Şimdi Ara

100-130bin TL araç arıyorum yardım (CLA-320d-C)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar öncelikle sunu belirteyim öğrenciyim araba almayı düşünüyorum Allah nasip ederse ekim ayında araba sahibi olacağım önceliklerim dizel olması ve arabadan az da olsa zevk alabilmem performans anlamında.

Bütçem en fazla 130-140 a çıkar bu yüzden cla dizel çok kafamı kurcalıyor çünkü o fiyata sıfır ayarında bir Mercedes sahibi oluyorsunuz ama forumda araştırdığım kadarıyla tavsiye konusunda insanlar çok ön yargılı.

BMW 320d lerde o fiyata genelde km yüksek araçlar oluyor bende o kadar veriyorsam sıfır ayarında olsun istiyorum.

Mercedes c 180 de tek kafamı kurcalayan yakıt tüketimi sonuç olarak öğrenciyim onu da düşünmem lazım 130-140 liraya yeni kasa çok dolu olmayan yeni c kasalar var çok hoşuma gidiyor ama dediğim gibi yakıt sorun onda da.

Özellikle cla 180 dizel hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

• Cla o paranın arabası değil.

Çok düiük kilometrede m paketli ekranlı bir 3.20d alınır.
    130 bine 3.20 i 170 hp ed sıfır kilometre tr paket + sunroof alınır.
    150 bine c200dizel avangarde alınır.
    2.0 dizel otomatik full paket a4 alınır s line yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Bende senle aynı fikirdeyim aslında Cla'ya o para verilmez fakat dizel olması ve sıfır ayarında olması cazip.

3.20d düşük km kovalayınca fiyat artıyor benzinlisinede gözüm korkuyor şahsen.

150bine çıkabilsem söylediğiniz gerçekten kulağa hoş geliyor

a4 konusunda da ben bir türlü ısınamadım o araca nedense.

CLA konusunda neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesakkaya44

Bende senle aynı fikirdeyim aslında Cla'ya o para verilmez fakat dizel olması ve sıfır ayarında olması cazip.

Marmatic yazmış aslında ama bende açıklayayım . 320d nin fiyatının yüksek olmasının sebebi 2.0 motordan gelen %90 lık ötv. Yani şöyle düşün 320i 132 bin tl civarında satılıyor baz paket yine 320d baz paket 169 bin tl(makyajlı modeller) . Şimdi mercedes c180 ile dizeli arasında 13-14 bin tl fark var ancak bmw de fark 37 bin tl . İşte sebebi 1.6 motordan 2.0 a geçmesi . Audi a4 2.0 fiyatı da 153 bin 2.0 tdi multitronic .Ancak audi kasa değiştirecek yeni kasanın resimleri varda farkı pek yok audinin temel stratejisi yüzünden. Şimdi bu 3 araç D segmenti yani hem malzeme kalitesi hem alan açısından C segmenti araçlardan iyi . CLA neden parasını hak etmiyora gelirsek CLA , A serisinin sedanı gibi tamam dış görüntüsü falan özellikle AMG de hoş oluyor ancak sonuçta içi boş :) ve fiyat olarakta hiç avantajlı değil. Daha yavaş daha düşük malzeme kalitesi daha düşük konfor sadece hoş görüntüsü oluyor.
    c200d yi 1000 km dir kullanıyorum ancak sunroof-cam tavan gibi donanımlar olsun istiyorsan malesef fascination alman gerekecek. Eğer az donanım bana yeter daha uygun fiyat olsun dersen yerinde olsam 320i ye sunroof xenon vs. ekletir alırdım aksi halde bütçeyi 30 bin arttırman gerekir.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    c200d ne kadar ödedin usta merak ettigimden soruyorum, söylediklerin az çok kafamda bir şeyler oluşturdu fakat düşününce öğrenciyim kendi istegim dışında şartlar var mesela dizel olması gibi ve o fiyata fazla masraf olmadan en iyi ne olur onu düşünüyorum. Yeni kasa C serisinde dizel almak istesek sanırım en düsük 150bin liradan baslıyor
  • Daha fazla "öğrenciyim" yazma birader kalbim sıkışıyor 😁 bizim yaşadığımız da hayat be kardeşim..
    Edit: 3.20i ed al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi June34 -- 13 Temmuz 2015; 18:35:59 >
  • Cla alacağına dizel fluence al 50 bin de cebinde kalsın dış görünüşü harika ama bir de motor gücü ve iç kalitesi işin içine girdimi kafa karışır özellikle dizel cla için konuşuyorum,yeni kasa boş style c alınmaz artı yakıtını fazla sorun etmeme garantisi vermen gerekir bu arabaları almaya niyetleniyorsan,3.20d geriye kalıyor 2014 15 bin de 150 bine çıkarsan alırsın.Benzinli BMW 3.20ied alacaksın sıfır istiyorsan ya da başka alternatiflere yöneleceksin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 320d alamadım 105 e r design Volvo v40 aldım :)alabiliyorsanız tek önerim 3.20 d

