Şimdi Ara

15 Derecede Kamp Yapilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar haftaya havalar aciyor gorunuyor ( parcali bulutlu ) hava 15 derece olacakmis. bu havada kamp yapilir mi? usur muyuz yoksa?
    uyku tulumu olmadan sadece battaniyeyle olur mu? + kapsonlu polar tabii ki.
    ya da arabada kalmak daha mi mantikli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyku tulumu olmadan çok zor. Tehlikeli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çadir yoksa arabada kalin.eğer kalacağın yerde yabani hayvanlar varsa iyi geceler öpücüğü vermeye geliyorlar (özellikle kurtlar).tecrubeyle sabittir.

Valla gece 15 derece olsa nolur bilmem ama şöyle bi gerçek var ki geceler baya soğuk geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Çadir yoksa arabada kalin.eğer kalacağın yerde yabani hayvanlar varsa iyi geceler öpücüğü vermeye geliyorlar (özellikle kurtlar).tecrubeyle sabittir.

Valla gece 15 derece olsa nolur bilmem ama şöyle bi gerçek var ki geceler baya soğuk geçiyor

hocam yabani hayvanlar illaki olur. orman sonucta. ama cadirin icinde olacagiz. sikinti olur mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Çadir yoksa arabada kalin.eğer kalacağın yerde yabani hayvanlar varsa iyi geceler öpücüğü vermeye geliyorlar (özellikle kurtlar).tecrubeyle sabittir.

hocam yabani hayvanlar illaki olur. orman sonucta. ama cadirin icinde olacagiz. sikinti olur mu ki?

Çadirda olun zaten bende onu diyorum.çadırda sıkıntı olmaz.uyku tulumu diyince ben tulumla birlikte cadirsiz dışarda yatma felan sandim.valla havalar serin sonbahardayiz bence riske atmayin uyku tulumu iyidir

• şöyle söyliyim egede birçok yerde kamp yaptım tatil bölgelerinde. gündüz hava sıcaklığı 40 dereceyi bulurken gece özellikle sabaha karşı donuyordum pike örtünsem bile.gerisini hesap et. tam tedarikli gitmeniz lazım araç varsa ne var ne yok yükleyin.şişme yatak,battaniye ve tulum falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

şöyle söyliyim egede birçok yerde kamp yaptım tatil bölgelerinde. gündüz hava sıcaklığı 40 dereceyi bulurken gece özellikle sabaha karşı donuyordum pike örtünsem bile.gerisini hesap et. tam tedarikli gitmeniz lazım araç varsa ne var ne yok yükleyin.şişme yatak,battaniye ve tulum falan.

valla bolu icin 15 derece parcli bukutlu gosteriyor. Ve kisi sayisindan az uyku tulumu var. onun icin battaniye isini sordum? alta bir battaniye, uste bir battaniye ve siki giyinme?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

şöyle söyliyim egede birçok yerde kamp yaptım tatil bölgelerinde. gündüz hava sıcaklığı 40 dereceyi bulurken gece özellikle sabaha karşı donuyordum pike örtünsem bile.gerisini hesap et. tam tedarikli gitmeniz lazım araç varsa ne var ne yok yükleyin.şişme yatak,battaniye ve tulum falan.

valla bolu icin 15 derece parcli bukutlu gosteriyor. Ve kisi sayisindan az uyku tulumu var. onun icin battaniye isini sordum? alta bir battaniye, uste bir battaniye ve siki giyinme?

haziran sonu gibi bolu mengendeydim soba yaktık . ben şahsen tavsiye etmem bu mevsimde tedarikli değilseniz çok sıkıntı yaşarsınız,hasta olmayı göze aldıysanız gidin tabi.bana kalırsa zamanı yanlış seçmişsiniz biraz. çok sık kamp yaptığımdan söylüyorum dostum arkadaşlarınla ortak kararınız tabi siz bilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

haziran sonu gibi bolu mengendeydim soba yaktık . ben şahsen tavsiye etmem bu mevsimde tedarikli değilseniz çok sıkıntı yaşarsınız,hasta olmayı göze aldıysanız gidin tabi.bana kalırsa zamanı yanlış seçmişsiniz biraz. çok sık kamp yaptığımdan söylüyorum dostum arkadaşlarınla ortak kararınız tabi siz bilirsiniz.

anladim hocam tesekkurler. uyku tulumuyla yine de hasta olur muyuz gibi sacma bir soru daha sorayim gecenin 04.33 unde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladim hocam tesekkurler. uyku tulumuyla yine de hasta olur muyuz gibi sacma bir soru daha sorayim gecenin 04.33 unde.

kırağı düşerse olabilirsiniz

linkten en düşük sıcaklıklara bak geceyi ifade ediyor kısmen 2-3 derece

http://www.accuweather.com/tr/tr/bolu/317291/october-weather/317291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 24 Ekim 2015; 4:41:15 >

• Evde üşüyoruz biz ne yaptın sen. Bolu çok soğuk olur hele geceleri... Hem de bu mevsimde. Sabahına kaskatı olur, buz kesersiniz benden söylemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 yılında ekim aylarıydı ozamanlar otobüslerde hostluk yapıyorum. iştede acemiyim yanıma fazla eşya almamışım. çanakkaleden boluya gittik. orda sabaha kadar beklememiz gerekti. otobüs sabah 8 de yolcu alacaktı. gece 2 gibi otobüsü yıkayıp kenara biyere park ettik içi sıcacıktı. en arka koltuğa gidip uzandım üstümde kalın hırka onun üstündede 2 kat battaniye. o sıcacık otobüs sol ve ön tarafı duvar dibiydi rüzgar yemiyordu ona ramen 30 dk da buz gibi soğumuştu üşümekten sabaha kadar uyuyamamıştım.
    bikeresindede 2012 yılında aralığın sonlarında karabüğe gidip orda 10-15 gün kadar kalmam gerekti. kalacak yere para ödememek için kendi aracımla gitmiştim (ford transit) arka koltukları söküp yere halı üstüne 3-4 kat örtü. onun üstüne şilte. kendime üstümede 2 kat yorgan almıştım. şansımada o sene karabüğe dehşet kar yağmıştı normalde pek yağmaz ama o sene yerdeki kar dizlerimin 3-4 parmak üstüne geliyodu. normalde kolay kolay üşümem ama o günler dondum diyebilirim. yatmazsanız sıkıntı yok ama yattığınız an üşümeye başlıyosunuz. bide rüzgarı yedinizmi tamam. kapalı alanda ısıtıcıda kullanamıyosunuz çünkü mecburen yakıtlı birşeyle ısınıyosunuz oda havayı acayip kurutuyor sabah kalktığınızda dehşet bi boğaz ağrısıyla uyanıyosunuz. ben denedim siz sakın denemeyin derim
    kalın giyinmekten ziyade kat kat çok giyinirseniz daha iyi olur. güzel bi termal içlik. onun üstüne 2 kat hırka yeterli yanada hava çok soğursa diye güzel kalın bi mont ve yağmurluk tamamdır.

• gunduzcu tayfa nerede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.