Şimdi Ara

10-15.000 tlye 6 ay kullanılacak araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10-15.000 tl bütçemiz var ve 5-6 kullanıp elden çıkarabileceğim üniversite öğrencisi için bir araç arıyorum bu 6 ay boyunca sorun çıkarmazsa iyi sizce hangi aracı almalıyım.Piyasada bir sürü araç var sizce hangisi uygun gider. Tek kriterim çok kötü bir duruşu olmasın genç arabası olsun.Normalde aracım var ama şu anda teknik sebeplerden kullanamıyorum ve araç lazım o yüzden 6 aylık ve elden çabuk çıkacak araba lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgozgur -- 19 Şubat 2013; 10:10:32 >

• Şahin-Doğan veya R9 alın bence.

Proton, Mazda falan önerirdim ama 6 ay sonra elden çıkartmanız zor olabilir.
  • Efsane kasa corolla veya civic 1.6 ies alın. Eski de olsa sorun çıkarmaz, aldığınız paraya satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Şahin-Doğan veya R9 alın bence.

Proton, Mazda falan önerirdim ama 6 ay sonra elden çıkartmanız zor olabilir.

Ya şahine ben binerimde arkadaşlar fena dalga geçerler kullanamadığım aracım 80.000 tllik bir araç o yüzden adı Kötüye çıkmamış bir araç arıyorum.örneğin civic veya eski kasa bmwler veya vw olabilir aracın motoru ve şanzımanı sağlam olsun yeter zaten detailing ile uğraşıyorum aracı 2 haftada adam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

Efsane kasa corolla veya civic 1.6 ies alın. Eski de olsa sorun çıkarmaz, aldığınız paraya satarsınız.

Bİr arkadaş 1.6 160 hplik civiclere bak dedi bende şaşırdım atmosferik motordan 160 hp almış madem honda neden şimdi üretmiyo diye bu araçlarda sorun mu var yoksa fazla yaktığı için felan mı üretilmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

Efsane kasa corolla veya civic 1.6 ies alın. Eski de olsa sorun çıkarmaz, aldığınız paraya satarsınız.

Bİr arkadaş 1.6 160 hplik civiclere bak dedi bende şaşırdım atmosferik motordan 160 hp almış madem honda neden şimdi üretmiyo diye bu araçlarda sorun mu var yoksa fazla yaktığı için felan mı üretilmiyor?

O motor hakkında bilgim yok. Üretiliyordur belki ama avrupa piyasasına gelmiyordur emisyon kısıtları yüzünden. Benim önerdiğim araç 120 hp. Kolay satabileceğin ve sorunsuz araç istediğin için özellikle bu iki modeli önerdim. Bir de accent admire, era bulunabilir belki araştırman lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.