ya arkadaslar ses sistemi alıcam söyle 100-110$ para ayırdım ama bi türlü karar veremiyorum.creative düsündüm bi ara 5+1 5200 ama sonra jaguar'ın bir kac modelini gördüm uzaktan kumandalı falan fakat ses kalitesi nedir hemen bozulur mu uzun kullanırmıyım bilemiyorum.
yorum ve tavsiylerinizi bekliyorum...
bence creative oldukça iyi tabi ses kartında digital olursa ses kalitesi süper olur.
aydinorkun darkprince 100-110$ almak istedigi urun digital degil analog yalniz ses karti digital olursa ilerisi icin yatirim olur. Digital bir set icin en az 290$ para ayirmak gerekiyor. darkprince dusundugu sistem analog setler. Bana kalirsa en az 5.1 sistem 5200 oneririm.
Rainmax eger forumu takip ettiysen yada donanim/genel de search ettirdiginde creative urunleriyle ilgili bir suru sikayeti olanlar vardi ortak bir topicte bunlar dile getirildi. ozelikle inspire 6600 setlerinde. senin audigy2 platinum ex ve creative 5300 ile izlenimlerini anlatirmisin. ses kartin extigy2 mi yoksa on panale takilan uzaktan kumandali olanlardan mi?
creative ses kartı ile en uyumlu ses sistemi tabiki creative.in ses sistemleridir. Creative ses kartlarında çıkış bir tane değildir. Her bir kanal için (front, rear ve center için) ses sistemine bağlantı yapılır. Oysaki creative dışındaki ses sistemlerinde sadece bir input vardır. Görevi sadece ses kartından gelen sinyalleri uygun kanallara göndermek. Dolayısıyla creative live ses kartıyla çevresel sesleri ancak yine creative.in ya da creative ses kartı uyumlu bir ses sistemiyle alabilirsin. Bende Everest ES-4000 var. Gerçekten bir canavar ancak live ses kartı ile kullanıldığında sadece kaliteli ses alabiliyorum. Her kanala giden ses aynı.
Oysaki bu sistemimi Vestel DVD Player.ım ile birlikte kullandığımda kendisini gösteriyor. İşte o zaman DTS-AC3 çözücü devreye girebiliyor.
Bu arada şunu belirteyim arkadaşlar. Ses sistemini kesinlikle komple alın. Anfiyi ayrı ve hoparlörleri ayrı almayın çünkü hoparlörler tamı tamına o anfi için hazırlanıyor. Uygun bas ve tweeter.lar yerleştiriliyor. Kafamıza göre hoparlör alırsak anfinin çözdüğü sesleri bunlarla beraber alamayabiliriz.
benim audigy 2 ex yani uzaktan kumandali we I/O modul war... walla ben cok memnunum su ana kadar bir sorun yasamadim sadece 24 b mp3 leri creative media da calarken bazen acaip sesler cikartiyor ama sadece creative media da bole yani sorunsuz olarak media playerda caliyorum... 6600 lerde bir sorun warmi onu bilemicem ama ben audigy2 + analog 5.1 (5300) le su ana kadar cok memnunum insallah ilerdede bir aksilik cikmaz...
merhaba Rainmax sunda sorun yoksa ilerdede cikacagini sanmiyorum. simdi bu 24bit mp3leri nereden buldun yada kendin mi yaptin? 128kbit/s 16bite mi denk geliyor? Ses kalitesi nasıl? ayrica 24 bit mp3 te ses yine stereo mu?
ya walla intrnetten indirmistim mp3 u ama gercekten igrenc bir ses kalitesi oluyor 24 lerde... 24kbs mono oluyormus...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme