Şimdi Ara

Muayeneye gittim LPG tankının üzerindeki yazıyı okuyamadılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muayeneye gittim simit LPG tankının üzerindeki yazıyı okuyamadılar, raporda ağır kusurlu yazıyor. muayene tekrarı olacak. yetkili kişi, sızdırmazlık raporu alınan yere gidin orada okurlar dedi.

daha önce bu olayı yaşayanlar varsa süreci anlatabilirler mi?

sızdırmazlık raporu alınan yere gideceğim ve onlar tankı mı sökecekler? yazıyı nasıl okuyacaklar?

bu işin ücreti var mı? varsa ne kadar?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LPG Tanklarının Tarih Bilgisine Erişme

LPG tankı üzerindeki tarihi okuyamadığınızda, tankın tarihini sorgulamak için çeşitli yollar mevcuttur:

• Tank Üreticisine Başvurun: LPG tankının üreticisi, tarih de dahil olmak üzere tank hakkında bilgi sağlayabilir. Tank üzerinde genellikle üretici iletişim bilgileri bulunur.

• Bayiye veya Servise Danışın: LPG tankınızı satın aldığınız bayi veya servis, tankın tarihini tespit etmenize yardımcı olabilir.

• Atiker LPG Tank Tarihi Sorgulama: Atiker marka LPG tanklarının tarihini, şirketin web sitesindeki sorgulama aracını kullanarak sorgulayabilirsiniz.

• Simit Tüp Tankı Tarihi: Simit tüp tankları üzerinde genellikle tarih bilgisi bulunur. Tankın yan tarafında veya üst kısmında tarih damgasını arayın.

• Tüp Tankı Tarihi Yazmıyorsa: Bazı LPG tanklarında tarih bilgisi bulunmayabilir. Bu durumda, tankın üretim tarihini tahmin etmek için tankın tasarımını veya özelliklerini göz önünde bulundurabilirsiniz.

Not: LPG tanklarının düzenli olarak incelenmesi ve gerekli bakımlarının yapılması önemlidir. Tankın tarihini bilmek, bakım programını planlamanızı ve güvenli kullanımını sağlamanızı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hafif kusurlu olrak geçersin neden geri döndün ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

hafif kusurlu olrak geçersin neden geri döndün ki ?

raporda ağır kusur yazıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

ağır kusurla muayeneden kaldın o halde ? lpg tankın çokmu eski ?
  • quote:

quote:

quote:

ağır kusurla muayeneden kaldın o halde ? lpg tankın çokmu eski ?

Alıntıları Göster
    evet muayeneden kaldım 1 ay içerisinde tekrar gideceğim.

tankın eski mi yeni mi olduğunu okuyamadı. araç 2003 model ve tankın ne zaman takıldığını bilmiyorum

• quote:

tankın eski mi yeni mi olduğunu okuyamadı. araç 2003 model ve tankın ne zaman takıldığını bilmiyorum

tank üzerinde tarih yazar kardeş. simit lpg ise tozlanmış olabilir. adam senden gıcık almış olabilir. diğer sefere inşallah geçersiniz.
  • quote:

quote:

tank üzerinde tarih yazar kardeş. simit lpg ise tozlanmış olabilir. adam senden gıcık almış olabilir. diğer sefere inşallah geçersiniz.

gıcık mı almış simit tankın ortasına eğildi fenerle iyice baktı, üzerine conta gelmiş okunmuyor dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

gıcık mı almış simit tankın ortasına eğildi fenerle iyice baktı, üzerine conta gelmiş okunmuyor dedi.

Durumunuz müsaitse tankı değiştirin derim. Tankın ömrü 10 senedir. Yeni tank taktırın kafanız rahat olsun.

• quote:

quote:

quote:

işin zor bence kardeş umarım geçersin.

• Geçen hafta aynı sorunu yaşadım.Tankın üzerindeki vidayı küçülttüler ve sızdırmazlık aldım.Araştırmalarıma göre sızdırmazlık şart değilmiş fakat lpg tesisatında sorun olduğunda isteniyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yok abi geçen hafta e5dekine gittim.Ben de kalmıştım aynı sorundan.Fakat üzerine vida geliyordu yazının(2rakamının) vidayı kuçulttuk. Çözüldü.benden de mi gıcık aldı acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 12 Ocak 2014; 21:04:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevketXR

quote:

quote:

Yok abi geçen hafta e5dekine gittim.Ben de kalmıştım aynı sorundan.Fakat üzerine vida geliyordu yazının(2rakamının) vidayı kuçulttuk. Çözüldü.benden de mi gıcık aldı acaba :)

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de var.Yazıların üzerine civata gelmiş okunamıyor diye ağır kusurmuş.Şimdi bunu nerede yaptıracağım bilen var mı?
    Birde ruhsata normalde haçbek :)) yazdıkları arabaya sedan yazılı.O da ağır kusur.Bunu nrede duzeltebilirim ve de memurun yaptıgı hata yuzunden para odermıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metuda

aynı sorun bende de var.Yazıların üzerine civata gelmiş okunamıyor diye ağır kusurmuş.Şimdi bunu nerede yaptıracağım bilen var mı?
    Birde ruhsata normalde haçbek :)) yazdıkları arabaya sedan yazılı.O da ağır kusur.Bunu nrede duzeltebilirim ve de memurun yaptıgı hata yuzunden para odermıyım ?

