMET DEVLETE 13,5 MİLYAR DOLAR ZARARA YOL AÇTI. O BEYNİN BU YAZDIKLARIMI ANLADI MI? ANLAMADIYSAN BOL BOL TEKRAR EDİCEM.
-
seninkiler de hizmet dümeniyle ülkeyi soyuyor. bir daha bana oğlum diye hitap edersen ağır konuşurum haberin olsun.. terbiyesizliğin lüzumu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazagil -- 19 Ocak 2025; 21:42:15 > -
Özkan neden yok konuda, revize mesajı atmalıydı şimdiye kadar , siz haksızsınız diyip egosunu tatmin etmeliydi. Çok ayıp etmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bloklu bende. ondan yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazagil -- 19 Ocak 2025; 21:45:38 > -
Dayı apoyla DEMlenmek sana yaramadı, kafayı buldun iyice. Gitte yat yerine
-
Ülkede muhalefet mi var? Yapan yaptığıyla kalıyor hesap soran yok. Aynı şartlarda muhalefet olarak Erdoğan olsaydı şunları yapan bir iktidar ne kadar koltukta kalabilirdi? Basit soru ve cevabı herkes biliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya birileri bir uygulama filan yapsa aylık olarak şuana kadar 5 li Çette ye yapılan ihalelerde geçiş kullanış vs garantililerde Milletin ne kadar parası aktarılmıştır ?
Daha da doğrusu bu paralr şuan nerede ? İngiltere deki faizcilere mi yoksa farklı ülkelerde indire gandi filan mı dönüyor nedir acaba ?
-
Yalaklara bak. Yürütmenin başı kimse güç ondadır. Belediyelerin olan yetkilerini törpülemek için birbiri ardına yasa çıkartıyordunuz ulan.
işinize gelmeyen yerlere Kayyum arayıp derdest ediyorsunuz ne ekonomik gücünden bahsediyorsunuz.
Kuş kadar akılları yok.
Hoş olsa zaten AKP ile işleri olmazda forumda canhıraş savunduklarına göre mamalanmış tayfadandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Ocak 2025; 9:6:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sende körü körüne inan enayi gibi, yap işlet devret modelinin her sene cepten çıkan parayla hesapladığında projeyi rahatlıkla geçtiğini göremeyecek kadar zeka seviyen yetersizse, bari yorum yapma da aklı başında falan sansınlar cahilliğini her yerde belli etme.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X