Şimdi Ara

1 Ocak 2021 Vodafone Dolandırıcılığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Ocak gecesi 356 lira tutarında ki gecikmiş faturamı enpara ile ödedim karttan para çekilmiş her zaman yanımda uygulamasından ödüyorum yine aynı şekilde ödedim dedim herhalde ertesi gün açılır hattım fakat ne internet ne dakika kullanamadım çünkü kısıtlama kalkmamış ve uygulamada ödenmemiş gözüküyor web sitesinde ödenmiş. 2 defa müşteri hizmetleriyle görüştüm banka ile alakalı diyorlar banka da karttan para çekilmiş dekontu mevcut diyorlar. 6 gündür parasını ödediğim hizmeti kullanamıyorum paketler öylece duruyor en son aradığım müşteri hizmetleri temsilcisi sinir etti en son buraya yazmaktan başka çare bırakmadılar. Sesi sürekli kesiliyor bir hışırtı var ne dediği anlaşılmıyor. Ayrıca sitelerinde ödenmiş gözüküyor hala bankayla alakalı diyorlar anlamadım gitti en son itiraz talebinde bulundum 30-45 gün içinde çözüme ulaşır diyorlar. Ekşi sözlüğe taşıyabilen olursa sevinirim şube de bile kimse ilgilenmiyor müşteri hizmetleri diyorlar onlar da ezberledikleri şeyleri tekrar ediyorlar.

• 2 faturan var sanırım, hattın kapandığı için ikisini de ödemen gerek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Tamam da bu ödenmemiş diyorlar 3 müşteri temsilcisi de ben de diğerini ödemedim sonuçta yine açılmayacak sistemlerimizde ödenmemiş gözüküyor bankanızla alakalı çok net diyorlar

• Hocam sen 1 ocak'ta kasım faturasını ödedin değil mi?

Sisteme yansımayan hangisi? Sisteme yansımadığını nerden görüyorsun? Hala ödemeye kalktığında 2 ödenmemiş fatura mı var diyor?

Evet 1 Ocak'ta Kasım ayını ödedim 356 lira fakat uygulamada ödenmemiş gözüküyor. İlk ödediğim zaman 1. fotoğraftaki gibiydi ertesi gün ise ödenmemiş gözüküyor 1 de Aralık ayı üstüne eklenmişti. Web sitesinde ise sadece 1 adet ödenmemiş gözüküyor anlamadım sistemlerinde mi sorun var ne yapıyorlar...

• Sistemsel sorun olabilir hocam.

Nihayetinde senin Aralık faturasını da ödemen gerek. Onuda ödeyip Kasım ve Aralık faturalarının ödendiğine dâir SS alıp o şekilde talep aç derim. Kapalı hattın borcunun tamamının ödenmeden aktif olması mümkün değil diye biliyorum.

Az önce müşteri temsilcisi ile konuştum Aralık ayını ödesem de bu ödenmemiş olarak gözüküyor hattım yine açılmayacak değil mi dedim evet dedi bir de çok şikayet alıyoruz genelde banka kaynaklı şubeye gidip ödeme yapın dedi. Anlamadım bu nasıl 2021 yılındayız daha online ödeme işini çözemediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emirhsvnc E kullanıcısına yanıt
    Bunlar sistemi çok saçma ben tt kullanıyorum tt de ben hiç bu sistem sorunlarını çok şükür yapamıyorum günü gelir otamatik faturam ödenir
  • phasan P kullanıcısına yanıt

türk telekom uygulamasını bilmem de hizmetleri bunlardan da kötü altyapm tt rezalet sürekli arıyorlar geçiş için.

• İki tane ödenmemiş fatura varsa son çıkanı ödeyip diğerini ödemezseniz açılmaz, ama gördüğüm kadarıyla siz kasım ayının faturasını ödemişsiniz açılması lazımdı. Siz müşteri hizmetlerini arayıp derdinizi daha anlaşılır bir şekilde anlatın, vodafone genel müdürlükte çalıştım bazı şeyler dışardan göründüğü gibi olmuyor

Bu linke tıklayın, numaranızı yazın doğrulama kodu gelecek. Onu da yazın, sonra firmaların yanında onay yazacak oraya dokunun.

vatandas.iys.org.tr
    İleti Yönetim Sistemi
    https://vatandas.iys.org.tr/giris

Orası öyle alt yapı vodafonun iyi ama bazen senin yaşadığın gibi sorunlar olabiliyor
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

diğer faturayı da sabah ödedim dedim herhalde akşama kadar açılır artık hepsi ödenmiş gözüküyor akşam aradığım da ise 1 tane ödenmemiş gözüküyor sistemlerimizde dekont gönderin diyorlar dedim zaten 2 defa gönderdim ne dekontu bugün ödediğinizi diyor ne berbat bir sistemleri varmış...

• Lexco kullanıcısına yanıt

vodafone gözükmüyor sadece enpara var niyeyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.