Şimdi Ara

100 - 120 Arasi Asiri bir yigilma var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tur netlerde olup kendi alanini 3-6 arasi hata ile kapatanlar musterih olsun ama sosyal agirlikli bu neti yapan sayisalcilar bozguna ugrayabilir.

120 130 arasi ilk 15-16 k arasi olacak sosyali 15 - 25 net arasi olanlar ilk 10 olur yuksek ihtimal

• Tm için ne olur diyorsun hocam
  • insurgent kullanıcısına yanıt
    Derece isteyenler dışındaki kısım lys ile farkı ortaya koyacak gibi duruyor kardeşim.Lys mat ve edebiyatı yüksek yapanlar uçucak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Tm için ne olur diyorsun hocam

Tm de 115+ net yapip fen 15 - 25 arasi yapanlar ucar gibi bence tm icin sosyal eleyiciydi fen cozup acigi kapatanlar ucar.
  • hocam bi yorum yapar mısın bu netlerle ne olur tm yim. ygs5 icin
    tr 36 4y
    sos 29 9y 2b
    mat 39 1b
  • Tr:36
    Sosyal:23
    Mat:34
    Fen:28

Benim gibi olanlar sıkıntıda yani arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlihanSama

Tr:36

Senin gibi turkce yapsam ilk 5 e girebilirdim ama turkcen fen netini tam karsilamaz gibi geldi 15k - + 2k diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Andreas

hocam bi yorum yapar mısın bu netlerle ne olur tm yim. ygs5 icin
    tr 36 4y
    sos 29 9y 2b
    mat 39 1b

fenden 10 + net yapsan sosyali iyi dereceye getirebilirdi. Bu sene icin sosyaldan 32+ net cok avantaj saglar.
  • DR uLuBey D kullanıcısına yanıt
    Üstad üniversite okuyorum geçen yılki çalışma ile girdim haliyle fen unutuluyor artı saçma sorular gelince fen çöktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlihanSama -- 15 Mart 2016; 20:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR uLuBey

quote:

Tm de 115+ net yapip fen 15 - 25 arasi yapanlar ucar gibi bence tm icin sosyal eleyiciydi fen cozup acigi kapatanlar ucar.

Hocam

Tr 30 yada 31.25
    Mat 33.75
    Fen 31.25
    Sos 30 sizce nasıl olur ygs5 ygs6
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlihanSama

Tr:36

Senin gibi turkce yapsam ilk 5 e girebilirdim ama turkcen fen netini tam karsilamaz gibi geldi 15k - + 2k diyebilirim.

Alıntıları Göster
    TR - 35,25
    Mat - 39
    Sosyal - 30
    Fen - 19/22 *hatırlayamadığım bir kaç soru var*

Türkçede iptali konuşulan soru ve coğrafyada hidrografya sorum yanlış. Tm'yim ilk senem biraz heyecan ve dini yapamamdan sosyal beklediğimden az geldi sizce kaç k olur arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

quote:

Hocam

Tr 30 yada 31.25
    Mat 33.75
    Fen 31.25
    Sos 30 sizce nasıl olur ygs5 ygs6

fenin sosyalini kat kat kapatir bence matta 3-4 net fazla yapsaydin ilk 3k garanti derdim sahsen. Tr 32 8 sos 24 15 mat 39 1 fen 37 3 sen ne dersin 2 icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: prokaryot321

TR - 35,25
    Mat - 39
    Sosyal - 30
    Fen - 19/22 *hatırlayamadığım bir kaç soru var*

Türkçede iptali konuşulan soru ve coğrafyada hidrografya sorum yanlış. Tm'yim ilk senem biraz heyecan ve dini yapamamdan sosyal beklediğimden az geldi sizce kaç k olur arkadaşlar?

Sosyalin baya iyi bu sinav icin 15k garanti derim..
  • Sosyalle fen arasında lysye etki bakımından çok fark yok sosyali fazla olan sayısalcı eğer alanından çok geri değilse her zaman avantajlıdır.Mf3 te 11 sosyal 7 fen sorusuna denk etki ediyor.
  • türkçe 33,75(bir soru tartışmalı)
    sosyal 30(coğrafyada bir soru tartışmalı)
    mat 40
    fen 36,25(fizikten bi soru tartışmalı)

1kya girme ihtimalim ne kadar ?
  • Sosyalsiz 100 net ne olur sayisalda? 10 net de sosyalden var.
  • DR uLuBey D kullanıcısına yanıt
    kaç k dersin peki ben 20 civarı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

Sosyalle fen arasında lysye etki bakımından çok fark yok sosyali fazla olan sayısalcı eğer alanından çok geri değilse her zaman avantajlıdır.Mf3 te 11 sosyal 7 fen sorusuna denk etki ediyor.

Lys de elbette 11 7 11 11 orani var ama ygs siralamasi icin ygs 2 de fen sosyalin kat kat ustunde.
  • Evet
  • quote:

Bu tur netlerde olup kendi alanini 3-6 arasi hata ile kapatanlar musterih olsun ama sosyal agirlikli bu neti yapan sayisalcilar bozguna ugrayabilir.

120 130 arasi ilk 15-16 k arasi olacak sosyali 15 - 25 net arasi olanlar ilk 10 olur yuksek ihtimal

Hocam turkce:26.25 sos:16.75 mat.30.75 fen 35 veya 37.50 (2 soru iptal olursa 37.5) ygs 2 kac k gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.