Merhabalar 100bin TL butcem var. Bu aralıkta alabileceğim araçları araştırıyorum. Genelde şehir içi kullanım olacak fakat krediyle alacağım için büyük masraf çıkarmamasi gerekiyor. Bu bağlamda bulduğum araçlar 98-2000 Golf 99-00-01 206 2004 307 96 bmw 316i 95 bmw 318is 2006 Citroën c3 00-01 polo Primera Almera Bunun haricinde palio, fiesta, astra gibi araçlar da var fakat pek tercih etmiyorum. Hasar kayıtlı araçlar olduğunda daha güzel seçenekler çıkıyor ama satarken illallah etmek istemiyorum. Bu araçlardan en az masraf çıkartacak olan araçlar önceliğim. Ben almera, polo ve Golf ile ilgileniyorum aslında ama kronik sorunları cokmus sanıyorum. Bmwlere de asla güvenemiyorum. Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luck1407 -- 19 Mayıs 2022; 1:10:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100bin TL arac tavsiyesi
-
-
büyük masraf çıkarmayacak az yakan çok kaçan, gece ilana koyup sabah satabileceğin tek araba 2004 sonrası palio 1.2 16v. ama tercih etmiyormuşsun. yazdıklarının alayı masraf kapısı ve parça bulamazsın.
-
Ben Golf alırdım zamanla kozmetik döşeme boya mekanik masrafını yapardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların hepsi deli üzer soyliyim sanayiden çıkaman git şahin al Toros al ne bilim Broadway al sırf havali olsun alman Avrupa olsun dersin alın başına dert alın 100 bine Alacan araba sanayide kanka sayininartirir git doğan al butce coook dusuk
2001 şahin ie
-
Bu listede yine en mantıklısı golf 1.6 hitler motorla bakımlısı bulunursa çok da üzeceğini zannetmiyorum
Mitsubishi carisma, accent gibi araçlar da olur. Bu yazılanların içinde almera’ya bakılabilir. Düzgün ise c3 de fazla üzmez, iyidir. Diğerlerine bulaşmamak daha iyi olur. Megane 1 ve efsane kasa corolla da bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 19 Mayıs 2022; 15:36:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Carisma düşünmüyorum. Accentler de taksi çıkması olduğu için uzak duruyorum açıkçası. Almera, golf4, c3 ve palio arasındayım daha çok
Güzel bir bilgisayar alınabilir o paraya.
-
bmw lerden alırsan bi 100bin de sanayi için kredi çekersin muhtemelen hocam
-
O tercih etmedigin araclari tercih listene al digerlerini golf haric cikar bence.
O bütçeye en güzel araba proton gen2 2007 modelini bulursun 4 sene kullandım parça sıkıntısı istanbulda isen yok ama piyasası yok 4 ayda satmıştık 2014 te
-
2004 1.3 multijet conta yaktığı için contaları değişen, (eskisinden kat be kat performanslı) triger motor soğutma kısmı ağır bakımları yeni yapılan 190k km palio kaça gider hocam? kliması da var model yükselteyim diyorum
-
1.3 palio altın değerinde. motoru temizde çok sıkıntısız alet. egr yok. dpf yok. adblue yok. mis gibi alet. 120 140 arası boya durumuna göre gider.
-
Siz ciddi misiniz 7 yıldır bende çok şükür sıkıntısız götürdü şimdiye kadar bakıma götürdüğümde yıpranmış yaş itibariyle dedi ustalar hep ben de artık satayım dedim de sarı sitede 80den aşağı yazan yok ki motoru ölmüş modellere
yıpranmış sat diyen usta doğru düzgün bakım bile yapmamıştır. ustanı değiştir öncelikle.
1.2 16v paliolar km düşükse 110 civarı gidiyor. altın gibi araba palio. parça ucuz tamiri kolay.
-
siena 1.6 güzel araçtır. gidişide üzmez. 0-100 değeri 9 sn civarıdır.
-
benim aracı 110 bine veririm :) masraf çıkarmaz ilk sahibiyiz 2000 model 1.6 16 valf megane. :)
16 valf temiz bir megane bulursanız kaçırmayın. 8 valf olan değil 16 valf olacak. konforlu gidişi felan güzel bir araç.
listenizdeki araçlardan sadece almera alınabilir. 307, 206 bulaşılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 23 Mayıs 2022; 7:34:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X