Şimdi Ara

10+ fizik neti için lys'ye son 30 gün kala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lysde 10+ fizik neti yapmam gerekiyor. aslında tmciyim ama bu sene sayılsaldan hazırlandım inşaat mühendisliği istiyorum mat netlerim iyi olduğu için 10 fizik yetiyor. dersanedeki fizikçi optik,dalgalar,manyetizma,elektrik akımı falan yeterli olur diyor ama ben bunlara nasıl çalışmam gerektiğini bile bilmiyorum lütfen yapamazsın vazgeç uğraşma demeyin insann istediği her şeyi başarabilir yeter ki istesin. sizden sadece hangi konulara nasıl çalışmam gerektiğini söylemenizi istiyorum yardım lütfennn

• quote:

Orijinalden alıntı: oksihemoglobin

Hem eşit ağırlıkçısın hem de inşaat mühendisliği istiyorsun. Boş ver panpa sen işletme oku en iyisi.

Şimdi sana oturur anlatırdım herseyi de neyse bosver panpa dünya sana güzel
  • Hocam teknofemdeki fizikciden dinle anlarsin birde cikmis sorulari coz yeter dalgalar kolay ona calis en az 3 soru cikiyo optiktiginde biraz mantigini kavra cikmis sorulari coz 2/3 tane ondan cikiyor bana elektrik zor geliyor bana kalirsa modern fizik calis 4/5 tane cikiyor toplam 10 soru oldu birazda elektrik calis ygsden bilginde varsa +10 yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadı tamam dıyelım manyetızma optıkk elektrık calıstın. Sınavda bunların en baba eleyıcı soruları gelırse napıcan? Bosa calısmıs olacaksın. Fızık oyle 10 net gelsın dıye 1 ay calısılacak sey degıl. Neysekı 28 cıvarı yapıyorum denemelerde

Edıt ygs 9k

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Hocam teknofemdeki fizikciden dinle anlarsin birde cikmis sorulari coz yeter dalgalar kolay ona calis en az 3 soru cikiyo optiktiginde biraz mantigini kavra cikmis sorulari coz 2/3 tane ondan cikiyor bana elektrik zor geliyor bana kalirsa modern fizik calis 4/5 tane cikiyor toplam 10 soru oldu birazda elektrik calis ygsden bilginde varsa +10 yaparsin

teknofemden dinliyorum zaten ordan çok iyi anlıyorum eyvallah çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys95

quote:

Hocam teknofemdeki fizikciden dinle anlarsin birde cikmis sorulari coz yeter dalgalar kolay ona calis en az 3 soru cikiyo optiktiginde biraz mantigini kavra cikmis sorulari coz 2/3 tane ondan cikiyor bana elektrik zor geliyor bana kalirsa modern fizik calis 4/5 tane cikiyor toplam 10 soru oldu birazda elektrik calis ygsden bilginde varsa +10 yaparsin

Hocam adam cok iyi ya bana fizigi sevdirdi o adam duzgun bir yer kazanirsam elini opmeye gitcem :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygslys95

quote:

Hocam adam cok iyi ya bana fizigi sevdirdi o adam duzgun bir yer kazanirsam elini opmeye gitcem :D

Ben tmci olduğum halde seviyorum fiziği o adam sayesinde :) dersanedeki hocanın ağır anlatımı var yani bana biraz fazla geliyo :D ama teknofemdeki 1 numara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.