Şimdi Ara

100.000 bin TL civarı 4 kapılı hızlı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim, bayramınız kutlu olsun,

Bundan 10 sene evvel 4 kapılı 155 beygir alfa romeo 156 aracım vardı, şimdilerde yine araç bakıyorum.

100 bin TL civarı alınabilecek, 4 kapılı hızlı araç tavsiyelerinizi bekliyorum, hatcback veya sedan farketmez.

Sadece beygir oranı olarak değerlendirmiyorum, aracın beygirden ziyade 0-100 oranı 100-200 arası ivmelenmesi bunlar daha önemli

TEK KAPI MODELLER KRİTER DIŞI

Aklıma gelen bir kaç model

Wolkswagen polo gtı (1.4 TSI 180 hp )
    Alfa romeo gulietta (1.4 TCT 170 hp)
    Skoda fabia rs (1.4 TSI 180 hp)

Önerilerinizi nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim sedanda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seker1adam -- 26 Mayıs 2020; 16:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf 6 1.4 tsı, accent blue 1.6 crdi
    Yazılım da yaparsan çok daha iyi hızlanmaya sahip olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Golf 6 1.4 tsı, accent blue 1.6 crdi
    Yazılım da yaparsan çok daha iyi hızlanmaya sahip olurlar
    Yazılım veya oynama düşünmüyorum hocam, fabrikasyon hali ile kullanmak istiyorum.

• Bir arkadaş peugeot 206 GTI yazmış 200 beygir ancak araç tek kapı olmasından bana uymuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Yazılım veya oynama düşünmüyorum hocam, fabrikasyon hali ile kullanmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Anladım
    I30 un 1.6 tgdi modeli var. Fiyatını bilmiyorum ama ona da bir bak

• 70-80 bin tl polo 1,6 dizel stage 1 -2 -3 ne varsa attırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q6600

70-80 bin tl polo 1,6 dizel stage 1 -2 -3 ne varsa attırırsın.
    Hocam yazılım, oynama vs düşünmüyorum fabrikasyon olarak kullanıcam, araçlara bu tarz müdahaleleri ben pek sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Anladım
    I30 un 1.6 tgdi modeli var. Fiyatını bilmiyorum ama ona da bir bak

Alıntıları Göster
    Hocam baktım şimdi araç 186 beygir 4 kapı ancak 2 adet ilan var.

Bur tanesi sadece 100 bin tl bandında

Birde diğer modellere göre artısı 2015 model araçlar.

Ama beygir yüksek olmasına rağmen 0-100 katolog performansı 8 saniye diğer üçlüden geride

Güzel tavsiye ama favoriye ekledim

• Polo ve fabia sakin alma. Surerken guven vermez korkarsin. Yere yapismiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Polo ve fabia sakin alma. Surerken guven vermez korkarsin. Yere yapismiyor.
    Siz kullandınızmı skoda veya polo

gulietta için ne dersiniz. Yada bunlar dışında şunu tavsiye ederim diyebileceğiniz araç varmı

• giulietta alınabilir. ama araba fiyatları malum. şu anda 100 bine 2012-2013 benzinli veya dizel manuel anca alınıyor.
    6 ay önce vardı bende 2015 dizel, iki yıl bindim. yol tutuşu, gidişi falan iyiydi. dna modunda d ye aldığın zaman baya atik oluyordu.
    bir de diğer söylediğin arabalara göre görüntüsü çok güzel arabanın. hakikaten araçtan inince dönüp bir daha baktırıyordu.
    bence mantıklı bir seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyslope

giulietta alınabilir. ama araba fiyatları malum. şu anda 100 bine 2012-2013 benzinli veya dizel manuel anca alınıyor.
    6 ay önce vardı bende 2015 dizel, iki yıl bindim. yol tutuşu, gidişi falan iyiydi. dna modunda d ye aldığın zaman baya atik oluyordu.
    bir de diğer söylediğin arabalara göre görüntüsü çok güzel arabanın. hakikaten araçtan inince dönüp bir daha baktırıyordu.
    bence mantıklı bir seçim olur.
    Katılıyorum bende 10 sene evvel alfa romeo 156 vardı 2.0 ve 155 beygir, bulunduğum yerdede o dönem çok rastlanan bir araç değildi, bir yere gidince millet arabaya bakıyordu sürekli

