Bildirim
1 tb harici diskte bölüm silinmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hard disc ki söküp bir başka bilgisayara bağla ve veri kurtarma yazılımı ile kurtar.Aynı sorun benimde başıma gelmişti o şekilde halletmiştim baya vaktimi aldı ama eksiksiz verileri kurtardım.
Önemli olan bir konu var şu anda hdd den bir bölüm akldırdın olduğu gbi kalsın eğer bir veri taşırsan eskiv erilerinin üzerine yazılır.Bu yüzden doalyı hiç bir bölüm olşuturma format vs de atma...
Önericeğim yazılımda "EASEUS 4.36 Data Recovery Wizard Pro 4.36" ama full versionunu bul deneme sürümü dosyaları buluyor ama dışarı çıkartmıyor, bir ara bütün yazılımları denemiştim hepsinde hata vermişti bir tek isim isim klasör klasör bu program herşeyi çıkartmıştı diğerleri karman çorman herşeyi kurtarıyor haberin olsun.
Programı bulamazsan PM at rapid-share e atıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 13 Temmuz 2009; 11:38:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X