• quote:

c200d ne kadar ödedin usta merak ettigimden soruyorum, söylediklerin az çok kafamda bir şeyler oluşturdu fakat düşününce öğrenciyim kendi istegim dışında şartlar var mesela dizel olması gibi ve o fiyata fazla masraf olmadan en iyi ne olur onu düşünüyorum. Yeni kasa C serisinde dizel almak istesek sanırım en düsük 150bin liradan baslıyor

C nin fiyatlarına mercedes c serisi fiyat listesi yazman yeterli. Fiyatları sır değil ki :) internetten bakarsın 2 dakikanı alır

• Burda kimse sana cla al demez kardes, sen 3.20 al. 140 bin liralık araba alinacakken, sorulacak yer burası degil. Git bin kullan dandik malzemesini test et, osuruktan Sürüş dinamiklerine bak, kararını ver. Ha fikrimi soruyorsan, ben cla aldım, 3 kasaya bakma Gereği bile duymadım. Ama bende benzilisi var. Kararın insallah sana hayırlı olur

• hakkını helal et başkan herkes claya düşman soğudum bende valla ama o zamana kadar ne değişir görücez
  • peki sence 3.20d 140.000 civarında 2.el olan araca verilir mi yani değer mi sence bunu ciddi soruyorum yanlış anlaşılmasın hani o fiyata gene en az km'si 20.000 den asagı değil çünkü genelde
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    bende o paraları km'si yüksek araçlara verip vermeme konusunda kararsızım başkan
  • zapi kullanıcısına yanıt
    sen memnun değilsin o zaman cla'dan yanlış mı anlıyorum
  • enesakkaya44 E kullanıcısına yanıt
    Örneğin: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2014-bmw-3.20-x-xdrive-dizel-otomatik-217996420/detay

Eğer araştırırsan bundan iyisini de bulabilirsin, şöyle xdrive bir 3.20 d güzel araçtır,özellikle saydıkların içinde ve şunu da düzelteyim benim cla dizel e lafım var benzinli cla 200 asla kötü araç değildir sadece handikapları vardır o da kişiden kişiye değişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güvenlik senin için yeterince önemliyse A4 ün bırak ısınamamayı görme derim . Small Overlop denilen kaza testinde vahim bir sonuç almıştı A4 o gün bugündür A4 bitmiştir gözümde .

• RCZ EVO 200lük dusunmez misin?

• quote:

sen memnun değilsin o zaman cla'dan yanlış mı anlıyorum

Yok, bilakis çok menmunum. 8 ay oldu, iyiki almışım dediğim bir araba.

• Citroen DS5 bakın. Şahane, spor görünümlü genç arabası. Süper bir alet.
  • 2013 Cla 200 amg sahibiyiz.
    Sadece iç hacim konusunda sıkıntı çekiyoruz.
    İç ve dış tasarımı bence harika.
    Biz 110 bine aldık, daha fazla para etmez.
    140 bin verecekseniz değişik bir otomobil alın bence, Subaru Forester veya 2.18i cabrio gibi.
    Sonuç olarak memnunuz diz mesafesi ve baş mesafesi biraz daha yüksek olsaydı iyi olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.