Nedeni tasarım olarak önden hiç bir markaya benzemiyor, arkadaş şaka ile takılırdı senin lamborghiniyi versene bi tur bineyim diye

Ben 170 hp olan modelden düşünüyorum bakalım

• A6 3.0 TDI quattro olabilir. Az yakar, dört çeker, konforlu, sessiz, geniş, iç mekanı daha kaliteli bir araç.

Örnek ilan:
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

A6 3.0 TDI quattro olabilir. Az yakar, dört çeker, konforlu, sessiz, geniş, iç mekanı daha kaliteli bir araç.

Örnek ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-serceoglundan-masrafsiz-812726472/detay
    Çok iyi araç ancak aynı zamanda çok ağır, 1700 kg dan fazla donanım kalite ve işcilik üst düzey, MTV yüksek motordan dolayı ayrıca km olarak yüksek olur bu araçlar, model olarak ise diğerlerine göre eski

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Çok iyi araç ancak aynı zamanda çok ağır, 1700 kg dan fazla donanım kalite ve işcilik üst düzey, MTV yüksek motordan dolayı ayrıca km olarak yüksek olur bu araçlar, model olarak ise diğerlerine göre eski

Alıntıları Göster
    Tabi saydığın gibi dezavantajları var. Yalnız ağır olmasına rağmen performansı tatmin edici bence. Az yakacağı ve performansı hemen hemen aynı olduğu için dizel önerdim ama 3.0 benzinlileri de var. Benzinli olması sebebiyle kmleri daha düşük olabiliyor. A4 modeli de fena değil. MTV'ye yapacak bir şey yok ama.

Senin düşündüklerin arasından 170hp giuliettayı düşünürdüm ama onun yerine Alfa 159'u tercih etmem de ihtimal dahilinde olurdu. 159'un 3.2 Q4 versiyonu satıştaydı bir ara. Bir tane ilan vardı 90 bin liraya geçtiğimiz aylarda. O araç çok güzel duruyordu. Bir de 159'un 1.8 TBI versiyonu var çok güzel ama onu 100 bine vermezler artık. İkisi de olmazsa 2.4 dizeli var
    Örnek ilan:

• quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Tabi saydığın gibi dezavantajları var. Yalnız ağır olmasına rağmen performansı tatmin edici bence. Az yakacağı ve performansı hemen hemen aynı olduğu için dizel önerdim ama 3.0 benzinlileri de var. Benzinli olması sebebiyle kmleri daha düşük olabiliyor. A4 modeli de fena değil. MTV'ye yapacak bir şey yok ama.

Senin düşündüklerin arasından 170hp giuliettayı düşünürdüm ama onun yerine Alfa 159'u tercih etmem de ihtimal dahilinde olurdu. 159'un 3.2 Q4 versiyonu satıştaydı bir ara. Bir tane ilan vardı 90 bin liraya geçtiğimiz aylarda. O araç çok güzel duruyordu. Bir de 159'un 1.8 TBI versiyonu var çok güzel ama onu 100 bine vermezler artık. İkisi de olmazsa 2.4 dizeli var
    Örnek ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-250-beygir-450-tork-asfalt-canavari...maalesef-satiyorum-815692436/detay

Alıntıları Göster
    A6 için söylemeyi unuttuğum biraz daha makam aracı tarzında duruyor. 159 bence tasarım olarak giulietta dan ve bir çok alfa modelinden daha başarılı ancak model olarak eski kalıyor, ilandaki araçda 200 bin km ye dayanmış.

İnsan 100 bin TL yi gözden çıkarınca biraz daha modelli ve motoru daha az yıpranmış bir araç istiyor, A6 olsun 159 olsun çok özel araçlar ama bunların ekmeğini yemişler artık, bize içindeki süprizler kalmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.