Şimdi Ara

%100 YouTube 'ye Kesin Çözüm...%100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar YouTube kesin çözüm buldum.... DNS ayarınızı 208.67.222.222 - 208.67.220.220 olarak değiştirdikten sonra..
    http://de.youtube.com dan girebilirsiniz.. Yaşasin Özgürlük.... Bir problem cıkarsa
    www.narinofm.com sitesindende ulaşabilirsiniz.. Kolay gelsin herkese...
    Emege Saygı için bir ceyap yazın, Lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi country_boy -- 14 Mayıs 2008; 17:34:09 >

• dostum yanlız bu dnsyi değiştirdiğin zamanda bazı sitelerde sorun oluyo girmiyor,ben birkaç kez denedim eski ayarlara dönünce giriyor fakat dns yi değiştirdiğin zaman girmiyor o yüzden şimdilik en iyisi vtunnel tarzı devam etmek bence
  • bir kac sitede öyle sorunlar verebiliyor ama pekte önemli değil bence...
  • UltraSurf adlı küçük bir (200-300kb) kurulumsuz program var..
    Googleden indirin tıklayın işlem tamam....
  • bu dns adresleri bende hiçbir sitede sorun vermedi.gayet kullanışlı.youtube açık da olsa kapalı da olsa bunları kullanırım.fakat ttnetin yeni uyguladığı yöntemle bu yöntem işe yaramıyor.ultra surf vb. bir program gerekiyor illa.
  • DNS adresilerinden falan anlamıyorum amawww.ktunnel.com a girip oradan makinanızda hiçbirşeyi değiştirmeden sorunsuz olarak girebilirsiniz. Bu bilgiyi de yine bir kaç ay önce youtube kapatıldığında siz değerli forum arkadaşlarımdan öğrenmiştim.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

UltraSurf adlı küçük bir (200-300kb) kurulumsuz program var..
    Googleden indirin tıklayın işlem tamam....

En iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ultrasurf un de firefox desteği yok..O kötü.. Youtube içinde olsa İe explorer kullanmak istemiyorum.
  • www.slyuser.com yaz
    sonra bölümüne girmek istediğin siteyi yaz
    işlem tamam
    selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

Ultrasurf un de firefox desteği yok..O kötü.. Youtube içinde olsa İe explorer kullanmak istemiyorum.

Firefox u tam anlamıyla kullanmıyorsunuz galiba.

Ben bazı özel sebeblerden İE 7 kullanırım ve sıkıştığımda firefox ve operaya müracat ederim....

Firefox a İE eklentisini kurun be Ultrasurf yardımı ile Firefoxla bile youtubeye girebilirsiniz....

Resim:
     %100 YouTube 'ye Kesin Çözüm...%100

• ultrasurf 8.8 ile yasaklı sitelere girebilirsiniz.....
  • Bende dns adreslerini kullanıyorum ve kullandığım dns adresleri 4.2.2.2 ve 4.2.2.3
    Bende herangi bir sorun yok....
  • Ultrasurf, firefox ile de kullanılabilir. Firefox u açın; Araçlar/Seçenekler/Gelişmiş/Ağ/Ayarlar dan açılan menüde:
    Vekil sunucu ayarlarını işaretleyin
    HTTP vekil sunucusu : localhost port:9666 yazın tamam deyip çıkın. Firefox sayfası açık kalsın.

Ultrasurf ' ü çalıştırın, ekranda sağ altta kilit görünecek, açılan boş ie sayfasını kapatın.

Firefox a istediğiniz adresi yazın surf e başlayın. Meselawww.youtube.com ile başlayabilirsiniz.

Ultrasurf ü kapattıktan sonra firefox ta aynı yerdeki ayarlardan " İnternete doğrudan bağlantı " yı işaretlemeyi lütfen unutmayın yoksa Firefox ile internete bağlanamazsınız.

Denemedim ama diğer browser lar ile de aynı yolla sanırım ultrasurf ile bağlanılabilir. Deneyen arkadaşlar yazarsa öğreniriz. Kolay gelsin.

• Beyler ben hortlatayım konuyu.

Şu an çözüm nedir.
    Paylaşabilir misiniz?
  • Youtube Jacker 2
  • Kısaca ktunnel diyelim. torrent sitesinden banlandınmı hemen yeni account almak için ktunnel anında farklı ip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.