|
Bildirim
|
C commandx demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Övmüş mü? Bence sen iyi okumamışsın. Kavrama bozulmuş, mekatronik bozulmuş, teyp bluetooth usb bozulmuş, direksiyon tuşları bozulmuş. Motor arıza lambası yanmış, sonra kendiliğinden sönmüş.
Övdüğü tek şey gaza basınca öyle güzel gidiyor demesi olmuş. Bence passat gibi iyi bir başka araca binmemiş onu da o yüzden demiş. |
Keşke 10 yıl boyunca biraz da türkçe deneyimleseydin.
|
Konu 1 de açılmış, ben mesajımı 10'da atmışım. Sen yazsaydın ilk mesajı?
|
Teneke civic severler konuyu beğendi
|
5 Yıl boyunca VW polo 1.2 TDI Trendline manuel kullandım.
Yakıt tüketimi,konfor olarak iyi bir araçtı. Sorunsuzluk konusuna gelince de, kesinlikle sorunsuz bir araç değildi. Dizel 100.000 km üstü VW araba alınmazmış onu tecrübe etmiş oldum. Millet 15.000 de bir bakıma götürür. Ben 10.000 de bir götürüyordum. Yine de içim rahat, keyifle uzun yola gidemiyordum. Bir kere dizellerde kronik EGR problemi var. Oksijen sensörü ve elektrik panosu ile ilgili de sorunlar yaşadım. Bu sebeplerle araç iki kez yolda kaldı ve çekici ile çektirildi. Bu yaz araç ile tatile gittim. Araba mı benim sırtımdaydı, ben mi arabanın anlamadım. Keyifle gidemedim. Millet Renault'a Fiat'lara eşşeğe biner gibi biniyor. Ben itina ile bakımlı arabanın üstünde tripten tribe giriyordum. Sonuç olarak aracın yakıt tüketimi ile konforundan memnundum ama çıkardığı sorunlar ve 2000 devirden sonra motor sesini, sanki motor yan koltuktaymış gibi içeri almasından çok şikayetçiydim. |
Bazılarının söylersek değeri düşer diye soylemedikleri
-yakıt süper konfor güzel, -ses mes on numara, -gaza basınca ole guzel hızlanıyorki baskan yok baska bole guzel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 23 Aralık 2019; 12:10:52 > |
|
|
|
|