Şimdi Ara

10 Yıl Muaynesiz Araç Muayneye ve Tamire Yola Çıkınca Enselenip Napacam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Yıldır Yatan Muayne Yüzü görmemiş araç var elimde ben tamirciye falan götüreceğim bu aracıda yolda çevirmeye takılırsam el konur sanırımda nasıl izah edebilirim ben durumu cezasız kurtulabilirmiyim yada muayneye götürüyorum falan ?

RUHSATA BİR BAKTIM 10 YIL ÇIKTI 900TL MUAYNE BORÇLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefeny -- 23 Ağustos 2011; 12:46:46 >

• el konmaz. polis ceza yazar 1 hafta-10 gün süre verir. o zaman da yaptırmazsan ve ısrarla çevirlmeye devam edersen tabi ki araba bağlanır. sen adamın gözünün içine baka baka, memur abi muayeneye götürcem de araba yatıyodu param yoktu, şimdi eksiğini giderip yarın doğru muayneye götürcem dersen bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

el konmaz. polis ceza yazar 1 hafta-10 gün süre verir. o zaman da yaptırmazsan ve ısrarla çevirlmeye devam edersen tabi ki araba bağlanır. sen adamın gözünün içine baka baka, memur abi muayeneye götürcem de araba yatıyodu param yoktu, şimdi eksiğini giderip yarın doğru muayneye götürcem dersen bırakır.

Ancak Ağır Bakımlarıda var 1 hafta 10 gün sürede yapamayabilirim ya bu fiatı hakkaten sevmiyorum ben ne dandik araba yapmışlar
    her bişeyi pas içinde kaldı 16 yılda

•  10 Yıl Muaynesiz Araç Muayneye ve Tamire Yola Çıkınca Enselenip Napacam ?
  • Yağ çekeceksin gerekirse bir paket uzun marlboro işi çözer

10 Yıl Muaynesiz Araç Muayneye ve Tamire Yola Çıkınca Enselenip Napacam ?
  • sadece sanayiye gidecekse çekiciyle götürün.
  • Siz muayanesiz araç ile sanayiye gitmeye korkuyorsunuz ben çekme belgeli araç ile nerdeyse 100 km yol yapmıştım. (2008 Opel Astra Sedan 1.3 CDTİ Sanruflu :) ) Göztepeden Dudullu muayane istasyonuna orda muayane olmayınca Samandıraya gitmiştim. Plakalar olmadığı için plakalıklara galerinin reklamını koymuştum ;) Herkesin gözü arabadaydı acaba özel plaka felanmı diye sanırım, galerinin adıda ad-soyad yani otomotiv felan yazmıyordu. Hatta bi bankamatiğin önüne çektim caddede 4'lüleri yaktım para çekicem baktım polis arabası geçiyor caddeden bir süre araca baktılar tabi ben uzaktan izliyorum sonra çekip gittiler onlarda anlamadılar sanırım ne olduğunu. Sonra işlerimi halledip tekrar Göztepeye geldim. Çok maceralı bi gündü ama Polise eğer yakalansaydım cezası ağırdı. Ama aracın Sigortası felan yaptırmıştım tekrar trafiğe sokmak için muayaneye götürüyordum. Sıkmayın canınızı pek bişi olucağını sanmıyorum.

• Muayenesi gecikmiş bir araç ilk yakalanmada bağlanmaz.Muayenesi yapılması için 7 gün süre tanır.ve 62 tl cezayıda yanında verir.
    2. yakalanmada araç çekilir. Sen arabanı yaptırma. randevu al. gir muayeneye nasıl olsa geçemeyek ve sana 1 ay musade vericekler.
    bu 1 ay içindede arabanı istersen restorasyon bile yaparsın.. hadi kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Muayenesi gecikmiş bir araç ilk yakalanmada bağlanmaz.Muayenesi yapılması için 7 gün süre tanır.ve 62 tl cezayıda yanında verir.
    2. yakalanmada araç çekilir. Sen arabanı yaptırma. randevu al. gir muayeneye nasıl olsa geçemeyek ve sana 1 ay musade vericekler.
    bu 1 ay içindede arabanı istersen restorasyon bile yaparsın.. hadi kolay gele

Teşekkürler hocam umarım çevirmeye takılmam bide benim araç 10 yıldır muaynesizmiş baktık son tarih 2001 parası neyse veririzde ruhsata bir baktık borcu var o yıldan bu zamana 90x10 = 900TL Borcu Var 2001den bu zamana ne muayne yapılmış ne birşey 8 yıl araç 5km ötedeki markete gidip gelmede kullanıldı köle tipli araba zaten , 2 yılda yattı.

Yeni Plaka Çıkarttırsam Bu Araca yada nasıl yapsak bu 900TLden yırtsak varmı düşünceleriniz arkadaşlar ?
    Trafikten Men edilmiş ise iyi birşey sanırım gider yeni plaka alırım ?

Eğer Kurtulmanın Şansı Yoksa Bu Aracı Hurdaya Satarım 200TL Alırım Ödiyeceğim Borca 300TL Ben Koyarım 900+300+200= 1400TL 2.El Muaynesi Falan Yapılmış Sorunsuz Bis Alınır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.