Şimdi Ara

10240 sürümünü 10586 yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın adminler konu windows olunca herşeyi siliyorsunuz!!! biz burada sorunlarımıza çözüm bulamayacaksak neden duruyoruz!! lütfen kopya isteği filan gibi düşünüp hemen konumu silmeyin !! bırakın bi çare bulayım derdime!!!

arkadaşlar windows 10'u orjinal key olarak satın alıp temiz kurulum ile kurdum. kurduktan sonra ingilizceydi TR dilini indirdim. neyse, ürün etkinleştirilmiş olarak sorunsuz kullanıyordum.

sonra işlemci ve anakartımı değiştirdim, temiz format ile aynı keyi yazdığımda olmadı bu sefer. satın aldığım arkadaşa sorduğumda tek kullanımlık key olduğunu söyledi. ve bu olaydan sonra ürün etkinleştirmeden kullanıyorum windowsu.

tabi bu da sorun oldu bana windows sürümüm 10240'da kaldı ve 10586 yapamıyorum. bu durumda windows store'dan oyun da alamıyorum.

1- şimdi sorum şu; tekrar windows 10 key alsam temiz kurulum yapsam 10586 sürümü olur mu?
    2- aldığım keyi windows 10 pro'da aktif ettim. acaba yanlış mı yapıyorum. home yada enterprise sürümü mü lazım?
    3- siz orjinal kullanan arkadaşlar, siz de durum nedir? orjinal key mi aldınız yoksa kutulu sürüm mü aldınız?

• MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    Tekrar Windows 10 keyi alırsanız 10586 olur. Bunda sorun olmaz.
    Windows 10 Pro yükleyip aktif ettiyseniz doğru yapmışsınız yoksa aktif olmazdı.

Key almadan etkinleştirmenin bir yolu var istersen bunu dene.

Windows 7 Ultimate indirip kur ve daz loader ile etkinleştir. Sonra Windows 10'a yükselt Windows 10 sahibi olursun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Pro RTM nedir ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.