ben lpg servisine gittim elemanlar civata pulunu söktüler. orayı temizlediler. okunacak hale gelince sızdırmazlığa gittim 35 tl verdim sızdırmazlığı aldım.

ama şöyle bir durum var. sızdırmazlıkta genel bir inceleme yaparsa ve eksiğiniz varsa vermeyebilir.
  • quote:

quote:

ben lpg servisine gittim elemanlar civata pulunu söktüler. orayı temizlediler. okunacak hale gelince sızdırmazlığa gittim 35 tl verdim sızdırmazlığı aldım.

ama şöyle bir durum var. sızdırmazlıkta genel bir inceleme yaparsa ve eksiğiniz varsa vermeyebilir.

Alıntıları Göster
    adamlar 10 bin yıllık yazıtları okuyorlar. sizdeki de şans 10 yıl olmamış yaıyı okuyamamışlar.

• quote:

quote:

Yarın artık bir yerlerden başlamak lazım.Şu civata işini hallederim de sızdırmazlık raporunu almak zorundamıyım?Hafıf kusur olarak geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

adamlar 10 bin yıllık yazıtları okuyorlar. sizdeki de şans 10 yıl olmamış yaıyı okuyamamışlar.

+1

ayrıca ne yazısıymış o kadar önemli?

• quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

+1

ayrıca ne yazısıymış o kadar önemli?

Alıntıları Göster
    sızdırmazlığı kesinlikle istiyorlar.
  • quote:

Muayeneye gittim simit LPG tankının üzerindeki yazıyı okuyamadılar, raporda ağır kusurlu yazıyor. muayene tekrarı olacak. yetkili kişi, sızdırmazlık raporu alınan yere gidin orada okurlar dedi.

sızdırmazlık raporu alınan yere gideceğim ve onlar tankı mı sökecekler? yazıyı nasıl okuyacaklar?

Arkadaslar ayni sekilde muayeneden agir kusurla kalmistim. Benimki yazisinin okunmamasi degil ecr sertifikasinin farkli turu olmasiydi ve bu depo onayli degil demislerdi. İnternetten arastirip sertifikanin gecerli oldugu tum yazilari cikartip tekrardan muayene istasyonuna gittim. Once muayene islemi yapan arkadaslarin sefine ulastim. Derdimi anlattim. Oda tekrar kontrol edip genel merkezi aradi ve arac tekrardan muayeneye alinip gecti.
    Size tavsiyem yazisi okunmuyorsa okunacak sekilde yaptirin ve tekrar gidin. Sefle gorusup yeniden girin muayeneye. Suresi varsa tankinizin bosu bosuna tekrardan yenilemenizin anlami yok cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreemiroglu

quote:

Muayeneye gittim simit LPG tankının üzerindeki yazıyı okuyamadılar, raporda ağır kusurlu yazıyor. muayene tekrarı olacak. yetkili kişi, sızdırmazlık raporu alınan yere gidin orada okurlar dedi.

Arkadaslar ayni sekilde muayeneden agir kusurla kalmistim. Benimki yazisinin okunmamasi degil ecr sertifikasinin farkli turu olmasiydi ve bu depo onayli degil demislerdi. İnternetten arastirip sertifikanin gecerli oldugu tum yazilari cikartip tekrardan muayene istasyonuna gittim. Once muayene islemi yapan arkadaslarin sefine ulastim. Derdimi anlattim. Oda tekrar kontrol edip genel merkezi aradi ve arac tekrardan muayeneye alinip gecti.
    Size tavsiyem yazisi okunmuyorsa okunacak sekilde yaptirin ve tekrar gidin. Sefle gorusup yeniden girin muayeneye. Suresi varsa tankinizin bosu bosuna tekrardan yenilemenizin anlami yok cunku.
    Yazın aynısı abimin arabasında olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam sanayi odası mı bilmem ne öyle bir yerden sızdırmazlık raporu gibi bir şey aldı orada numarası nosu işte her neyse yazıyordu. Sonra ikinci kez ben götürdüm arabayı. Muayeneden geçti. Bu arada tank hiç sökülmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 21 Ocak 2014; 23:49:00 >

• quote:

sızdırmazlığı kesinlikle istiyorlar.

Tüvtürk ün gönderdiği mail.Sanırım sorumun cevabı bu.

LPG Sızdırmazlık raporu ile muayeneye giren ve LPG sisteminden herhangi bir parça nedeni ile Ağır Kusur alan bir araç , LPG sistemi ile ilgili parçayı değiştirdikten sonra muayene tekrarına gelmeden önce mutlaka Montaj Tespit Raporu ve yeni tarihli ikinci bir Gaz Sızdırmazlık Raporu almak zorundadır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.