Şimdi Ara

%100 remote çalışma olanağım varken düzeni olarak ofise gitmeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yol kaç dakika/saat sürüyor.

• Mesai esnekse ve ofis uzak değilse ofiste çalışmak uzaktan çalışmaktan daha iyi bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ofisteki beleş çay kahve abur cubura dadanıyorsun deil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Mesai esnekse ve ofis uzak değilse ofiste çalışmak uzaktan çalışmaktan daha iyi bence

Yo çalışan adam her yerde çalışır ben onun ofisini görmek zorunda değilim ha araba verirse eyvallah.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Mesai toplantıları kaçırmadığım sürece esnek, istediğim saatte çalışıp, ofise istediğim gibi girip çıkabiliyorum.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Abur cubur yemiyorum zaten. Kahveyi de çok azalttım, evde bir fincan, ofise gelince bir fincan kahve içiyorum. Çay da belki günde bir fincan bitki çayı. Meyve geliyor ofise haftada bir, belki üşenmez alırsam o. Maddi bir getirisi yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 19 Kasım 2024; 15:13:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMC kullanıcısına yanıt

Her yerde çalışabilmeme rağmen ofise gitmeye başladım zaten, konu o. Araba da vermiyorlar. Kendi arabam var am toplu taşımayla gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 19 Kasım 2024; 15:11:46 >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Allah akıl fikir versin ne diyim

• Mantıklı. Ev bir süre sonra aşırı bunaltıcı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt

Amin

• crux07 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. COVID başından beri %100 evden çalışıyorum ben. Ofisteki masamı da yaklaşık bir yıl önce boşaltmıştım. Fakat bir yerden sonra insan biraz düzen istiyor.

Dinlendiğim yer ile çalıştığım yerin farklı olmasını istiyorum mesela. Ayrıca sabah kalkıp giyinip işe gitmek, öğlen yiyeceğim yemeği bir önceki günden hazırlamak vs. hayatımı biraz düzene soktu. Dolduramadığım çok fazla boş vaktim vardı, onu doldurdum bu şekilde.

Ayrıca sosyalleşmek için de ofis çok daha mantıklı. Direkt ofistekilerle sosyalleşmek dışında, öğle aralarımda başka arkadaşlarla restoranlarda buluşmaya, iş çıkışı eve dönmeden birşeyler içmek için buluşmaya başladık. Evden çalışırken bunların hepsini yapmaya üşeniyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 19 Kasım 2024; 16:53:55 >
  • Ne iş yapıyorsun

• riaz kullanıcısına yanıt

Pazarlama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.