Şimdi Ara

10.6.7 yayinlandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az once bilgisayarim update indirdigini yeniden baslamak istedigini soyledi, muhalefet etmedim. VE 10.6.7 olarak acildi

darisi safarinin basina kitlenmelerinden biktim usandim artik.

su an icin gozle gorulur bir faklilik hissetmiyorum ama faydasini gorecegimiz kesin.

• Bende up ediyorum bakalim gozle gorulur yenilikler var mi?
  • valla 1.5 saatlik deneyim karsiliginda diye bilirim ki 10.6.7 pek gozle gorulur bisi yok :)

10.7 yi bekliyorum iste gozle gorulur degisim orada olacak

zaten maksat gozle gorulur bir seyler olmasi degil hatalarin giderilip daha iyi optimize olmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlaure -- 23 Mart 2011; 1:22:39 >
  • Hayatimda hic mac os x sistemim donmamisti, ilk defa 10.6.7 ye guncelledikten sonra gordum mac os x in donabilecegini :D (arada programlar cokebiliyordu tabi de, ilk defa power tusuna basili tutarak kapattim makineyi). Umuyorum bir daha yasamam oyle bir sey, windows gunlerimi hatirlamak istemiyorum :)
  • valla bende 10.6.6 yayinlandiginda sok olmustum sanki virus girdi makineye eziyete donustu alet. umarim sende ayni sikintiyi 10.6.7 de yasamazsin. ozellikle safari kullanilmaz hale gelmisti.
  • Dun guncellemistim sistemi, dun biraz kullandim bir sorun yoktu. Bugun de aksam uzeri actim, bir sure kullandim - ki cok agir kullanim da degil, sadece chrome, adium ve itunes acikti- bir anda dondu kaldi makine :D Umarim tekrar olmaz, simdilik iyi gorunuyor.
  • Benm cihazda oto isik sistemi calidmiyordu simdi cslisir hale geldi assassian creedde cihaz kitleniyordu simdi noldu bilmiyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    8+8+8+8 Hakkında !!!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

Hayatimda hic mac os x sistemim donmamisti, ilk defa 10.6.7 ye guncelledikten sonra gordum mac os x in donabilecegini :D (arada programlar cokebiliyordu tabi de, ilk defa power tusuna basili tutarak kapattim makineyi). Umuyorum bir daha yasamam oyle bir sey, windows gunlerimi hatirlamak istemiyorum :)

bende cihazı kapat dediğimde mavi ekranda kaldı .. kapanmadı 5 dakikadan fazla süre .. power tuşunu basılı tutup kapatmak zorunda kaldım .. neyseki 1 defa oldu daha olmadı , inşallah da olmaz
  • 10.6.7‘nin içerisindekiler;
    Back to My Mac’in iyileştirilmesi
    Windows bilgisayarlar ile dosya transferindeki bazı problemlerin giderilmesi
    Mac App Store‘daki bir çok küçük hatanın giderilmesi
    FaceTime performans sorunlarının çözülmesi
    Grafiklerin stabilitesinin ve harici ekran uyumluluklarının iyileştirilmesi
  • Naidrende olsa : yeni güncellemeden sonra bir permission repair yapmakta bazen fayda olabiliyor.

1. Appplicaitons dosyasına gidin Utilities açın sonra da çift klik ile Disk Utility açın.

2. Sol taraftaki kolonda startup disk'i seçin.

3. First Aid segmesine tıklayın Repair Disk Permissions tıklayın. Disk Utility yanlış formttaki her dosya/program vs yi kontrol eder gerekirse düzeltir.
  • Saniyorum itunes'da sorun var, surekli donuyor ve duzgun calismiyor. Ayrica bugun itunes store'u acmaya calisirken yine dondu makine. Acaba boyle bir sorun yasayan var mi?

@Vipracing
    Dediginiz repair islemini yaptim fakat bugun itunesla ilgili sorun bu islemden sonra oldu.

Edit: Neyseki sorun sadece bende degilmis, Macbook Air kullanicilarinin cogunda var, macrumorsta okudugum kadariyla. Umarim Apple en kisa zamanda buna bir cozum bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matkapmatkap -- 24 Mart 2011; 23:08:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.