Şimdi Ara

1. taksit olarak 1.5bin tl. 2. taksiti de var değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın adına soruyorum bu soruyu cidden acil bir cevap lazım:

Esogü Elektrik-Elektronik Müh. (İÖ) kazanmıştı bu harç olayları çocuğun canını sıkıyordu da, şimdi 1. taksit olarak 1.5bin tl civarı bir şey gözüküyor. Bir de bunun 2. taksiti var değil mi? Duyunca inanamadım da sizlere sormak ve danışmak istedim. Cevaplarınıza çok ihtiyacımız var!

Bu arada 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun arkadaşlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• senelik kardeş o dönemlik 1500 tl harç mı olur.geöen senede 1500 tl idi bu sene de zam olmadı.zaten birinci öğretim kalktı bide küfreder gibi 2.öğretime %100 zam mı yapılacak
  • Eyvallah kardeş ya içimizi rahatlattın valla. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forthem12

Arkadaşımın adına soruyorum bu soruyu cidden acil bir cevap lazım:

Esogü Elektrik-Elektronik Müh. (İÖ) kazanmıştı bu harç olayları çocuğun canını sıkıyordu da, şimdi 1. taksit olarak 1.5bin tl civarı bir şey gözüküyor. Bir de bunun 2. taksiti var değil mi? Duyunca inanamadım da sizlere sormak ve danışmak istedim. Cevaplarınıza çok ihtiyacımız var!

Bu arada 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun arkadaşlar.

senelik olduğunu sanmıyorum çünkü üniversite kayıtlarının dönemlik olarak yenilendiğini okumuştum yani 1. taksit derken 1. dönemi kastediyordur muhtemelen..
  • ya bu soruya adam akıllı bir cevap alamadım bende birisi diyor senelik başkası diyor dönemlik
  • Resmi gazeteye baktığımda yıllık gözüküyor ama esogünün sitesinde 1.taksit olarak girmişler. İşe bak yaa.
  • Arkadaşlar az önce selçuk üniversitesi "yeni kazanan öğrenci no öğrenme" diye sayfa yayınladı.tc numaram ile girdim.çıkan sayfa aynen şöyle:

1. taksit olarak 1.5bin tl. 2. taksiti de var değil mi?

yani ikinci öğretim mühendislik için yıllık harç 1500 civarı.içiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkkp -- 30 Ağustos 2012; 15:45:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.