Şimdi Ara

1000-TL'ye HANGİ TELEFON?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 TL bütçem var. Hepsini harcamak zorunda da değilim, iyi bişey olursa biraz üste de çıkabilirim.

4 senedir kullandığım, genel özelliklerinden çok çok memnun olduğum ama artık eskiyen K750i'mi değiştirmek istiyorum.

Uzun bir süredir Turkcell kullanıyorum ve Turkcell'den de pek vazgeçmeyi düşünmüyorum aslında. Aylık faturam da 80 TL civarında, epeyce görüşme yapıyorum telefonumla...

Ama Vodafone'un IPhone kampanyası çok ilgimi çekti, 175-TL'ye 18 ay taahhüt, hem sınırsız konuşma, hem 250 SMS, hem 1 gb internet ve yanında 32 GB'lık IPhone 3GS bedava...

IPhone almaya niyetim yoktu ancak Vodafone'un kampanyası ilgimi IPhone'a çekti. Çünkü şimdi 3G'li bir telefon alsam, 3G ücretyle birlikte faturam zaten 100 TL civarına çıkacak.

Vodafone ile IPhone 3GS 32 GB, 1300 TL civarına geliyor bu şekilde.. Bana çok mantıklı geldi.

Ama bir taraftan da o kadar para verilir mi diyorum, ayrıca Turkcell'den Vodafone'a geçmek de istemiyorum...

Alacağım telefonun özellik bakımından zengin olmasını, hızlı ve kullanışlı menüye sahip olmasını, genel itibariyle iyi fotoğraf çekip, kaliteli müzik dinleyebilmeyi, pratik bir şekilde telefonu kullanabilmeyi istiyorum. İnternet de sıklıkla kullanacağım telefonumda, K750i'den de GPRS'ten Opera Mini sayesinde giriyorum internete ama tabi sadece acil durumlarda kullanılabilecek br yapıya sahip bu telefonda... Haliyle yeni telefonda rahatça internete girmek de önemli...

Sony Ericsson G705 mesela özellikler açısından bana yeterli gibi geliyor. Ama tabi kızaklı bir telefon çok hoşuma gitmediği gibi, hakkında olumsuz çokça yoruma da rastladım...

Dokunmatik ekranlı telefonlar bana hiç pratik gelmiyordu ama IPhone 3GS'i görünce fikrim biraz değişti... Normalde HTC Touch HD gibi bir telefonu tercih ederdim IPHone'a ama, IPhone'un ekran özellikleri ve uyumluluğu çok cazip geliyor.

Ayrıca alacağım telefonun tüm özelliklerini de köküne kadar kullanacağım. Şıklıktan ziyade fiyat/perrformansa daha çok önem veriyorum bir de...

Siz ne dersiniz?

Yukarıda özellikleri saydım. Telefon önerirken nedenleriyle birlikte önerirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim şimdiden.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AU -- 22 Ekim 2009; 16:12:38 >

• Dokunmatik ekran olrak Iphone 3gs al derim
    Fiyat performans şıklık şarj kullanışlılık olarak en iyisi W910i
    Bar tipi isityorsan Nokia N79 alabilirsin...
  • Teşekkürler.

Peki IPhone 3GS'in Vodafone kampanyası mantıklı mı sence?
    Bana ayda 75 lira'ya gelecek (18 ay tabii).

Bir de Sony Ericsson G705'le ilgili görüşlerin? Fiyatı çok makul geldi özelliklerine göre.
  • Bende " Iphone 3gs " almanı tavsiye ederim. Görünüş ve özellik olarak gerçekten mükemmel bir alet.

Nokia N95 de düşünebilirsin. Yada biraz daha para ekliyip daha iyi makina'lara bakabilrisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.