Şimdi Ara

10.SINIF SONU YGS KAYNAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir fen lisesinde 10.sınıfım malum yaz tatili geliyor 9 ve 10'u pek verimli geçirdiğimi düşünmüyorum.5 ana ders üzerine yoğunlaşacağım(matematik geometri biyoloji kimya fizik) kaynak olarak ne alacağımı bilmiyorum. çözümleri olduğu ve güzel olduğu üzerine duyumlar aldığım için bireyin üniversite sınavına hazırlık kitaplarını almaya düşündüm ama size hangi kitapları almalıyım orta düzey ve üstü olmak üzere kitap tavsiyeniz,konu anlatımı için youtube dan kanal önerileri var mı? şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...(türkçe ve paragraf için önceden palme almıştım bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.yWhite -- 29 Nisan 2017; 17:28:10 >

• Ben de 10. Sınıfım takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir 10. sınıf fen lisesi öğrencisi olarak yazayım. Muhtemelen 9 ve 10 da hocalar kaynak aldırmıştır ve yattığın için çoğu boştur. İlk önce onları bitirmeni tavsiye ederim. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. O kitaplar bittikten sonra birkaç ygs denemesi atmayı düşünüyorum. Denemelerden çıkan sonuçlara göre de ygs kitabı mı denemesi mi çözeceğime karar verip devam edicem. Bence sen de böyle yap.

Üst dönemden baya sağlam netleri olan birinden duydum. Herkes bu sene son yazım diye yattı ben günde sabahtan 4 5 saat çalışıp akşamları takıldım arkadaşlarla şimdi 135 140 yapıyorum diyor. Derece yapmak isteyenler için önemli yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birey iyidir.Ygs mat için fdd alabilirsin geo için ygs karekök bitir işini az biraz görür. Biyo palme alıp başlıyabilirsin. Kimya palme al fazla kasmadan başla. Defter tut 10 11 12 de kesinlikle. Bu tatilde 9 10 u hallet derim 11 de rahat edersin baya ama bildiğin hallet göstermelik yapma. Bu yazı iyi değerlendirmenin sana çok katkısı olacaktır. Bu arada üçrenk denen yayını duymuşsundur. Onun fiziğinden ve kimyasından uzak dur kesinlikle. Matı iyidir.11 başında 120 tarzı netler yaparsan senin için çok iyi olur. Neyse çok yazdım Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonen -- 29 Nisan 2017; 23:5:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim herkese..Yeni okuyanlar da görüşünü bildirsin takipteyim bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.