Şimdi Ara

10 yaşında 150 cm boy erkek çocuğa dağ bisikleti önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oğlumun kullandığı bisikleti küçük geldiğinden yenisini alma sözü verdim olmuşken iyisi olsun diyorum genelde sokakta ve toprak yollarda sürecek nasıl bi bisiklet önerirsiniz?

• murattrm M kullanıcısına yanıt
    salcano bmx al canı sıkılmaz harakette yapar
  • büyük bisiklet olacakmış 26 jant civarı.
  • önden tek amörtisörlü 21 veya 24 vites uygun yollu bir şey alın hocam, çift amörtisör diye tutturursa almayın boşa hamallık yapar

bu arada bisiklet sevgisini fazlasıyla aşılayın, yüzme imkanı fazla bulamıyoruz biz genel olarak yüzmeden sonra vücudun toplam dengesine en faydalı sporlardan (yapılabilir -kolaylık) bisiklet sürmektir.

yaklaşık 19 yıldır bisiklet kullanıyorum ara verdiğim zamanlarda oldu, şiddetle öneririm sanırım çocuğunuz şu an için bisiklete oyuncak gözüyle bakıyor spor gözüyle bakıp bu işi ciddiye aldığında çevirdiği her pedal ona + olarak dönecektir .
  • benim düşüncem salcano ng 650 26 v almak sizin fikriniz ne olur 500 tl max kadar.
  • 1.50 boyla 26 jant biraz zorlar oğlunuzu. Bana kalsa 24 jant düşünürdüm. Bisiklette büyüyünce de biner mantığının doğru olmadığını düşünüyorum.
  • Ufaklık 26" istiyor diye onun nazına gelmeyin.

Öncelikle şu videodan çocuğunuzun iç bacak boyunu hesaplayın, ardından da altındaki linkten çocuğunuzun iç bacak boyuna uygun bisikleti öğrenin ve ona göre bir seçim yapın.

http://www.mtbtr.com/kadroboyu/hesapla.asp

Gerçi 150 boy ile bu tablodan verim alamayabilirsiniz, onun yerine şu sayfanın ortalarında yer alan çocuk bisikletine dair verileri de göz ardı etmeyin.
    http://bedenklavuz.somee.com/#velo

Bisiklet denen alet, "1 numara büyük ayakkabı alayım, seneye de giyerim" mantığı ile alınmaz. Eğlensin, sevinsin diye alacağınız şey ileride onun için eziyete dönüşebilir hatta bir takım sağlık sorunlarına bile neden olabilir.

• La ben 15 yaşındayım 1.58 boyum var oha .
  • gerçekten öyle iç bacak boyu 63 cm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattrm

gerçekten öyle iç bacak boyu 63 cm .

hocam siz çocuğunuza alın 26 jant kadrosu ufak 21-24 vites zaten oyuncak olcaksa, yani bisikleti sevmeyecekse 2-3 yıla soğur bırakır ha sevecekse zaten,

kendi uğraşır bir şekilde bilgisayar telefon ıvır zıvır yerine daha kaliteli spora uygun bisiklet ister siz ne kadar yönlendirsenizde sonuçta çevresinden de etkilenecek.

kendim 10-11 yaşındayken 21 vites 26 jant bianchi kullanıyordum (alüminyum kasalı bisiklet kadrosu 2 ince 2 kalın demirli 2 ince boru birbirine paralel en üstte olan model)

daha sonralarıda zaten bir bisiklet alıp o bisiklete 3-4 katı fiyatında aksesuar yeniden ıvırı zıvırı (hiç yoksa bugüne kadar 20 sol pedal değiştirmişimdir dandirik bisikletlerde)

yani çocuğunuza seçim yaptırın, oyuncak mı istiyor yoksa spor amaçlı mı bu tercihi onun ileride bisiklete olan eğilimini belirler sizde boşa masraf yapmamış olursunuz, malum çocuk büyütmekte ayrı mesele

hayırlı günler dilerim.

• Ng 650 Md kullanıyorum tavsiye edebilirim bir sorun yok.
    Ek bilgi olarak boyum 1.80 civari seleyi en ustte kullaniyorum yine de yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,50 boya 24" bisiklet uygundur. Bianchi Luca ve Salcano NG650 24 modeline bakabilirsiniz.
  • Geçen yıl 10 yaşındaki yeğenime aşağıdakini almıştım.

http://www.focus-bikes.com/it/en/bikes/2014/mtb-hardtail/raven-rookie/raven-rookie-10.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.