Şimdi Ara

10 Kasımda Okulda Bulunmadığım İçin Disiplinlik Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi 10 Kasım Cumartesi günü okulda bulunmadığım için ben ve benim gibi birçok arkadaşım disiplinlik oldu. Normalde ben her kutlama olsun, anma töreni olsun hep o etkinliklerde yer alırdım. Apartman dairemizde bayrak hiç inmez, sürekli asılıdır. Her zaman olmasa da uygun boşluklarda yürüyüşlere giden birisiyim. Geçen gitmedim işte okula fakat 09.05 de ayaktaydım ve saygıyla durdum. Zaten gelmeyenleri disiplinlik edeceğiz diyorlardı. Çok saçma geldi bana. Ha okulda anmışım, ha evde. Ne fark eder. Ne değişiyor okula gidince. Ülke mi kurtuluyor. Ankara'da yaşamıyorum Anıtkabiri ziyaret olsaydı neyse derdim. Bir şey olacağını pek sanmıyorum ama konu açayım dedim. Ben yanlış mı düşünüyorum

• Anıtkabire gitmiştim hocam de.
  • Hakkını ara! Uyuma! Kim kimi disipline veriyor bu devirde? İl milli eğitime git anlat sakın göz yumma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi 10 Kasım Cumartesi günü okulda bulunmadığım için ben ve benim gibi birçok arkadaşım disiplinlik oldu. Normalde ben her kutlama olsun, anma töreni olsun hep o etkinliklerde yer alırdım. Apartman dairemizde bayrak hiç inmez, sürekli asılıdır. Her zaman olmasa da uygun boşluklarda yürüyüşlere giden birisiyim. Geçen gitmedim işte okula fakat 09.05 de ayaktaydım ve saygıyla durdum. Zaten gelmeyenleri disiplinlik edeceğiz diyorlardı. Çok saçma geldi bana. Ha okulda anmışım, ha evde. Ne fark eder. Ne değişiyor okula gidince. Ülke mi kurtuluyor. Ankara'da yaşamıyorum Anıtkabiri ziyaret olsaydı neyse derdim. Bir şey olacağını pek sanmıyorum ama konu açayım dedim. Ben yanlış mı düşünüyorum

+1

• Bunları savunman olarak öğretmenlerine söyleyebilirsin.
  • yuh saçmalığa bak
  • hocam, 10 kasımda izindeydim de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ramazandan ramazana müslüman olmak gibi bişey bu. atanı evinde anarsın orda okula zorlanarak gidenlerden daha çok içinde yaşatırsın
  • Ya ben de inanmıyorum, kimseyi disipline vermezler de savunmanızı alacağız vs. diyorlardı. Anıtkabire gittim dersem inanmazlar ki hem niye yalan söyleyeyim. Evdeydim diyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 17 Kasım 2012; 15:43:13 >
  • Öyle bir hakları yok , hem olsa bile güler geçerim
  • blöf onlar hep yalan yaa bize de çok derlerdi ben 4 yıl boyunca hiçbir okul etkinliğine katılmadım 2 kere disipline gittim ama bu törenler yüzünden uyarı dahi almadım
  • Zorunlu birsey mi ki bu? Sacmaliga bak adamin isi ciksa cenazesi hastasi olsa yine ayni sey olacak yani. Hayir keyfiyettende gelmeyebilir sacmaliga bak ya.

• Belli ki seni disiplinlik edenlerle aynı siyasi çizgidesin. Milli Eğitime şikayet etmen bu çizgiye ihanet olur.
  • Haklarımvar 10 kasım töreni resmi bir törendir ve katılmak diğer törenlerde olduğu gibi zorunludur. Katılınmaması durumanda okul disiplin işlemi başlatma hakkına sahiptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Belli ki seni disiplinlik edenlerle aynı siyasi çizgidesin. Milli Eğitime şikayet etmen bu çizgiye ihanet olur.

Oha sen ne saçmalıyorsun arkadaşım. Okudun mu yazdıklarımı. Yürü git işine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Ya ben de inanmıyorum, kimseyi disipline vermezler de savunmanızı alacağız vs. diyorlardı. Anıtkabire gittim dersem inanmazlar ki hem niye yalan söyleyeyim. Evdeydim diyeceğim

Veremezler dostum verdilerse git il milli eğitime g*tünden kan alırlar veren kişinin
  • Hangi şehir hangi okul?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordenador

Hangi şehir hangi okul?

Kocaeli - 24 Kasım Anadolu Lisesi
  • Guzel uygulamamış bizim okulda yok hainler koskoca okulda 10 kisi felan gelmişti

• Öyle şey mi olur ? Belki adam Türk değil ?

Onuda geçersek, ha evinde anmışsın ha okulda. Okulda tören diyede birşey yok Mal gibi ayakta bekletiliyoruz 2 saat. Saçma sapan metinler okuyorlar, ders kitabından alıp. Tarih dersine giriyor sanki bütün okul. Tören bu mu ? Anma bu mu ? Atatürk çok rahatlamıştır biz okulda anınca. Evde ansak olmuyor mu ?

Kısaca veremezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.