Şimdi Ara

1 tb harici diskte bölüm silinmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dizüstü bilgisayarıma format atarken dizüstü den bölüm silmek yerine harici diskimi ismen sildim.
    format atmasına izin vermeden kurdan çıktım.
    şimdi, find and mount isimli program ile içindekileri görebiliyorum ama harf veremiyorum diske.
    yardımlarınızı bekliyorum.

• Hard disc ki söküp bir başka bilgisayara bağla ve veri kurtarma yazılımı ile kurtar.Aynı sorun benimde başıma gelmişti o şekilde halletmiştim baya vaktimi aldı ama eksiksiz verileri kurtardım.

Önemli olan bir konu var şu anda hdd den bir bölüm akldırdın olduğu gbi kalsın eğer bir veri taşırsan eskiv erilerinin üzerine yazılır.Bu yüzden doalyı hiç bir bölüm olşuturma format vs de atma...

Önericeğim yazılımda "EASEUS 4.36 Data Recovery Wizard Pro 4.36" ama full versionunu bul deneme sürümü dosyaları buluyor ama dışarı çıkartmıyor, bir ara bütün yazılımları denemiştim hepsinde hata vermişti bir tek isim isim klasör klasör bu program herşeyi çıkartmıştı diğerleri karman çorman herşeyi kurtarıyor haberin olsun.

Programı bulamazsan PM at rapid-share e atıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 13 Temmuz 2009; 11:38:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.