Şimdi Ara

10. Sınıf Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar! 10. sınıfa yeni geçen bir öğrenci olarak lisenin ve yüzleşeceğim sınavın zorluğunun farkındayım. 10. sınıfa yeni geçtim ve sizden ricam önerebileceğiniz kaynaklar veyahut tavsiyelerin neler olduğunu açıklayıcı bir biçimde dile getirmeniz. Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HioNN -- 1 Ağustos 2020; 8:59:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Türkçe için bol bol kitap oku özellikle felsefe kitapları. Sınavlara da gününde çalış başka bir şey yapmana gerek yok. 11-12de çalışman yetecektir

• DarkDraqon kullanıcısına yanıt
    Kaynak önerileriniz var mı 7 ana ders için?

• karekökün ara sınıflar için olan kaynakları iyi diyorlar, bol bol kitap oku ve şimdiden çok kasma yoksa son seneye doğru ne olursa olsun ya deyip salabilirsin. yok ben yapmam öyle şey deme yapabilirsin :D kolay gelsin şimdiden
  • Siz de haklısınız, tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Naçizane konuya dönüt paylaştığınız için sonsuz teşekkürler!

• Matematik kas dil öğren dil öğren dil öğren yapabiliyorsan projelere vs katılmaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt
    Türkçe, İngilizce ve Makedoncayı akıcı bir şekilde konuşabiliyorum. Yanıtınız için teşekkür ederim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. Sınıf kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    11.Sınıf Kaynak Önerisi?
    4 yıl önce açıldı
    11.Sınıf Kaynak Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HioNN kullanıcısına yanıt
    Doğru yoldasınız bunların yanına Almanca , İspanyolca vs de ekleyebilirsiniz. 2 sene sonraki sınavı düşünüyorsanız da 10. Sınıftaki derslerinizi iyi öğrenip tatilde 9 ve 10. Sınıf tekrarı yapıp TYT için öne geçebilirsiniz. Kaynak olarak o seneden hatırladığım Karekök vardı güzeldi şimdi daha iyi kitaplar da çıkmış olabilir ara sınıflar için matematik ve geometriye ağırlık vermenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle düşünüyorum. İyi günler, efendim!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.